Izvedite več o naših integriranih hladilnikih z zamrzovalnikom

Naša ponudba hladilnikov z zamrzovalnikom je optimizirana za enostavno in trajnostno zdravo prehranjevanje, tako da lahko zaščitite tisto, kar je pomembno – vašo hrano, vaše zdravje in planet. Kakovost hrane ščitimo tako, da zagotavljamo 3 ključne elemente konzerviranja – stabilno temperaturo, pravo vlažnost in zaprto okolje.

Preberi več

Trajnostne rešitve za boljše življenje

Razvijamo rešitve, ki varujejo kakovost hrane, tako da lahko uživate več in zavržete manj. Minimiziramo naš vpliv na okolje z zmanjšanjem emisij CO2 do 20 %, povečano uporabo reciklirane plastike in materialov, ki jih je mogoče reciklirati.

 • Fresh veggies
  Do 20 % manj zavržene hrane s ColdSense​

  Temperaturne spremembe zaradi odpiranja vrat ali postavitve tople hrane v hladilnik imajo negativne učinke in poškodujejo hrano. Reaktivni senzorji ColdSense hitro prilagodijo temperaturo po kakršnih koli nihanjih in se ohladijo 40 % hitreje kot standardni hladilniki, kar zmanjša obremenitev in poškodbe hrane.

 • Apples
  Hrana ostane 60 % bolj sočna, manj izsušena s TwinTech No Frost​

  Napredna tehnologija dvojnega hlajenja in neodvisno kroženje zraka zagotavljata, da se zmrznjen suh zrak iz zamrzovalnika ne uporablja za hlajenje hladilnika kot pri standardnih hladilnikih total no frost. In poln zamrzovalnik brez zmrzali pomeni, da vam nikoli več ni treba odmrzovati.

 • Vegetables drawer
  Do 95 % vitaminov ohranjenih z GreenZone​

  Zaprti predal GreenZone aktivno vzdržuje pravo vlažnost za sadje in zelenjavo. Tesnilni pokrov zagotavlja, da so proizvodi zaščiteni pred ovenenjem in izgubo dragocenih mineralov.

 • Cooling 360
  Hrana zaščitena v vsakem kotu s Cooling 360​

  Imejte svobodo pri shranjevanju hrane v katerem koli kotu in tako zaščitite njeno kakovost z najstabilnejšo temperaturo in vlažnostjo v celotnem hladilniku. Napredno kroženje zraka v zadnji steni omogoča aktivno širjenje hladnega zraka v vsak kotiček. 40 % boljša porazdelitev temperature kot standardni hladilnik brez ventilatorja, zagotavlja, da je vsak kos pravilno ohlajen, ne glede na to, kje je postavljen.

 • Vacuum bin
  Vakuumski shranjevalniki za manj odpadkov

  Vakuumsko zapiranje pomaga ohranjati vlago in okus. Preprečuje uhajanje vlage – ni izgube soka in okusa. Ker preprečuje izsušitev hrane in ožig v zamrzovalniku, bo hrana dlje časa lepša. Prav tako preprečuje izsušitev in tako bolje ohranja teksturo in barvo. Pri rdečem mesu lahko pomanjkanje kisika povzroči rjavo barvo, kar je naravno in ni znak gnitja.

 • ECO program display
  Uporabniški vmesnik programa ECO za bolj trajnostno izbiro

  Pridobite preprosta navodila za izbiro energijsko učinkovitejših nastavitev za vaš hladilnik, pri čemer ohranite optimalno hlajenje. ECOMETER prikazuje raven porabe energije vsake nastavitve in nežno usmerja k virom prijaznejši in varčnejši izbiri. Naredite boljše odločitve za okolje, ne da bi pri tem ogrozili zaščito kakovosti vaše hrane.​

Boljše rešitve za boljšo prihodnost.​

 • CO2 icon
  Do 20 % manj emisij CO₂ kot prejšnji izdelki

  Naša nova paleta izdelkov ponosno zmanjšuje emisije CO₂ za do 20 % manj v primerjavi s prejšnjimi modeli.

  Vpliv CO₂ upoštevan glede na materiale, postopek in uporabo. Energijski vpliv se primerja z začetnim energijskim razredom F, kot je ocenila Universita’ Politecnica delle Marche​.

