Raziščite blaginjo doma

Vaš prostor

Vaše zatočišče

Pripeljite harmonijo in vitalnost narave v svoj dom. Naše enote za zrak in sesalniki odstranijo nečistoče iz zraka. Naša serija pip pa uravnava kakovost in temperaturo vode. Tako lahko uživate v domu, ki je vaše osebno zatočišče. 

Sesajte od kjerkoli

Zdaj vam ni treba biti doma, da bi posesali svoje stanovanje. To lahko storite od kjerkoli, kadarkoli, preko mobilne aplikacije. Naj vas veseli misel na to, da se boste lahko vrnili v čist dom, saj s sesalnikom Electrolux PUREi9 lahko sesate od kjerkoli.

Čista tla — povsod. Kadarkoli.

Pokončni sesalniki so nadvse priročni. Brezžični, elegantni in zasnovani, da jih lahko postavite kamorkoli, lahko sesajo kjerkoli, kadarkoli.

Dom, ki ste ga ustvarili vi

Prašne vogale spremenite v sijoča mesta, tla pa v ogledala z Electroluxovimi sesalniki. Ker lahko samo takrat, ko se resnično počutite udobno, bivališču rečete dom.

Zbudite se v bolj zdravem, čistem in svežem zraku

Kakovost zraka, ki ga vdihavamo, je prav tako pomembna za naše telo kot to, kar jemo in pijemo. Zaradi naših izdelkov AirComfort boste ostali sveži in zdravi čez dan in spočiti ponoči.

Happy Vac

S sesalnikom UltraSilence Zen sesanje ni več hrupno opravilo. Ampak predstavlja priložnost, da najdete svoj notranji zen.

Pure F9 – Ponovno opredeljeno sesanje

Spoznajte Pure F9, edinstven sesalnik, ki ga še niste videli. Švedi se ne hvalimo radi, vendarle pa menimo, da je sesalnik Pure F9 eden naših najboljših – in s sesalniki se ukvarjamo že več kot 100 let. S svojo neverjetno močjo in vsestranskostjo vam omogoča, da očistite celo stanovanje v enem zamahu – brez polnjenja baterije*. Menimo, da smo izraz sesalnik ponovno opredelili. Kaj pa menite vi?

Za boljšo prihodnost

Cilj pobude je vzbuditi občutljivost in poenotiti javnost o dolgoročnih ključnih okoljskih vprašanjih.