Pure F9 – Ponovno opredeljeno sesanje

Pure F9 – Ponovno opredeljeno sesanje

Spoznajte Pure F9, edinstven sesalnik, ki ga še niste videli. Švedi se ne hvalimo radi, vendarle pa menimo, da je sesalnik Pure F9 eden naših najboljših – in s sesalniki se ukvarjamo že več kot 100 let. S svojo neverjetno močjo in vsestranskostjo vam omogoča, da očistite celo stanovanje v enem zamahu – brez polnjenja baterije*. Menimo, da smo izraz sesalnik ponovno opredelili. Kaj pa menite vi?

 

* Očisti do 80 m2 površine tal pri največji nastavitvi moči z enim polnjenjem in izpolnjuje zahteve Uredbe Komisije (EU) št. 666/2013 glede okoljsko primerne zasnove sesalnikov s kablom za preproge.

Sesalnik Pure F9 za vas

 

Ne glede na vaše želje, je sesalnik Pure F9 primeren za vas.

 

Zasnovan je za sodoben način življenja.
Znebite se živalskih dlak s sesalnikom, ki je zasnovan za sodoben način življenja.
Zasnovan je za sodoben način življenja. Filtrirni sistem za mikroprah v petih korakih posesa zrak, očisti izpušni zrak ter s tem bistveno izboljša higieno in čistočo zraka v vašem domu.

Najboljše iz obeh svetov

Moč in zmogljivost tradicionalnega sesalnika smo združili s preprostostjo brezžičnega sesalnika, ki z enim polnjenjem poskrbi, da je vaš dom brezhibno čist.* Sesalnik Pure F9 je edini sesalnik, ki ga boste potrebovali.

* Očisti do 80 m2 površine tal pri največji nastavitvi moči z enim polnjenjem in izpolnjuje zahteve Uredbe Komisije (EU) št. 2009/125/EC glede okoljsko primerne zasnove sesalnikov s kablom za preproge. 

Neprimerljiva vsestranskost

Edinstvena fleksibilnost sesalnika vam omogoča, da očistite sleherni centimeter doma – pod pohištvom in v kotih pod stropom. Z vgrajeno teleskopsko cevjo in pametnim orodjem 3 v 1 se sesalnik Pure F9 prilagodi vsem površinam in pohištvu v vašem domu.

Ergonomska oblika

Višina, ki je popolna za vse. Teleskopska cev sesalnika Pure F9 se prilagodi vaši višini. Edinstvena drsna glavna enota in nizko težišče sesalnika Pure F9 dajeta občutek lahkotnosti, obenem pa omogočata preprosto manevriranje – natančno uravnotežen sesalnik.

Odpočijte si – kjer želite

Zaradi samostoječe zasnove lahko sesalnik Pure F9 kadar koli pustite v pokončnem položaju in s čiščenjem nadaljujete, kadar želite.

Prah se ne more skriti

Izredno svetle lučke na nastavku osvetlijo mikroskopske delce prahu in temne kotičke pod pohištvom, kjer prahu preprosto ne morete zgrešiti.

Samodejna funkcija

Pametna moč in zmogljivost Samodejna funkcija*** sesalnika Pure F9 prilagodi pretok zraka in način sesanja površini, ki jo čistite, hkrati pa optimizira pobiranje prahu. 

*** Samodejna funkcija je na voljo le pri izbranih modelih.

Pure F9 ponudba

Naj zrak v vašem domu ostane čist. Model sesalnika Pure F9 Allergy ima samodejno funkcijo in vključuje pametno orodje 3 v 1, večkotno cev, nastavek za čiščenje postelje in nastavek s plišem za občutljive površine.
Znebite se živalskih dlak. Model sesalnika Pure F9 Allergy ima samodejno funkcijo in vključuje pametno orodje 3 v 1, večkotno cev, nastavek za pobiranje dlak in gumijasti nastavek za občutljive površine.
Model sesalnika Pure F9 Allergy ima samodejno funkcijo in vključuje pametno orodje 3 v 1 ter večkotno cev.