Zmogljivost in vsestranskost

Electrolux 800

Electrolux 800: naš najinovativnejši sesalnik

Do 35-minutna* uporaba za udobno čiščenje celega doma. Pokončni sesalnik Electrolux 800 odstrani prah in nečistoče iz vseh kotov in z vsake površine. Samodejni način s tremi stopnjami prilagodi sesalno moč glede na vrsto tal. Tako lahko brez težav prehajate s parketa na preprogo in nazaj, brez nepotrebnega preklapljanja. Ročno enoto sprostite z le enim dotikom gumba.

Do 6-krat* večja sesalna moč

Motor z visoko hitrostjo zagotavlja do 6-krat* večjo sesalno moč na vsaki površini za temeljit rezultat čiščenja.

* Interni testi podpirajo do 35-minutno uporabo v načinu »min«.

Nastavek PowerPro za trda tla

Zamenljivi* nastavek PowerPro je strokovnjak za trda tla. Učinkovito odstranjuje fini prah in večje nečistoče, površino pa rahlo zlošči. Zaprt sistem nastavka ustvarja višjo hitrost zraka in s tem zagotavlja znatno večjo učinkovitost zbiranja prahu v režah.

* Dodatna oprema modela Electrolux 800 Ultimate.

Nastavek PetPro+ za živalsko dlako*

Nastavek PetPro+ zagotavlja temeljito čiščenje dlak hišnih ljubljenčkov, prahu in druge umazanije z oblazinjenega pohištva. Njegova funkcija QuickClean, z dizajnom »potisni in povleci« omogoča hitro in preprosto odpletanje in odstranjevanje dlak z vrtljive krtače.

* Dodatna oprema modela Electrolux 800 Ultimate.

Teleskopska cev

Po zaslugi teleskopske cevi lahko enostavno dosežete tudi najbolj oddaljene kote. Sesate lahko pod pohištvom ali pa visoko pri stropu ali na zgornjih policah. Prah v vašem domu se ne bo mogel nikamor skriti.