ODKRIJTE

Pralno-sušilni stroji

Naša ponudba izdelkov

Oglejte si našo ponudbo izdelkov in poiščite izdelek, ki najbolje ustreza vašemu domu.

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Energija in učinkovitost

Vsak  pralno-sušilni stroj Electrolux je oblikovan tako, da precej zmanjša porabo energije in vode, hkrati pa čisti in neguje vaše perilo v skladu z najvišjimi standardi. Pralno-sušilni stroji Electrolux se uvrščajo v energijske razrede od A do A – 40 %. To pomeni, da stroji Electrolux, uvrščeni v najvišji energijski razred, porabijo 40 % manj energije kot stroji, uvrščeni v energijski razred A. K boljši energijski učinkovitosti pa prispevajo tudi nekatere tehnologije. Te vključujejo invertne motorje, tehnologijo SensiCare ali DelicateCare, našo tehnologijo toplotne črpalke.

Dimenzije pralno-sušilnega stroja

Če nimate veliko prostora, razmislite o nakupu pralno-sušilnega stroja. S tem boste dobili večino prednosti dveh strojev, ne da bi žrtvovali prostor. Obstajata dve vrsti pralno-sušilnih strojev: integrirani in prostostoječi. Integrirani ali vgradni stroji so po vgradnji pokriti z opažem, zato se stroj zlije z okoljem, tako kot aparati v vaši kuhinji.

Zmogljivost pralno-sušilnega stroja

Pralno-sušilni stroji imajo dve zmogljivosti. Zmogljivost za sušenje je nekoliko manjša kot zmogljivost za pranje, saj je za sušenje potrebnega malo več prostora, da zrak lahko kroži.
Ko izbirate prostornino, morate razmisliti o naslednjih dejavnikih:
Velikost gospodinjstva: velika družina ali posameznik
Navade: kolikokrat na teden perete in sušite perilo?
Vrste in velikosti perila: Na primer: za najboljše rezultate pri pranju posteljnine, prešitih odej in zaves potrebujete boben z veliko prostornino.

Vsi pralno-sušilni stroji Electrolux so opremljeni s tehnologijo SensiCare. Tehnologija SensiCare uporablja napredne senzorje vlažnosti in temperature, s katerimi prilagaja porabo energije za vsako količino perila v stroju. S tem prihranite denar in čas, hkrati pa oblačila zaščitite.

Pametna povezljivost

Z aplikacijo My Electrolux Care lahko prek pametnega telefona nadzirate aparate za nego oblačil. Uporabite funkcijo Care Advisor, ki vam bo zagotovila profesionalne nasvete za najboljše pranje oblačil. Posebne nastavitve za pranje oblačil, ki jih nosite pogosto, pa lahko shranite pod My Favorites.

Programi 2-v-1

Uporabite programe za pranje in sušenje količine perila ter s pomočjo enega samega procesa dobite čista oblačila, ki so pripravljena na nošnjo.

Programi

Ne obstaja program, ki bi bil primeren za vse vrste perila. Različni ljudje – in različne tkanine – imajo različne potrebe. Zato imajo naši pralno-sušilni stroji več različnih programov:

 • Dark blue delicate fabrics
  Volnena oblačila

  Varno operite in posušite volnena oblačila z enim samim postopkom.

 • White shirt close-up
  Para

  Zmanjšajte nastanek gub na suhih oblačilih ali jih osvežite in odstranite neprijetne vonjave.

 • A garment in a washer dryer
  Protialergijski program

  Program, posebej oblikovan za potrebe oseb z alergijami. Ta program odstrani mikroorganizme zahvaljujoč fazi pranja s temperaturo nad 60 °C, ki traja več minut. To pomaga odstraniti bacile, bakterije, mikroorganizme in delce. Dodatna faza izpiranja zagotavlja ustrezno odstranjevanje ostankov detergenta in cvetnega prahu/alergenov.

 • Waterdrops on dark blue fabric
  Oblačila za dejavnosti na prostem

  Tehnologija DualSense®, ki je aktivirana v okviru programa za oblačila za dejavnosti na prostem, zaščiti tehnične tkanine in ohrani njihovo teksturo. Namenski pralni cikel pa obnovi vodoodbojnost.

