Kuhinjske nape
Izberite kategorijo kuhinjske nape

Ustvarite popolno vzdušje v svoji kuhinji z našo linijo kuhinjskih nap, ki se popolnoma prilegajo v vsako kuhinjo in zagotavljajo vrhunsko učinkovitost brez hrupa.

Ustvarite popolno vzdušje v svoji kuhinji z našo linijo kuhinjskih nap, ki se popolnoma prilegajo v vsako kuhinjo in zagotavljajo vrhunsko učinkovitost brez hrupa.

Hood in kitchen environment
Čist kuhinjski zrak z našimi energetsko učinkovitimi napami

Uživajte v kuhanju z družino in prijatelji v sveži kuhinji. Zaradi manj hrupa in energetskega razreda A lahko naše nape učinkoviteje očistijo zrak in tako ustvarijo gostoljubnejše ozračje.

Odkrijte nape Electrolux EcoLine

Man and woman in kitchen with illustration by the hood
Naj bo vaša kuhinja srce vašega doma s čistim zrakom in boljšo osvetlitvijo

Nape Electrolux omogočajo zmogljivo in tiho odzračevanje, ohranjajo čist zrak in udobno kuhinjo. Z izboljšano osvetlitvijo pa lahko ustvarjate okusne jedi ne glede na uro.

Pan and pot on stove with graphic above.
PROSTOROČNA NAPA

Funkcija Hob2Hood® brezžično poveže vašo kuhalno ploščo z napo in tako ves čas ohranja kuhinjo svežo. Napa samodejno spremeni nastavitve ventilatorja glede na temperaturo, ki jo izberete na kuhalni plošči. Začnite kuhati in napa bo naredila vse drugo.

Man cooking in kitchen
TIHA IN UČINKOVITA

Napa SilenceTech omogoča zmogljivo odzračevanje z minimalnim hrupom. Tiho odstrani paro in neprijetne vonjave iz vaše kuhinje, tudi pri največji moči, tako da lahko ustvarite okusne obroke v mirnem okolju.

Close-up of hood light panel
BOLJŠA OSVETLITEV

Z energetsko varčnimi LED-lučkami naše nape ponujajo odlično vidljivost v vašem kuhalnem prostoru. Popolno za branje receptov, spremljanje vaših loncev in ponev ter ustvarjanje prijetnega ozračja v kuhinji.

800 Breeze
Kaj je novega?
Zahvaljujoč funkciji Breeze se vam ni več treba boriti z glasnim ventilatorjem, medtem ko se poskušate pogovarjati z družino in prijatelji med obrokom. Ko končate pripravo hrane, zaženite funkcijo s pritiskom na gumb in napa bo tiho osveževala zrak 60 minut.

Izvedite več o napah

Od elegantnih do decentnih modelov vam naše nape pomagajo ustvariti pravo vzdušje v kuhinji, hkrati pa se popolnoma prilegajo dizajnu vaše kuhinje. Izvedite vse, kar potrebujete, da najdete pravo napo za vašo kuhinjo.