 • Recycle icon
  Edinstven hladilnik z reciklirano plastiko

  Ponosno predstavljamo naš edinstveni hladilnik z zamrzovalnikom, ki se ponaša z notranjo oblogo iz 70 %* reciklirane plastike. Za proizvodnjo je uporabljena plastika iz zavrženih hladilnikov, kar pomaga zmanjšati količino odpadkov s pomočjo krožne uporabe.

  * Notranje obloge rHIPS so narejene iz do 70 %* reciklirane plastike, kar predstavlja 13 % celotne plastike hladilnika.

  V sodelovanju s Coolrec, vodilnim podjetjem v EU na področju recikliranja WEEE, in podjetjem EcolStudio.

 • Zero landfill icon
  Brez odlagališča v našem obratu

  Ponosni smo, da smo za naš obrat dosegli certifikat o ničelnem odlagališču. To pomeni nenehno iskanje priložnosti za ponovno uporabo in recikliranje materialov, omejevanje predelave energije na odpadke, ki jih ni mogoče reciklirati, in zmanjševanje količine odloženih odpadkov.​

Na naših seznamih izdelkov poiščite značko ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE

Značka ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE pomeni bolj zavestno izbiro z manjšim vplivom na okolje. Izdelki, izdelani v tovarni brez odlagališč in kjer je bil poudarek na zmanjšanju emisij CO2, kar nam omogoča boljši vpliv na našo okolico.

Zakoreninjen v skandinavskem dizajnu, narejen za boljše vsakdanje življenje

 • Veggies in fridge
  Bolj trajnostna izbira

  Trajnost je vodilo pri vsem, kar počnemo, od načina oblikovanja naših izdelkov do tega, kako jih uporabljate doma. Zato izbiramo materiale in zaključke na podlagi funkcije, kakovosti in minimalnega vpliva na okolje, da bodo naravni del doma. Ti izdelki so izdelani iz materialov, ki so certificirano varni za stik z živili, in imajo trpežno in visokokakovostno grafiko.

 • The inside of a fridge door
  Zasnovan za bivanje

  Hladilnik ni le prefinjen kos tehnologije, je tudi notranji predmet, ki je zasnovan tako, da se zlije s tkanino domačega okolja in izboljša vsakodnevno življenje ljudi tako, da postane doživetje brez napora.

 • Opens fridge drawer
  Zasnovano, da traja

  Osredotočeni smo na razvoj dolgotrajnih izdelkov. Imamo stroge regulativne zahteve in vsi naši izdelki so testirani v skladu z mednarodnimi standardi za vzdržljivost. Ogromno časa in skrbi za izdelavo hladilnika, ki je narejen tako, da bo zdržal še mnogo let v prihodnosti.

Nasveti za manjšo porabo hrane in daljše uživanje v hrani

Kako lahko hrano ohranimo dlje?

Uporabite zamrzovalnik, uporabite boljšo embalažo, sušenje

Za korenovke, gomoljnice itd.: okoli 12-16 °C, temno in idealno ne preveč vlažno.

Za listnato zelenjavo: visoka vlažnost in temperatura okoli 3-4 °C.

Za posušene izdelke: nizka vlažnost, idealno temno in ne toplo.

Metoda konzerviranja sadja, jagodičja in zelenjave: Lahko se izvaja na zraku, na soncu, v pečici, v sušilniku hrane ali s sušenjem z zamrzovanjem.

Zamrzovanje v nepredušni vrečki je boljše kot brez embalaže, zamrzovanje v vakuumu pa je še boljše.

Odpadna hrana

Veliko stvari na seznamu bi lahko rešili s tehnikami konzerviranja hrane na različne načine.

• Sadje in zelenjavo zlahka izpodrineta in pozabita
• Kruh lahko zamrznete
• Sir lahko tudi zamrznete ali uporabite v hrani/peki

Pogoste napake, ki vodijo do zavržene hrane

• Kupite preveč in ne pojejte vsega
• Pozabljajte na svežo hrano/ostanke hrane
• Napačen način shranjevanja (paket, temperatura)
• Ne zaupajte svojemu občutku – zavrzite vso hrano (čeprav je v dobrem stanju), ko se bliža rok uporabe

900 NaturaFresh fridge-freezer

Največja zaščita vaših sestavin

Neodvisni predelki hladilnika 900 NaturaFresh 0°C ustvarjajo posebne pogoje za občutljive sestavine. Vlažnost je mogoče prilagoditi, predelke pa lahko hranite pri 0°C, hladnejše od hladilnika.