Certifikati

Podjetje Woolmark Company s certifikatom Woolmark potrjuje kakovost naših pralno-sušilnih strojev. To pomeni, da so naši pralno-sušilni stroji Electrolux dovolj nežni za volnena oblačila – tako pri pralnem kot sušilnem ciklu.

En stroj za celovito nego

Obdržati nadzor nad umazanim perilom ni bilo nikoli lažje, kot s pralno-sušilnim strojem PerfectCare 900. Celo svila je pripravljena na nošnjo, naravnost iz bobna, z manj gubami v primerjavi s sušenjem na zraku.

DelicateCare – prilagojeni cikli in nega

Sistem DelicateCare, skupaj z vgrajeno toplotno črpalko in prilagojenim vrtenjem bobna za vsako vrsto tkanin (kot sta volna in vila), nežno neguje oblačila pri nizkih temperaturah, prilagojenih vsakemu ciklu pranja. To pomeni, da lahko brez skrbi operete in posušite svoja oblačila za dejavnosti na prostem, vključno s puhovkami, in ohranite njihovo vodoodbojnost in toplotno zaščito. Celo svilena oblačila so takoj pripravljena za nošenje.

Ne glede na to, kaj perete in sušite, ste lahko prepričani, da boste oblačila lahko takoj oblekli.

Pranje in sušenje vaših najljubših oblačil

Pralno-sušilni stroj PerfectCare 900 vam daje samozavest za pranje in sušenje vaših najljubših oblačil, celo svilenih in s polnilom iz perja. Zahvaljujoč sistemu DelicateCare bodo celo svilena oblačila do 50 % manj zmečkana.

Temperatura in vrtenje bobna za ravno pravo nego

Pranje in sušenje v standardnem pralno-sušilnem stroju lahko poslabšata kakovost puhaste jakne. Sistem DelicateCare prilagodi temperaturo in vrtenje bobna za ravno pravo nego, ki zagotovi, da puhovka ostane puhasta.

Pranje in sušenje, prilagojena vaši garderobi

Od mešanega bombažnega do sintetičnega perila, pa tudi svile, intuitiven izbor načinov ponuja možnost sušenja za vse programe pranja. Še več, 3 kg perila lahko operete in posušite v treh urah.

Sistem FreshScent

Vsi naši novi pralno-sušilni stroji so opremljeni s sistemom FreshScent. Sistem FreshScent kombinira paro in sveže vonjave, ki vaša oblačila osvežijo in jim dajo občutek, kot bi jih ravnokar oprali, brez potrebe po celotnem ciklu pranja po vsakem nošenju. Podaljša se tudi njihova življenjska doba. Ob tem pa ohranja odličen videz, občutek in vonj.

Para dodatno sprošča vlakna vaših oblačil in postopoma izravna gube. S tem likanje ni več potrebno.

Ohranite svoj značilni videz v enem zamahu

Le dobro negovana oblačila vas lahko napolnijo s samozavestjo in vam dajejo občutek moči. Zdaj lahko popolnoma zaupate naprednemu pralno-sušilnemu stroju PerfectCare 800, ki s sistemom UltraCare poskrbi tako za trpežna oblačila kot za nežna, svilena oblačila. Vaša najljubša oblačila naenkrat opere in posuši ter jih tako ohranja sveže in trpežne. Ena poenostavljena rešitev, s katero boste ohranili svoj značilni videz.

UltraCare – rešitev za oblačila, ki traja

Sistem UltraCare je edinstvena lastnost naših pralno-sušilnih strojev. Pralna sredstva in mehčalce zmeša, še preden vstopijo v boben. S tem temeljiteje očisti različne tkanine, obenem pa doseže in zaščiti prav vsa vlakna. Vašim oblačilom daje nov in dolgotrajen sijaj.

Tkanine ostanejo mehke. Po vsakem pranju.

Pralno sredstvo in mehčalec se zmešata, še preden vstopita v boben. To zagotavlja, da je dosežen in očiščen vsak centimeter vaših oblačil, saj neraztopljeno pralno sredstvo povzroča manj učinkovito pranje. Pravzaprav sistem UltraCare porazdeli mehčalec dvakrat bolj učinkovito kot običajni pralni stroji.

