Priročnik za nakup

Poiščite pravi hladilnik zase.

Kaj boste hranili v svojem hladilniku z zamrzovalnikom?

Sveže sadje in zelenjava – Poiščite hladilnik z globokimi predali za veliko zelenjavo in hrustljavo solato. Če imate veliko svežih živil, si omislite več prostora za hladilnik namesto za zamrzovalnik.

Meso in ribe – Model s predalom NaturaFresh bo ohranil svežino mesa in rib dlje časa.

Pijača – Omislite si stojalo za vino, prilagodljive police, ki omogočajo dovolj prostora za steklenice, ali celo vgrajen vinski hladilnik. Nekateri hladilniki z zamrzovalnikom imajo vgrajen ledomat.

Zamrznjena hrana – Če nameravate zamrzniti veliko hrane, si omislite hladilnik z zamrzovalnikom, kjer je prostornina zamrzovalnega dela enaka prostornini hladilnega dela.

Kakšna hladilna naprava bi se odlično prilegla vaši kuhinji?

Ameriški hladilnik – Hladilnik in zamrzovalnik polne velikosti z odlično prostornino ter ledomatom in dispenzerjem za vodo pri izbranih modelih.

Kombinirani hladilnik – kombinacija hladilnika in zamrzovalnika z ločenimi vrati za vsak prostor. Izberite med modeli, ki imajo zamrzovalnik na zgornjem ali spodnjem delu.

Integriran – Skrit v omari, zaradi česar se prilagodi dizajnu vaše kuhinje. Izbirate lahko med kombiniranimi hladilniki ali ločenim hladilnikom in zamrzovalnikom.

Modeli imajo različne višine, širine in globine, zato si oglejte celotno ponudbo in izberite velikost, ki vam najbolje ustreza.

Prostornina hladilnika in zamrzovalnika se meri v litrih.

do 200 litrov – majhna gospodinjstva

200–300 litrov – srednje velika gospodinjstva

300–400 litrov – velika gospodinjstva

Nasvet: V hladilniku pustite nekaj praznega prostora, tako da lahko zrak nemoteno kroži za učinkovito hlajenje.

Izberite svoj hladilnik

Electroluxova hladilno-zamrzovalna naprava bo vašo hrano ohranjala naravno svežo dlje časa.

Izberite svojo napravo

Ponudba izdelkov Flex

Fleksibilnost je ključnega pomena. Pri Electroluxu nam je zelo pomembno, da ponudimo rešitve, ki olajšajo vaše vsakdanje življenje v kuhinji. Izboljšajte si ga tako, kot si želite. Ohranite svežino, prilagodite prostore, organizirajte si tako, da vam bo vedno vse pri roki, s pomočjo naše ponudbe hladilnikov Flex.

Preberi več

Revolucija prostora, širitev okusov

Predstavljamo najboljšega junaka hrambe. Zaradi dodatne višine je hladilnik z zamrzovalnikom 800 MultiSpace prostornejši od standardnih modelov. Pametne rešitve hrambe omogočajo fleksibilen način ohranjanja svežine sestavin, kar pomeni, da boste za sestavine vedno našli prostor.

Hladilnik 800 MultiSpace

Hladilnik 800 MultiSpace

 • Personalizirajte svoj hladilnik s prilagodljivimi predali in policami.
 • Vsebuje tehnologije TwinTech®, NoFrost in Static Low Frost.
 • SpinView – polica v hladilniku, ki se lahko popolnoma zavrti v obe smeri.

 

 • SpinView®
  Zavrtite. Sezite. Dostopajte.

  Predstavljamo prvo vrtljivo polico v hladilniku z zamrzovalnikom 700 SpinView®. Okrogla polica se lahko zavrti v obe smeri, zato vam pri iskanju prave sestavine ni treba seči v zadnji del prostora ali jo iskati. Dostop do hrane je preprost, kar pomeni manj živilskih odpadkov.

