Air purifiers

Take the luxury of clean air with you throughout your home with an air purifier. Perfect for a living room, some models are near-silent, even at full power.

Pripomočki in dodatki za Well A7 in A5

Prilagodite svoj Pure A7 ali A5 svojim potrebam

 • Prilagojena filtracija za čistilce zraka
  Prilagojena filtracija

  Vsak dom je drugačen. Ker se tega zavedamo, smo razvili paleto filtrov, prilagojenih za specifična notranja okolja zraka. Naj vaš dom napolni občutek naravnega zraka in poskrbi za vaše zdravje ter udobje.

 • Dekorativni set za čistilce zraka
  Dekorativni set

  Dopolnite svojo izbiro z dekorativnim setom. Oblikovan je za povečan občutek sloga in vsebuje kakovostno prevleko iz blaga, lesene noge in ujemajoče se držalo. Na ta način bo čistilec zraka tudi stilsko postal del vašega doma.

 • nosilec za namestitev čistilca zraka na steno
  Nosilec za namestitev na steno

  Obesite čistilec zraka na steno in prihranite prostor pri tleh. Uživajte v čistejšem domu v naši prvi seriji večstopenjskih čistilec zraka, ki so oblikovani za uporabo na tleh ali za namestitev na steno.

Ostanite povezani za več nadzora

Nadzirajte in organizirajte čiščenje zraka z aplikacijo Electrolux Wellbeing. Ker so čistilci zraka opremljeni s senzorji delcev, v pametnem načinu prilagodijo čiščenje zraka glede na vrednosti, ki jih zaznajo v vašem domu. 

PRENESI IZ APPLE TRGOVINE ZA APLIKACIJE >

PRENESI IZ GOOGLE PLAY TRGOVINE ZA APLIKACIJE >