Brez krčenja, brez izgube oblik

Zdaj si boste drznili posušiti celo najbolj občutljiv volnen pulover. Naš sistem DelicateCare prilagodi vrtenje bobna, da prepreči vrtenje ali obračanje volnenih oblačil, kar prepreči krčenje. To zagotavlja vrhunske rezultate sušenja celo za volnena oblačila, ki so primerna le za ročno pranje.

Program Non-Stop One-Go 4h/5kg

Naš program Non-Stop One-Go 4h/5kg ponuja najučinkovitejše cikle pranja in sušenja v najkrajšem možnem času. Zasnovan je za dnevno uporabo, saj lahko opere in posuši 5 kg v štirih urah. Zagotavlja najbolj varčno zmogljivost na trgu, ki vam prihrani tako čas kot energijo. Za odlične rezultate, vsakič znova.

Sistem FreshScent

Vsi naši novi pralno-sušilni stroji so opremljeni s sistemom FreshScent. Sistem FreshScent kombinira paro in sveže vonjave, ki vaša oblačila osvežijo in jim dajo občutek, kot bi jih ravnokar oprali, brez potrebe po celotnem ciklu pranja po vsakem nošenju. Podaljša se tudi njihova življenjska doba. Ob tem pa ohranja odličen videz, občutek in vonj.

Para dodatno sprošča vlakna vaših oblačil in postopoma izravna gube. S tem likanje ni več potrebno.

Ohranite svoj preprosti videz v enem zamahu

Vsak od nas ima svoje najljubše hlače, ki so mu ravno prav. Pulover, ki je vedno udoben. V njih ste videti in se počutite dobro, ne glede na to, kje ste ali kaj počnete. Zaupajte našemu pralno-sušilnemu stroju PerfectCare 700 in naj ostanejo vaša vsakodnevna oblačila še naprej tako privlačna. Vse to v enem pralnem ciklu! Naj bo oblačenje užitek, ne glede na to, kaj oblečete ali kaj boste počeli.

DualCare – popoln sistem za vaša oblačila

Naš sistem DualCare pralni cikel samodejno prilagaja vrsti tkanine in količini oblačil. Za vaša oblačila poskrbi ob pravi temperaturi in z optimalnim vrtenjem bobna. V enem pralnem ciklu opere in posuši tako nežne tkanine kot tudi volnena, denim in trpežna oblačila. Oblačila bodo ohranila videz, občutek in kakovost.

Tkanine ostanejo kot nove dvakrat dlje

Glede na test, ki ga je izvedlo podjetje Ritex leta 2015 (test št. 15CR00099), uporaba sistema SensiCare zagotavlja, da tkanine ostanejo kot nove dvakrat dlje. Senzorji samodejno prilagodijo nastavitve pralnega cikla količini perila v prvi minuti in zmanjšajo čas ter porabo energije in vode. To pomeni manj obremenitve ne samo za vaša oblačila, ampak tudi za okolje.

Brez krčenja, brez izgube oblik

Zdaj si boste drznili posušiti celo najbolj občutljiv volnen pulover. Naš sistem DelicateCare prilagodi vrtenje bobna, da prepreči vrtenje ali obračanje volnenih oblačil, kar prepreči krčenje. To zagotavlja vrhunske rezultate sušenja celo za volnena oblačila, ki so primerna le za ročno pranje.

Program Non-Stop 60-Minute

Naš program Non-Stop 60-Minute opere in posuši manjše količine perila v samo eni uri za izredno hiter in učinkovit cikel. Tako so vaša oblačila očiščena in negovana brez napora vedno, kadar jih potrebujete.

Sistem FreshScent

Vsi naši novi pralno-sušilni stroji so opremljeni s sistemom FreshScent. Sistem FreshScent kombinira paro in sveže vonjave, ki vaša oblačila osvežijo in jim dajo občutek, kot bi jih ravnokar oprali, brez potrebe po celotnem ciklu pranja po vsakem nošenju. Podaljša se tudi njihova življenjska doba. Ob tem pa ohranja odličen videz, občutek in vonj.

Para dodatno sprošča vlakna vaših oblačil in postopoma izravna gube. S tem likanje ni več potrebno.