AutoDose

Prava količina detergenta? Naj se AutoDose odloči.

AutoDose pametni senzorji natančno izračunajo vnos detergenta in mehčalca, saj upoštevajo količino perila v stroju. Na ta način je perilo zaščiteno pred prehitrim staranjem zaradi previsokega doziranja. Brez zapravljanja detergenta z inteligentnim doziranjem AutoDose.

Napolnite enkrat in perite 20-krat.*

Pametna funkcija AutoDose pralnemu stroju avtomatsko doda pravilno izmerjen odmerek detergenta in mehčalca ob ravno pravem času. Naprava v bobnu določi težo vaših oblačil in nastavi pravilno količino detergenta pri do 20 pranjih! Ni le praktično in brez napora, temveč zagotavlja tudi boljšo skrb za vaša oblačila.

* glede na povprečno obremenitev potrošnikov (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)

Popolna fleksibilnost 4 predalov

Robusten predal za detergent vam omogoča preprosto preklapljanje med samodejnim in ročnim sproščanjem detergenta, primerno za praške in tekoče detergente. Štirje veliki razdelki omogočajo preprosto uporabo, polnjenje in čiščenje.

1. Prostor za detergent za barvna oblačila
2. Prostor za mehčalec
3. Ročni prostori se lahko uporabijo kot dodatek avtomatskim prostorom, npr. za dodajanje posebnih detergentov za bela oblačila, črna oblačila ali oblačila z membrano.

V aplikaciji so opisane dodatne konfiguracije predalov.

Brez zapravljanja detergenta z inteligentnim doziranjem AutoDose.

*Za razliko od ročnega manualnega doziranja, ki pogosto temelji na kapaciteti stroja, AutoDose pametni senzorji natančno izračunajo vnos detergenta in mehčalca, saj upoštevajo količino perila v stroju.

Preprosta skrb z aplikacijo My Electrolux Care

Uživajte v popolnem nadzoru na dosegu roke z aplikacijo My Electrolux Care. Spremenite nastavitve z dotikom, upravljajte AutoDose in prejmite obvestila kar na poti, tako vam detergenta nikoli ne bo zmanjkalo.

woman looking at My Electrolux App in mobile

EW8F169SA
PerfectCare 800 AutoDose

V našem naprednem pralnem stroju PerfectCare 800 s sistemom UltraCare sta pralno sredstvo in mehčalec popolnoma aktivirana v vodi, preden ta doseže perilo. Stroj tako hitro in nežno poskrbi za popolnoma očiščena oblačila.

Prava količina detergenta? Naj se AutoDose odloči.

  • 59 minut za popolno nego
  • Rešitev za dolgo življenje
  • Izjemna nega perila s pritiskom pametnega telefona