Odkrijte

Inteligentni NoFrost

Kako deluje sistem Inteligentni NoFrost?

Uporablja tehnologijo TwinTech®, ki združuje dva sistema hladnega in vlažnega zraka. Zgornji prostor: ločen hladilni krogotok hladilnika zagotavlja stabilno temperaturo in vlažnost. Spodnji prostor: ločen hladilni krogotok zamrzovalnika preprečuje kopičenje zmrzali.

Prednosti sistema Inteligentni NoFrost v primerjavi s sistemom Full NoFrost

Ključni prednosti pametnega sistema NoFrost sta vlažnost zraka in prava temperatura.

Inteligentni NoFrost s tehnologijo TwinTech®                                                Kombinirani hladilniki s sistemom Full NoFrost

Dva ločena krogotoka zagotavljata ne le stabilno temperaturo, ampak tudi natančno stopnjo vlažnosti, ki je potrebna za shranjevanje živil.

 

En skupni hladilni krogotok za hladilnik in zamrzovalnik živila izsuši in jim v zelo kratkem času odvzame svežino.

 

Kako ohraniti svežino dalj časa?

Sveže in zdrave sestavine so bistvene za pripravo okusnih jedi. Zato je pomembno, da čim dalj časa ohranijo vodo, hranilno vrednost in vitamine. Ključna dejavnika, ki vplivata na svežino izdelkov, sta vlažnost zraka in prava temperatura. 

Inteligentni NoFrost!

Tehnologija TwinTech® ohranja vlažnost v Electroluxovih hladilnikih na ravni 65–90 %. Po drugi strani pa naprave s sistemom Full NoFrost ohranjajo vlažnost le na ravni 25–40 %.

Ohranite najljubše okuse

Živilom zagotovite daljšo in okusnejšo življenjsko dobo. Naša tehnologija TwinTech® uporablja dva hladilna sistema za ohranjanje sestavin pri popolni vlagi in temperaturi. Tako je zrak v hladilniku nadzorovan za največjo svežino. Ločen zrak v zamrzovalniku pa je suh, da prepreči nabiranje ledu.

Svežina na vsaki polici

Živila dalj časa ohranite okusnejša, ne glede na to, kam jih položite. S pomočjo tehnologije MultiFlow imate zagotovljeno izjemno svežino spredaj, zadaj, na vrhu in na dnu. Zagotavlja učinkovit pretok zraka okrog živil, tako da v hladilniku ohranja enakomerno temperaturo in stopnjo vlage. Tako so živila še vedno izvrstna, ko jih potrebujete. In manj zavržete.

Brez potrebe po odmrzovanju!

Inteligentni NoFrost skrbi za kakovost in svežino vaših izdelkov v hladilnem prostoru. Ločen krogotok zraka v zamrzovalniku ohranja vlažnost zraka na nizki ravni, kar preprečuje kopičenje zmrzali in tako odpravi potrebo po odmrzovanju.

Vaše sestavine, vaš način

Vsaka sestavina in vsaka jed ima svoje mesto v novem Electroluxovem hladilniku CustomFlex. Prilagodite edinstveni sistem shranjevanja po svojem okusu s predali in rešetkami, ki jih lahko preprosto premikate, da optimizirate prostor in dostop. Vsakokrat sveže razmišljanje, sveži okusi.

Sveža solata iz Electroluxovega hladilnika z zamrzovalnikom TwinTech

Solata, a ne takšna, kot jo poznate

Pripravite tako svežo solato, da bo navdušila vse, in pozabite na uvelo solato. Velik predal CrispFresh zavaruje okus in teksturo, tako da sadje in zelenjavo ohranja pri popolni vlagi in temperaturi shranjevanja. Ker je tako prostoren, ste lahko prepričani, da bodo sveža živila v primeru, da jih kupite veliko, okusna, ko jih boste potrebovali.