900 NaturaFresh vgradni hladilnik z zamrzovalnikom

900 NaturaFresh vgradni hladilnik z zamrzovalnikom

 • Povečajte zaščito sestavin v namenskem predelku 0 °C z NatureFresh. MultiFlow za enakomerno in stabilno temperaturo. Poslovite se od rednega odmrzovanja s tehnologijo Low Frost.

900 NaturaFresh lastnosti

 • Vegetables in drawer
  NaturaFresh icon
  Zaprt predel pri 0°

  Neodvisni predali s temperaturo 0°C, hladnejši od hladilnika, so namenjeni mesu, ribam ali občutljivim pridelkom. Opremljen z nadzorom vlažnosti za prilagajanje kondenzacije. Prilagojeni pogoji za zvezdne sestavine. Zaklepanje najbolj subtilnih okusov narave.

 • Vegetables on countertop
  MultiFlow icon
  MultiFlow

  Z MultiFlow se hrana ohranja v najboljšem stanju. Tehnologija ohranja stabilno temperaturo v vašem hladilniku in preprečuje, da bi se sestavine izsušile. Prav tako ustvarite okolje, ki ohranja hrano okusno do vaše naslednje trgovine.

 • Frozen raspberries and blueberries
  LowFrost icon
  LowFrost

  Integrirani sistem LowFrost vzdržuje temperaturo vašega zamrzovalnika in tako pomaga preprečiti nabiranje ledu. Za boljše delovanje in manj vzdrževanja.

 • Cabbage in fridge
  FlexiShelf icon
  FlexiShelf

  S FlexiShelf lahko preuredite notranjost hladilnika, kakor želite. Premična, do polovice globoka steklena polica se lahko pomakne nazaj, izvleče do konca ali samo do polovice, da naredi prostor za višje predmete. Prava prilagodljivost za vse potrebe po shranjevanju.

 • Touching screen
  Touch control icon
  TouchControl

  Prevzemite popoln nadzor nad vsako funkcijo hladilnika z elektronskim upravljanjem z dvojnim dotikom. Plošča in LED zaslon omogočata preprost dostop do temperature in splošnih nastavitev. Natančno nastavite vse za vrhunsko shranjevanje hrane

 • Fridge soft closing door
  Soft closing door icon
  Gladko, tiho, mehko zapiranje vrat

  Uživajte v posebej izdelanih tečajih vrat, ki pomagajo preprečiti nenamerno odprta vrata hladilnika-zamrzovalnika, kar lahko privede do potrate energije in pokvarjene hrane, saj zagotavljajo udobno, varno in tiho izkušnjo pri zapiranju vrat.

Fridge freezer full of vegetables

Hrana zaščitena, odpadki zmanjšani

Cooling 360° ščiti kakovost hrane in zagotavlja najstabilnejšo temperaturo in vlažnost v celotnem hladilniku. Več zračnih kanalov v zadnji steni omogoča aktivno kroženje hladnega zraka, ki doseže vsak kotiček.

800 Hlajenje 360 ​​vgradni hladilnik z zamrzovalnikom

800 Hlajenje 360 ​​vgradni hladilnik z zamrzovalnikom

 • Manj zavržene hrane zahvaljujoč 30 % boljši porazdelitvi temperature s hlajenjem 360°. ¹ GreenZone ohrani do 95 % vitaminov. ² No Frost zamrzovalnik in optimalna vlažnost v hladilniku, s TwinTech® No Frost.

Središče zdrave prehrane

Hladilnik z zamrzovalnikom 700 GreenZone ima namenski zaprti predal z ločeno klimo, kjer se vlaga upravlja na idealni ravni. To ohrani do 95 % vitaminov po 11 dneh z zaščito pridelka s pravo količino vlage.*

* Stopnja ohranjanja vitaminov na podlagi zunanjega testa zadrževanja vitamina C v borovnicah po 11 dneh v predelu GreenZone.

700 GreenZone vgradni hladilnik z zamrzovalnikom

700 GreenZone vgradni hladilnik z zamrzovalnikom

 • GreenZone ohrani do 95 % vitaminov.* DynamicAir ohranja stabilne temperature in preprečuje izsušitev hrane. No Frost zamrzovalnik in optimalna vlažnost v hladilniku, s TwinTech® No Frost.

