Priročniki za nakup

Poiščite popoln sušilni stroj zase

Naša ponudba izdelkov

Oglejte si našo ponudbo izdelkov in poiščite izdelek, ki najbolje ustreza vašemu domu.

 • CycloneCare with 3DSense Technology
 • DelicateCare
 • GentleCare
 • SensiCare
 • DelicateCare
 • GentleCare
 • SensiCare

Energijsko učinkoviti sušilni stroji

Electrolux zagotavlja široko ponudbo sušilnih strojev od energijskega razreda B do A+++. (A+++ stroji so najbolj energijsko učinkoviti in bodo najbolj vplivali na vaše stroške elektrike.) Sofisticirana tehnologija toplotne črpalke lahko prihrani do 40 % energije v primerjavi s standardnimi kondenzatorji, zato je to res do okolja prijazna in ugodna rešitev.

Perilo sušite pametneje s pomočjo tehnologije Sistem SensiCare, ki zagotavlja najboljšo porabo energije, saj hitro prilagodi cikel sušenja količini perila. Izberite stroj z invertnim motorjem. Na boben učinkujejo bolj nežno in zagotavljajo, da bo vaš sušilni stroj deloval dlje. Rezultat: krajši čas sušenja in bolj dosledni rezultati.

Dimenzije sušilnega stroja

Prvi korak pri izbiri sušilnega stroja je, da preverite, ali imate zanj dovolj prostora.
Širina: 60 cm – standardni sušilni stroj, ki bo ustrezal vašemu prostoru.
Če imate standardni pralni stroj s sprednjim polnjenjem, lahko standardni sušilni stroj postavite na pralni stroj.

Namig: Vam primanjkuje prostora? Razmislite o nakupu pralno-sušilnega stroja.

Zmogljivost sušilnega stroja

Zmogljivost sušilnega stroja pogosto dojemamo le kot število kilogramov perila, ki ga lahko damo v stroj. A pomisliti je treba na več stvari:
Velikost gospodinjstva: velika družina ali posameznik
Navade: kolikokrat na teden sušite perilo? Vrste in velikosti perila, ki ga boste sušili: Na primer: za najboljše rezultate pri pranju posteljnine, prešitih odej in zaves potrebujete boben z veliko prostornino. Electrolux ponuja sušilne stroje z zmogljivostjo 7–9 kg, ki so primerni za različne potrebe.

Ne glede na količino perila naš sistem SensiCare uporablja napredne senzorje vlažnosti in temperature, da ustrezno prilagodi čas sušenja.

Namig: V sušilni stroj ne dajte prevelike količine oblačil. Če oblačilom pustite prostor, da »dihajo«, se bodo posušila hitreje.

Sušenje delikatnih in drugih kosov oblačil

Naši najbolj napredni sušilni stroji Electrolux omogočajo sušenje 93 odstotkov vrst tkanin z namenskimi programi za volno, svilo, puh, oblačila za dejavnosti na prostem, denim, bombaž, sintetične tkanine, čipke in druge občutljive kose oblačil, vključno s programi:

 • Dark blue delicates
  Občutljivo perilo

  Naš program za sušenje volne zagotavlja, da ne bo prišlo do krčenja volnenih oblačil v primerjavi s sušenjem na ravni površini. Je tako učinkovit, da je podjetje Woolmark našim sušilnim strojem Electrolux podelilo certifikat.

  Sušenje svilnatih kosov oblačil v naših strojih omogoča, da svila ohranja obliko tako dobro, kot če bi se sušila na zraku.

 • Waterdrops on dark blue fabric
  Oblačila za dejavnosti na prostem

  Poskrbite, da bo vaša najljubša športna jakna ostala kot nova vsako sezono. Uporabite program Oblačila za dejavnosti na prostem, ki obnovi odbojnost vode bolje kot sušenje na zraku.

 • Blue down jacket
  Puhovke

  Ta program uporabite, da zaščitite videz puhovk in ohranite njihovo toplotno izolacijo do 30 odstotkov bolje kot ob sušenju na zraku.

 • Duvet in hamper
  Odeje

  Odeje je težko sušiti. Zato smo zasnovali program za večje kose, kot so odeje in rjuhe.

Ujemajoči se stroji

Če želite, da se vaš sušilni stroj ujema z vašim pralnim strojem, so naši modeli Electrolux oblikovani tako, da se ujemajo. Lahko položite enega na drugega ali pa jih namestite enega ob drugega, da optimizirate svoj prostor za pranje.


Two machines

Senzorji sušilnih strojev

Vsak sušilni stroj Electrolux v naši seriji 600, 700, 800 in 900 je opremljen s tehnologijo SensiCare. Napredni senzorji vlažnosti in temperature zaznajo, kdaj so oblačila posušena, in ustavijo program. Tehnologija SensiCare vam pomaga prihraniti denar in energijo, hkrati pa zaščiti oblačila pred čezmernim sušenjem. Tehnologija Electrolux 3DSense je na voljo na izbranih modelih serije 900. Edinstveni senzor zazna vlažnost tako na površini kot v notranjosti vaših oblek. Rezultat: tkanine – od volne do svile in celo puh – so natančno posušene in negovane.

Pametni sušilni stroji

Svoj pralni stroj povežite s telefonom prek aplikacije My Electrolux Care za pametnejše in hitrejše nastavljanje pranja perila. Z aplikacijo lahko prek pametnega telefona na daljavo upravljate sušilni stroj. Za prilagojeno nego perila – vse s pomočjo vašega pametnega telefona.

