Odkrijte Electrolux

Odkrijte Electrolux

Preberite članke, poglobite se v priročnike in odkrijte najboljše nasvete za trajnostni življenjski slog

Raziščite naše navdihujoče članke in podrobne priročnike za nakup izdelkov, izkusite moč pametnega doma in se nam pridružite na poti do trajnostnega življenja. Na vsakem koraku odkrivajte, spoznavajte in se povezujte.

Nasveti in triki za življenje doma

Poenostavite svoje vsakodnevne opravke za življenje doma brez stresa. Odkrijte praktične načine, kako skrbeti za dom, nasvete za varčevanje z energijo in za to, kako živeti bolj trajnostno – ne da bi se odpovedali priročnosti.

Povežite svoj dom, upravljajte svoj življenjski slog.

Raziščite prednosti povezanega življenjskega sloga s podjetjem Electrolux. Poenostavite svoja vsakodnevna opravila, od pametnega kuhanja do opranega perila ob točno pravem času. Izkusite moč povezljivosti z daljinskim upravljanjem, glasovnim upravljanjem in še več.

Odkrijte bolj trajnostni način življenja

Vsi želimo prispevati svoj delež k reševanju okolja. Spoznajte, kaj lahko storite, da začnete živeti bolj trajnostno z našimi energetsko učinkovitimi napravami – vse so izdelane za zmanjšanje vašega ogljičnega odtisa brez kompromisov pri zmogljivosti.

Izris kuhinj v partnerskih trgovinah

Odkrijte povsem novo linijo oblikovnih elementov v partnerskih trgovinah podjetja Electrolux in spoznajte ekskluzivne sete gospodinjskih aparatov, ki se ponašajo z vsem – od sijoče površine do različnih odtenkov in globin mat črne. Svoj izbor kombinirajte s funkcijami, ki vam pomagajo prihraniti energijo, ali pa povežite svoje naprave za bolj priročno upravljanje na daljavo.

Več informacij

Odkrijte naše podrobne priročnike za nakup, s katerimi boste lažje izbrali popolno napravo, ki se povsem sklada z vašimi edinstvenimi potrebami in željami. Odkrijte jih zdaj in začnite sprejemati bolj informirane odločitve!

 • Three different Electrolux washing machines placed next to each other
  Poiščite pravi pralni stroj

  Poenostavite nego perila z našimi pralnimi stroji, ki vam zagotavljajo vrhunske rezultate pranja, tudi pri nizkih temperaturah za varčevanje z energijo. Naš priročnik za nakup vam pomaga izbrati najboljši pralni stroj za vaše specifične potrebe in bivalni prostor.

 • Three different Electrolux tumble dryers are placed next to each other
  Poiščite pravi sušilni stroj

  Poenostavite svoj dan za nego perilo z zmogljivim sušenjem naših energetsko učinkovitih sušilnih strojev. Naš priročnik za nakup vam pomaga izbrati najboljši sušilni stroj za vaše specifične potrebe in bivalni prostor.

 • A built-in washer-dryer in a stylish and modern bathroom
  Poiščite pravi pralno-sušilni stroj

  Odkrijte našo linijo inovativnih pralno-sušilnih strojev, ki so zasnovani za karseda enostavno nego perila, hkrati pa skrbijo za vaša oblačila in tkanine. Naš priročnik za nakup vam pomaga izbrati najboljši pralno-sušilni stroj za vaše specifične potrebe in bivalni prostor.

 • An open freezer showing several convenient compartments to store food
  Poiščite pravi zamrzovalnik

  Odkrijte naše inovativne in energetsko učinkovite zamrzovalnike ter popolno ohranite dolgotrajno svežino živil. Ne glede na to, ali iščete kompaktno rešitev ali večjo napravo, vam bo naš priročnik za nakup pomagal poiskati najboljši zamrzovalnik za potrebe vašega gospodinjstva.

 • An open fridge freezer filled with fresh food stored in convenient compartments
  Poiščite pravi kombinirani hladilnik

  Podaljšajte življenje živil z našimi energetsko učinkovitimi kombiniranimi hladilniki, ki ohranijo tako okus kot hranilno vrednost vaših živil. Naš priročnik za nakup vam pomaga izbrati najboljši kombiniran hladilnik, ki je kot nalašč za vaše specifične potrebe in bivalni prostor.

 • Two built-in Electrolux ovens in a stylish kitchen seamlessly blend into the decor
  Poiščite pravo pečico

  Izpopolnite svoje kuharske veščine z našimi inovativnimi pečicami s funkcijami, enostavnimi za uporabo, in rešitvami za pametno kuhanje. Naš priročnik za nakup vam pomaga izbrati najboljšo pečico za vaše specifične potrebe in bivalni prostor.

 • Food cooking on a hob using different cooking zones. Built-in extractor rids the air of odours and steam
  Poiščite pravo kuhalno ploščo

  Naš izbor kuhalnih plošč vam omogoča enostaven nadzor nad kuhanjem, ne glede na to, ali kuhate, cvrete, kuhate v sopari ali pražite. Z našim priročnikom za nakup lahko zlahka poiščete najboljšo kuhalno ploščo za svoje specifične potrebe in bivalni prostor.

 • An Electrolux cooker with an oven is placed in a stylish kitchen environment
  Poiščite pravi štedilnik

  Naši vsestranski štedilniki vam omogočajo celovito kuhanje in pripravo nasitnih in zdravih jedi za vso družino. Z našim priročnikom za nakup lahko poiščete najboljši štedilnik za svoje specifične potrebe in bivalni prostor.

 • A modern, black cooker hood with the latest innovative features
  Poiščite pravo kuhinjsko napo

  Naše energetsko učinkovite kuhinjske nape ohranjajo zrak čist s pomočjo učinkovitih ventilatorjev, ki tiho in zmogljivo odstranjujejo neprijetne vonjave in paro. Uporabite naš koristni priročnik za nakup in izberite kuhinjsko napo, ki je prava za vas in vaš bivalni prostor.

 • Sivi pročišćivač zraka u dnevnom boravku
  Poiščite pravi čistilec zraka

  Zagotovite si optimalno kakovost zraka z našimi naprednimi čistilci zraka, ki odstranijo alergene in onesnaževala, kar vam omogoča popoln nadzor nad zrakom, ki ga dihate. Naš priročnik za nakup vam pomaga izbrati čistilec zraka, ki je kot nalašč za vaše specifične potrebe in bivalni prostor.

 • The latest corded vacuum cleaner placed in the living room with green plants in the background
  Poiščite pravi sesalnik

  Poenostavite svoje čiščenje z našimi visoko tehnološkimi sesalniki, zasnovanimi za odstranjevanje prahu na vseh vrstah tal. Naš priročnik za nakup vam pomaga izbrati sesalnik, ki je kot nalašč za vaše specifične potrebe in bivalni prostor.

 • A cordless stick vacuum cleaner placed on the floor next to a dog in a clean house
  Poiščite pravi pokončni sesalnik

  Izkusite svobodo sesanja doma brez kabla, a z visoko sesalno močjo in enostavno vodljivostjo. Naš priročnik za nakup vam pomaga izbrati pokončni sesalnik, ki je kot nalašč za vaše specifične potrebe in bivalni prostor.