Zamrzovalniki

Poiščite pravi Electrolux prostostoječi ali vgradni zamrzovalnik za vaš način nakupovanja živil. Ne glede na to, ali gre za prostostoječe ali vgrajene Electrolux zamrzovalnike, so na voljo različni modeli z uporabnimi funkcijami, kot so hitro zamrzovanje za ohranjanje kakovosti živil, elektronsko upravljanje in vrata, ki se zlahka odpirajo in sproščajo vakuum.

Pokaži več

Odkrijte novo obdobje prostostoječih zamrzovalnikov

Ohranite sestavine v optimalnem stanju in jih nikoli več ne odmrzujte. MultiFlow zagotavlja stabilno temperaturo in vlažnost v celotnem zamrzovalniku za dodatno zaščito vaših sestavin. Elektronsko upravljanje, funkcija hitrega zamrzovanja in odpiranje vrat s sproščanjem vakuuma.

700 No Frost MultiFlow

Zaščitite kakovost živil s prostostoječim zamrzovalnikom 700 No Frost MultiFlow. Funkcija MultiFlow zagotavlja stabilno temperaturo in vlažnost v celotnem zamrzovalniku. Uporabite funkcijo hitrega zamrzovanja za boljše ohranjanje kakovosti živil in jih nikoli več ne odmrzujte.

Prihranite čas in energijo

Tehnologija FrostFree v kombinaciji z energijskim razredom A+ je zanesljiva rešitev za prihranek časa in zmanjšanje porabe energije. Ne samo, da poskrbi za nižje račune, temveč odstrani tudi potrebo po odmrzovanju.

Zamrzovalnik s tehnologijo FrostFree

  • Brez potrebe po odmrzovaju
  • Funkcija FastFreeze hitro zamrzne sveža živila za boljšo ohranitev vitaminov in mineralov
  • Prihranek energije zahvaljujoč tehnologiji FrostFree