700 GreenZone lastnosti

 • Veggies in fridge drawer
  GreenZone icon
  Zaprt predal - GreenZone

  GreenZone je idealen predal za shranjevanje, saj odpravlja odvečno vlago, hkrati pa ohranja pravo količino vlage za vašo zelenjavo. To ohrani do 95 % vitaminov po 11 dneh, saj zaščiti pridelke s pravo količino vlage.*

 • Cabbage on cutting board
  TwinTech icon
  TwinTech® No Frost

  Inteligentni sistem dvojnega hlajenja TwinTech® No Frost zadrži hidratacijo sestavin. Bolj kot standardni total No Frost, neodvisno hladi hladilnik in zamrzovalnik. Zamrzovalnik ne ustvarja zmrzali. Hladilnik ohranja pravo vlažnost, kar ima za posledico 60 % manjšo izgubo mase hrane s TwinTech® No Frost.

 • Berries in fridge
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir poskrbi, da je temperatura v vašem hladilniku stabilna. Deluje tako, da povsod kroži hladen zrak, kar pomeni, da je vaša hrana zaščitena pred segrevanjem, tudi ko so vrata odprta.

 • Zucchini in fridge
  ExtraZone icon
  ExtraZone predal

  Ločite skupine živil s predalom ExtraZone. Ostati organiziran in vedno imeti pri roki prave sestavine.

 • Opened fridge
  MaxiSpace icon
  MaxiSpace**

  Zahvaljujoč MaxiSpace dobite 45 % večjo zmogljivost kot standardni hladilnik z zamrzovalnikom.* Je višji in širši od običajnih hladilnikov ter ponuja veliko prostora za številne stvari.


  *V primerjavi z hladilnikom z zamrzovalnikom standardne velikosti

 • Veggies on countertop
  MultiFlow icon
  MultiFlow**

  Z MultiFlow se hrana ohranja v najboljšem stanju. Tehnologija ohranja stabilno temperaturo v vašem hladilniku in preprečuje, da bi se sestavine izsušile. Prav tako ustvarite okolje, ki ohranja hrano okusno do vaše naslednje trgovine.

* Stopnja ohranjanja vitamina na podlagi zunanjega testa zadrževanja vitamina C v borovnicah po 11 dneh v predelu GreenZone.

**Na voljo pri izbranih modelih

Fridge 600 TwinTech® No Frost

Ohranja hrano sočno in hidrirano

Hladilnik z zamrzovalnikom 600 TwinTech® No Frost ohranja hrano 60 % bolj sočno kot hladilniki z enim uparjalnikom. Njegov dvojni sistem hlajenja ohranja idealno vlažnost in preprečuje izsušitev hrane. Zagotavlja tudi, da vam nikoli ne bo treba odmrzniti zamrzovalnika.*

600 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom TwinTech® No Frost

600 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom TwinTech® No Frost

 • No Frost zamrzovalnik in optimalna vlažnost v hladilniku, s TwinTech® No Frost. DynamicAir ohranja stabilne temperature in preprečuje izsušitev hrane. Prilagodite prostor vrat svojega hladilnika s CustomFlex®.

500 ColdSense lastnosti

 • Fresh veggies
  ColdSense icon
  ColdSense

  ColdSense po odpiranju vrat ali dodajanju hrane hitreje vrne hladilnik in zamrzovalnik na pravo temperaturo kot standardni hladilniki. To pomaga pri preprečevanju temperaturnih šokov živil in preprečuje kvarjenje ter pomaga zmanjšati živilske odpadke do 20 %.*

 • Frozen raspberries and blueberries
  LowFrost icon
  LowFrost

  Integrirani sistem LowFrost vzdržuje temperaturo vašega zamrzovalnika in tako pomaga preprečiti nabiranje ledu. Za boljše delovanje in manj vzdrževanja.

 • Strawberries in fridge
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir poskrbi, da je temperatura v vašem hladilniku stabilna. Deluje tako, da povsod kroži hladen zrak, kar pomeni, da je vaša hrana zaščitena pred segrevanjem, tudi ko so vrata odprta.

*Interni test z interno preskusno metodo, ki meri kakovostno hrano po 6 dneh shranjevanja v primerjavi s primerljivim izdelkom brez ColdSense.
**Na voljo pri izbranih modelih.

Izvedite več o naših kombiniranih hladilnikih z zamrzovalnikom

Zakoreninjen v skandinavskem dizajnu, narejen za boljše vsakdanje življenje. Z našim vodnikom po nakupu poiščite pravi hladilnik z zamrzovalnikom za svoje potrebe!

