Electrolux Blog

Electrolux Blog

Koristni nasveti za boljšo dnevno rutino in skrb doma

Odkrijte, kako lahko Electrolux obogati vaše vsakdanje življenje. V naših člankih lahko preberete, kako združiti energetsko učinkovito bivanje s praktično priročnostjo. Odkrijte rešitve za enostavnejšo nego perilo, inovativne nasvete za čiščenje in pripravo zdrave hrane in še veliko več.

Izpostavljeni članki

 • Woman loading an Electrolux washing machine 
  Enostavni nasveti za varčevanje z energijo pri uporabi gospodinjskih aparatov

  Izboljšajte energetsko učinkovitost svojega doma z našimi enostavnimi nasveti za varčevanje z energijo. Odkrijte, kako lahko privarčujete energijo pri uporabi pomivalnega stroja, pečice, pralnega stroja in drugih gospodinjskih aparatov. 

 • A man looking at his phone and cooking vegetables on a hob
  Pametne naprave za enostavnejše življenje

  Pametne naprave olajšajo vaše opravke in postanejo del vaših rutin za bolj priročno, učinkovito in boljše življenje doma. Odkrijte prednosti pametnih naprav.

Vas zanima več? Preberite naše članke

Trajnostno življenje    Nega perila   Nasveti za čiščenje in kuhanje

Trajnostno življenje

 • 30 degrees washing symbol and clothes in the background
  Privarčujte energijo s pranjem perila pri 30 °C

  Pranje pri 30 °C privarčuje energijo, saj porabi manj moči za ogrevanje vode, zmanjša količino emisij CO2 in ohrani kakovost blaga za bolj trajnostno pranje perila.

 • Folded clothes together with hanging clothes
  10 načinov za podaljšanje življenjske dobe oblačil

  Oglejte si naš priročnik za nego perila, v katerem najdete profesionalne nasvete za podaljšanje življenjske dobe oblačil. Od tehnik pranja do pametnega shranjevanja – vaša oblačila bodo vedno sveža in bolj obstojna.

 • People walking in the woods
  Priročnik za trajnostno življenje

  Predstavljamo vam bistvene nasvete in razbijamo mite za bolj okolju prijazen življenjski slog, ki koristi vam in planetu. Odkrijte ključne informacije za bolj zeleno in izpopolnjujoče življenje.

 • Woman loading an Electrolux washing machine 
  Enostavni nasveti za varčevanje z energijo pri uporabi gospodinjskih aparatov

  Izboljšajte energetsko učinkovitost svojega doma z našimi enostavnimi nasveti za varčevanje z energijo. Odkrijte, kako lahko privarčujete energijo pri uporabi pomivalnega stroja, pečice, pralnega stroja in drugih gospodinjskih aparatov.

Nega perila

 • Small laundry room space
  Povsem izkoristite majhno pralnico

  Pralnica, pomemben del doma, si zasluži funkcionalno in slogovno optimizacijo, ne glede na velikost. Posodobite svojo pralnico za bolj učinkovito uporabo in eleganten pridih.

 • A front load washing machine beside a top load
  Pralni stroj s polnjenjem zgoraj ali pralni stroj s polnjenjem spredaj?

  Spoznajte 11 ključnih razlik med pralnimi stroji s polnjenjem zgoraj in pralnimi stroji s polnjenjem spredaj ter ugotovite, katera vrsta ustreza potrebam vašega gospodinjstva. Primerjali smo vse od energetske učinkovitosti do zmogljivosti pranja. 

 • An organized wardrobe showing dresses and jackets
  Kako organizirati omaro?

  Učinkovito organizirajte svojo omaro in optimizirajte svoja jutra! Naučite se, kako sestaviti sezonske kombinacije, pametno shranjevati oblačila in živeti z manj stresa in nič navlake.

 • Silk blouses in a wardrobe
  Kako prati laneno in svileno perilo ter občutljive materiale?

  Spoznajte ključne nasvete za pranje svilenih, lanenih in volnenih oblačil za ohranjanje kakovosti občutljivega perila. Izkoristite cikle nežnega pranja svojega pralnega stroja in podaljšajte kakovost in obstojnost oblačil.

Nasveti za čiščenje in kuhanje

 • A man opening a refrigerator 
  Kako se znebiti neprijetnih vonjav v hladilniku? 

  Imate težave z neprijetnimi vonjavami v hladilniku? Preverite, kako lahko na naraven način odstranite neprijetne vonjave v hladilniku. Od osnovnih sestavin do pametnih trikov – spoznajte, kako lahko zlahka poskrbite, da bo v hladilniku vedno dišalo po svežem.

 • A person cleaning the house with a vacuum cleaner and a dog laying beside
  Seznam opravil za čiščenje hiše – enostavni koraki

  Poenostavite svoja opravila z našimi nasveti in seznamom opravil za čiščenje, ki je kot nalašč za vso družino. Zlahka ustvarite zdrav in srečen dom za boljše počutje in sijoč bivalni prostor.

 • Steamed vegetables bowl in a kitchen
  Celovit priročnik za kuhanje v sopari

  Preberite naš priročnik za kuhanje v sopari za okusno in zdravo pripravo jedi. Preberite, kako lahko vsak dan uporabite parno pečico za pripravo hranilnih obrokov za vso družino. 

 • A guy removing stains
  Kako odstraniti madeže iz oblačil?

  Poenostavite pranje perila z našim priročnikom za odstranjevanje madežev s pomočjo naravnih sestavin. Zlahka odstranite madeže in uporabite okolju bolj prijazne rešitve za čistejšo garderobo.