Prihranite prostor in čas

Sušenje na vrvici zahteva več prostora kot sušilni stroj in vodi do zmečkanih oblačil, kar neizogibno pomeni več likanja. Oblačila se v sušilnih strojih Electrolux sušijo veliko hitreje kot na vrvici. Namesto da zapravljate svoj dragoceni čas z obešanjem in pobiranjem oblačil, boste uživali v preprostem sušenju 365 dni v letu.

Certifikati

Podjetje Woolmark Company s certifikatom Woolmark potrjuje kakovost naših sušilnih strojev. To pomeni, da so naši sušilni stroji Electrolux dovolj nežni za sušenje volne.

Edinstveno sušenje vaše garderobe

Sistem CycloneCare s tehnologijo 3DSense vrhunsko neguje vašo garderobo. Zdaj lahko samozavestno enakomerno posušite občutljive svilene srajce, tople volnene puloverje in debele večplastne jakne. Njegovo edinstveno sušenje vsakič znova nežno poskrbi za vaše tkanine.

PerfectCare 900 CycloneCare s tehnologijo 3DSense

PerfectCare 900 CycloneCare s tehnologijo 3DSense

 • Sistem CycloneCare s tehnologijo 3DSense skenira tkanine v njihovo globino in omogoča enakomerne rezultate sušenja
 • Sistem DelicateCare s cikli sušenja, ki so prilagojeni tkaninam, da ohranijo stanje in funkcijo
 • Sistem GentleCare vam omogoča, da oblačila sušite pri polovični temperaturi

Sistem CycloneCare s tehnologijo 3DSense

Zaradi spiralnega pretoka zraka bodo najmehkejša volnena in najfinejša svilena oblačila oprana z občutkom. Edinstveni senzor pa zagotavlja ohranitev toplote in videza, tudi pri najdebelejših puhastih jaknah.

Izkusite rezultate sušenja kot še nikoli prej s sušilnim strojem PerfectCare 900.

Zaščiti toploto, ohrani videz.*

*Ohranja videz in toplotno izolacijo puhastih jaken, in sicer do 30 % učinkoviteje v primerjavi s sušenjem na zraku

blue down jackets

DelicateCare – vaš stil, popolnoma ohranjen

Naš sistem DelicateCare prilagodi temperaturo in gibanje tkanini za pravilno nego. Najsi gre za občutljiva ali volnena oblačila ali oblačila za dejavnosti na prostem – kakovost vaših oblačil bo ohranjena.

Brez krčenja, brez izgube oblik

Zdaj si boste drznili posušiti celo najbolj občutljiv volnen pulover. Naš sistem DelicateCare prilagodi vrtenje bobna, da prepreči vrtenje ali obračanje volnenih oblačil, kar prepreči krčenje. To vodi do izrednih rezultatov sušenja, brez krčenja, brez izgube oblike – primerljivo s sušenjem na ravni površini.

Vodoodbojna lastnost, ohranjena in obnovljena

Z našim sistemom DelicateCare bo vodoodbojnost vaših namenskih oblačil za dejavnosti na prostem ohranjena in obnovljena bolje kot pri sušenju na zraku. Sistem DelicateCare prilagaja temperaturo, da zaščiti tkanino oblačil za dejavnosti na prostem, saj zagotovi, da se sušijo pri ravno pravi temperaturi.

Svila ohrani obliko*

Naš namenski program omogoča, da lahko oblačila iz 100-odstotne svile popolnoma brez skrbi sušite v sušilnem stroju. Je tako nežen kot naravno sušenje, poleg tega pa svila ohrani obliko in je manj zmečkana, kot če bi jo sušili na zraku.

* Tako dobro kot naravno sušenje

GentleCare, super novo oblačilo, ohranjeno dlje časa

Naš sistem GentleCare suši vaša oblačila pri polovični temperaturi običajnih sušilnih strojev, zato vaša oblačila nikoli niso izpostavljena nepotrebni vročini. Ohranja teksturo tkanin dlje časa ter precej zmanjša porabo energije in skrajša čas sušenja.

dress and washing machines

Učinkovit filtrirni sistem

Filter, ki se preprosto čisti, pomeni, da zrak učinkovito kroži in zagotavlja stalno nizko porabo energije pri sušenju.

SensiCare, vaš vsakdan, nežno posušen

Naš sistem SensiCare meri vlažnost perila in ustrezno prilagodi čas sušenja, kar zaščiti oblačila pred previsoko vročino. To prihrani čas in energijo brez kompromisov glede nege. Popolnoma preprosto.

Sistem SensiCare

SensiCare zazna stopnjo vlažnosti posameznega perila s pomočjo posebnih senzorjev in ustrezno prilagodi čas sušenja. To pomeni, da tudi najmanjša količina perila ni nikoli izpostavljena previsoki vročini. Prihranite lahko tako čas kot energijo, svojim oblačilom pa zagotovite nego, ki jo potrebujejo, ne glede na to, ali perete perilo, ki se je nabiralo ves teden, ali pa pulover, ki ga preprosto morate obleči takoj.

Popolnoma obrnljiva vrata

Vrata sušilnega stroja lahko nastavite na štiri različne položaje. Tako lahko zagotovite, da se odpiranje sušilnega stroja optimalno ujema z vašim pralnim strojem, najsi sta postavljena eden na drugega ali drug ob drugem. Brez nerodnih kotov. Brez nadležnih vrat. Samo pametna zasnova, ki deluje povsod okrog vas.

Zloženo – vam v prid

Izkoristite svoj prostor z našim kompletom za zlaganje. Vertikalno zložite in varno pritrdite svoj sušilni in pralni stroj, ne da bi ju morali dodatno pritrjevati. Vgrajena drsna polica zagotavlja preprosto polnjenje in praznjenje.