 • Vaše sestavine, vaš način

  V hladilniku z zamrzovalnikom 600 CustomFlex® je prostor za vsako sestavino. Prostor za posode na vratih hladilnika lahko prilagodite svojim željam. Od belušev do posod z borovnicami, vse se prilega brez težav. Posode lahko tudi odstranite in jih prinesete na delovno površino.

 • Preprosto dostopanje s pomočjo raztegljive police in snemljivega pladnja

  Raztegljiva polica s snemljivim pladnjem omogoča preprost dostop do celotne vsebine v hladilniku. Izvlecite predal in hitro izberite sestavine ali ga popolnoma odstranite in ga prinesite na delovni pult. Tako je začetek kuhanja preprostejši.

Popoln dostop do vsake sestavine

Predstavljamo vam popolni dostop – ves čas. Z novo in inovativno polico SpinView, ki se lahko zavrti za 360 stopinj, bo vsaka sestavina v vašem hladilniku vedno na dosegu roke. Ta revolucionarna rešitev omogoča preprost dostop do vseh sestavin v hladilniku, spredaj in zadaj. Zmanjšajte količino živilskih odpadkov in nikoli ne pozabite na sestavine v zadnjem delu vašega hladilnika.

 

Hladilnik 700 SpinView

Hladilnik 700 SpinView

 • SpinView se lahko že z enim dotikom zavrti za 360 stopinj v obe smeri.
 • Prilagodite hladilnik po svojih željah.
 • Zmanjšajte količino živilskih odpadkov in uporabite vse, kar imate v hladilniku.
 • Prilagodljiva hramba z razporeditvijo CustomFlex®

  CustomFlex® vam daje svobodo prilagajanja prostora v hladilniku. Notranjost vrat ima premične posodice različnih velikosti, da lahko spremenite prostor po svojih željah. Posodice lahko tudi odstranite iz hladilnika za enostaven dostop.

 • Brez kompromisov glede prostora s predalom MaxiBox

  Včasih je težko najti vse izdelke in imeti pregled nad vsemi sestavinami, ki jih potrebujete. S predalom MaxiBox boste v zamrzovalniku imeli takojšen pregled nad vsem, kar je v njem.

 • Prihranite prostor s stojalom za steklenice

  S tem stojalom za steklenice izkoristite prostor, ki ga imate v hladilniku. Stojalo se lahko namesti v večino hladilnikov in vam pomaga čim bolje izkoristiti prostor. Hladne pijače naj bodo vedno pripravljene za postrežbo. Ker stojalo pušča prostor pod policami, tako dejansko lahko izkoristite vsak centimeter prostora v hladilniku.

 • Enostaven dostop do živil s predali na vodilih

  Prepričajte se, da vse v vašem hladilniku deluje brezhibno. Ali se lahko sploh uprete možnosti nežnega in samodejnega zapiranja predalov? Nič več močnega potiskanja predalov, da bi se zaprli. Zdaj je to enostavno. Ker verjamemo, da mora biti hladilnik priročen in vam olajšati življenje v kuhinji.

Vaše sestavine, vaš način

V hladilniku z zamrzovalnikom 600 CustomFlex® je prostor za vsako sestavino. Prostor za posode na vratih hladilnika lahko prilagodite svojim željam. Od belušev do posod z borovnicami, vse se prilega brez težav. Posode lahko tudi odstranite in jih prinesete na delovno površino.

Hladilnik 600 CustomFlex®

Hladilnik 600 CustomFlex®

 • Edinstven sistem hrambe, prilagojen vašim potrebam
 • Posode, ki jih je enostavno premikati in optimizirajo vaš prostor hrambe
 • Snemljive posode
 • Sveže po 7 dneh s tehnologijo TwinTech®

  Tehnologija TwinTech® zagotavlja optimalno stopnjo vlažnosti v celotnem hladilniku. Hrana zaradi neodvisnih sistemov hlajenja z zrakom dlje časa obdrži svoj sveži okus in strukturo. Naj vaša solata in stebelna zelena ostaneta hrustljavi. Tudi po 7 dneh boste mislili, da ste sestavine ravnokar prinesli iz trgovine.

 • Skrbno izbrano, brezhibno ohranjeno