Tip

Kateri slog hladilnika z zamrzovalnikom je popoln za vašo kuhinjo?

Side-by-side – hladilnik in zamrzovalnik polne višine za veliko prostornino, z dodatkom razpršilnika ledu in vode pri izbranih modelih.

Combi – zložena kombinacija hladilnika in zamrzovalnika z ločenimi vrati za vsakega.

Integrirani – skrito za vrati omare, da se ujema z zasnovo vaše kuhinje, razmislite o hladilniku z zamrzovalnikom ali ločeni enoti hladilnika in zamrzovalnika.

Višina, širina in globina se lahko razlikujejo, zato prebrskajte celotno ponudbo in poiščite prave mere zase.

Dimenzije in zmogljivost

Vgrajeni hladilniki z zamrzovalnikom so običajno v standardnih velikostih, tako da se lahko prilegajo za vrata kuhinjske omare, prostostoječi modeli pa se lahko razlikujejo glede na višino in širino. Naše velikosti niš segajo od 60 cm do 190 cm, kot na primer naš hladilnik z zamrzovalnikom MaxiSpace, ki zagotavlja 45 % večjo zmogljivost kot standardni modeli za vgradnjo. Vse dimenzije so na voljo na naših straneh izdelkov.

Prostornina hladilnika se meri v litrih.
do 200 litrov – majhna gospodinjstva
200-300 litrov – srednje velika gospodinjstva
300-400 litrov – velika gospodinjstva

Najhitrejša namestitev na trgu

Hitro in brezhibno namestite nov hladilni aparat. S samo 73 namestitvenimi koraki za namestitev hladilnika. Nova zasnova vrat je zmanjšana po širini, da zagotovite, da je hladilnik nameščen brez trčenja z okoliškim pohištvom. Nova vgrajena platforma nudi zajamčeno natančno namestitev brez potrebe po meritvah. To je posledica priloženih šablon z nastavljenimi merami, ki pomagajo pri natančni postavitvi hladilne naprave za enostavno namestitev.

Stopnja hrupa

Za prijetno kuhinjsko okolje brez hrupa izberite hladilnik z zamrzovalnikom z nizko vrednostjo decibelov (dB). Raven zvočne moči hladilno-zamrzovalnih aparatov je odvisna od več dejavnikov, kot so velikost, teža, vibracije, cevi in ​​kompresor, ki se lahko med različnimi modeli razlikujejo. Electrolux ponuja precej hladilno-zamrzovalnih aparatov med 33-35 dB (A).

Tišji izdelki

Zmanjšajte ravni hrupa za 1 dB(A) v celotnem obsegu v primerjavi s prejšnjimi izdelki, zahvaljujoč 7-krat manj tresljajev kot prejšnje ponudbe. Vse zahvaljujoč novim metodologijam za izboljšanje hrupa z zaznanega vidika.

Energetska učinkovitost

Visoka energetska učinkovitost pomeni manj denarja, porabljenega za račune za energijo. Energijski razred vseh hladilno-zamrzovalnih aparatov sega od A do G. Kjer je A najbolj energetsko učinkovit.

Strokovni nasvet: Zmanjšajte porabo energije tako, da hladilnik postavite stran od radiatorjev ali pečice.

What will you store in your fridge freezer?

Sveže sadje in zelenjava – Poiščite hladilnike z globokimi predali za veliko zelenjave. Če imate veliko sveže hrane, boste morda želeli večji hladilni del kot zamrzovalnik.

Meso in ribe – Model s predelkom NaturaFresh bo meso in ribe ohranil svežino dlje časa.

Pijače – razmislite o stojalih za vino, nastavljivih policah za namestitev steklenic ali celo o vgrajenem hladilniku za vino. Nekateri hladilniki z zamrzovalnikom imajo vgrajen razpršilnik ledu.

Zamrznjena živila – če želite zamrzniti veliko hrane, se odločite za hladilnik z zamrzovalnikom z enako zmogljivostjo kot hladilnik.

Izvedite več o naših kombiniranih hladilnikih z zamrzovalnikom

Zakoreninjen v skandinavskem dizajnu, narejen za boljše vsakdanje življenje. Z našim vodnikom po nakupu poiščite pravi hladilnik z zamrzovalnikom za svoje potrebe!

Ste pripravljeni za nakup?
Ali pa odkrijte več podrobnosti o naših aparatih.