Odkrijte

Pomivalne stroje

Zaupanje v pomivanje od kota do kota

Edinstvena satelitska oblika pršilne ročice zagotavlja učinkovito pomivanje in izpiranje vsakič znova. Dvojni mehanizem vrtenja nudi trikrat boljšo pokritost pršenja, kot običajna pršilna ročica. Tako voda doseže tudi najbolj nedostopne kote v stroju.

Poslovite se od vodnih madežev

Nova Electroluxova tehnologija AirDry samodejno odpre pomivalni stroj v zadnjem delu programa. Naravni način za največjo učinkovitost sušenja, obenem pa se učinkovito zmanjša količina vodnih madežev in znižajo stroški za energijo. Zdaj ste lahko prepričani, da bo posoda povsem suha (in brezhibno čista), ko jo boste morali pospraviti.

Pozabite na namakanje.

SprayZone intenzivno pomije vašo posode, s trikrat boljšo učinkovitostjo čiščenja. Brez potrebe po namakanju. Močan vodni pritisk znotraj notranjosti stroja zagotovo, da se vse od zasušenih madežev do ostankov maščobe odstrani in posoda ostane brezhibno čista. Poskrbljeno za vso vašo posodo, vsakič znova.

Prvi na svetu z enostavnim nalaganjem

Prijazen tako do vas kot do posode; ComfortLift dvigne spodnjo košaro v pomivalnem stroju na bolj udobno višino.

Oglejte si stroj ComfortLift med delovanjem

Pomivalni stroj ComfortLift je prvi te vrste, ki omogoča pripraven dostop do posode. Edinstven in inovativen dvižni mehanizem, ki omogoča dvig spodnje košare proti uporabniku, pomaga pri polnjenju in praznjenju stroja. Raziščite funkcijo preprostega dviganja, tri predale in eleganten videz stroja ComfortLift.

Nagrajena oblika

Povsem vgradni pomivalni stroji ComfortLift® združujejo nagrajeno obliko z vrhunsko tehnologijo. Edinstven in inovativen dvižni mehanizem, ki omogoča dvig spodnje košare proti uporabniku, je prejel prestižno nagrado za zasnovo iF design award.

Poiščite najboljši pomivalni stroj zase

Preostanek časa do konca programa je elegantno osvetljen prikazan na tleh.
Posebni blažilniki poskrbijo, da košare nežno zdrsnejo na svoje mesto. Nežno in tiho do vaše posode.

Dovolite si uporabiti vse pripomočke v kuhinji

Velik prilagodljiv predal za pribor vam omogoča, da lahko naložite tudi največje pripomočke hitro in inuitivno. Vaš pribor bo dobro organiziran in učinkovito pomit.

Nega stekla, brez primerjave

Naša linija pomivalnih strojev vsebuje tehnologijo, ki skrbi in ščiti vaše steklovino. Od varnostnih držal do namenskih programov za steklo - zaupapjte pomivalnega stroju Electrolux, da bo obdržal vaše kozarce kot nove, dlje časa.

V varnih rokah

Mehke konice SoftSpikes® in nosilci SoftGrips nežno držijo vaše kozarce na mestu. Obenem pa poseben program GlassCare 45° pomiva pri nižji temperaturi. Nato izpira pri 60° pred nežnim ohlajanjem. Na ta način so vaši kozarci zavarovani pred razpokami in praskami.

Konec je pomivanja kozarcev na roke

Za res posebne kozarce, ki potrebujejo malce več nežnosti, je Electrolux razvil nagrajeno košaro za kozarce. Prihranite čas in zagotovite sijoče rezultate s preprostim vstavljanjem v stroj in zaščitite do 8 najobčutljivejših kozarcev.