Review & Win

Zaupajte nam svoje mnenje

Povejte nam svoje mnenje o vaši napravi Electrolux. Z oddajo ocene lahko pomagate drugim pri odločitvi pri nakupu nove naprave, pa tudi nam, da lahko izboljšajo svoje naprave.

  • {{ errorText }}

Najlepša hvala za vašo oceno

Kot prvega vas bomo obvestili, ko bo vaša ocena objavljena. (Do prihoda potrditvenega e-sporočila lahko poteče do 72 ur.)

Ali so lastnosti in funkcije vašega aparata delovale, kot ste pričakovali?

Kaj menite o celotnem videzu svojega aparata?

Kako bi opisali kakovost svojega aparata?

{{ props.errorNickname }}

To bo vidno v vaši oceni

Vaš e-poštni naslov potrebujemo, da potrdimo vašo oceno

{{ props.errorEmoji }}

Pogoje poslovanja morate sprejeti

Pridružite se MyElectrolux in bodite nagrajeni z našimi najboljšimi ponudbami

Najboljša povratna informacija

Združujemo ocene naprav s podobnimi značilnostmi ali funkcijami, da vam zagotovimo povratne informacije od čim večjega števila potrošnikov. Vse naprave, katerih ocene so združene, so primerljive po lastnostih in zmogljivosti, razlikujejo pa se le po fizičnih lastnostih, kot sta velikost ali barva.

Naše ocene ponujamo v več jezikih z možnostjo prevoda vsake ocene v lokalni jezik. Ker prodajamo naprave po vsej Evropi, nam to omogoča, da z vami delimo najboljše povratne mednarodne ocene.

Vaše mnenje nam je pomembno!

Za nas so pomembni tako pozitivni kot negativni komentarji. Bolj ko je vaše mnenje osebno, bolj boste pomagali drugim pri izbiri. Naj bo to ravnanje z napravo, njena funkcionalnost, videz, posebnosti ali kakršne koli izkušnje, ki jih boste morda imeli ob uporabi.

Ocenite izdelek, ne prodajalca ali vaše izkušnje med nakupom ali storitvijo

Kupujte z zaupanjem

Prizadevamo si, da so ocene poštene in transparentne. Recenzij na noben način ne spreminja nihče razen prvotni avtor. Ocene se nikoli ne filtrirajo, urejajo ali brišejo samo zato, ker so negativne.