Odkrijte

Pomivalne stroje

ComfortLift

Prijazen tako do vas kot do posode; ComfortLift dvigne spodnjo košaro v pomivalnem stroju na bolj udobno višino.

Oglejte si stroj ComfortLift med delovanjem

Pomivalni stroj ComfortLift je prvi te vrste, ki omogoča pripraven dostop do posode. Edinstven in inovativen dvižni mehanizem, ki omogoča dvig spodnje košare proti uporabniku, pomaga pri polnjenju in praznjenju stroja. Raziščite funkcijo preprostega dviganja, tri predale in eleganten videz stroja ComfortLift.

1
Satelitska brizgalna ročica

Edinstvena zasnova brizgalne ročice vedno zagotavlja učinkovito pomivanje in izpiranje. Celo najtežje dostopni kotički so dobili konkurenco.

2
TimeBeam®

Stanje programa v pomivalnem stroju, kot tudi preostali čas, sta elegantno projicirana na tla.

3
Vodila ComfortRails

Posebni blažilniki omogočajo, da košare v pomivalnem stroju zdrsnejo nazaj na svoje mesto. Nežno in tiho do vaše posode.

Poslovite se od vodnih madežev

Nova Electroluxova tehnologija AirDry samodejno odpre pomivalni stroj v zadnjem delu programa. Naravni način za največjo učinkovitost sušenja, obenem pa se učinkovito zmanjša količina vodnih madežev in znižajo stroški za energijo. Zdaj ste lahko prepričani, da bo posoda povsem suha (in brezhibno čista), ko jo boste morali pospraviti.

V varnih rokah

Mehke konice SoftSpikes® in nosilci SoftGrips nežno držijo vaše kozarce na mestu. Obenem pa poseben program GlassCare 45° pomiva pri nižji temperaturi. Nato izpira pri 60° pred nežnim ohlajanjem. Na ta način so vaši kozarci zavarovani pred razpokami in praskami.

Konec je pomivanja kozarcev na roke

Za res posebne kozarce, ki potrebujejo malce več nežnosti, je Electrolux razvil nagrajeno košaro za kozarce. Prihranite čas in zagotovite sijoče rezultate s preprostim vstavljanjem v stroj in zaščitite do 8 najobčutljivejših kozarcev.

Nagrajena oblika

Povsem vgradni pomivalni stroji ComfortLift® združujejo nagrajeno obliko z vrhunsko tehnologijo. Edinstven in inovativen dvižni mehanizem, ki omogoča dvig spodnje košare proti uporabniku, je prejel prestižno nagrado za zasnovo iF design award.

Poiščite najboljši pomivalni stroj zase