Linija PerfectCare

Linija PerfectCare

Nadgradite doživetje za nego perila

Predstavljamo naš najbolj izpopolnjen sistem za pranje do zdaj. Linija PerfectCare zagotavlja najsodobnejšo zasnovo, tehnologijo in nego.

Prava količina detergenta? Naj AutoDose odloči.

Ni vedno preprosto določiti, koliko detergenta je potrebnega pri vsakem pranju. Z AutoDose se vam ne bo več treba odločati.

Pralni stroji PerfectCare

Predstavljajte si, da so vaša oblačila dalj časa videti kot nova. Barve, ki ne zbledijo, in oblačila, ki ohranijo obliko in teksturo. Predstavljajte si slog, ki traja.

Raziščite lastnostiOblecite se elegantno — vsak dan

Naj navodila na oznaki za nego perila ne narekujejo vašega sloga. Lahko ste prepričani, da s strojem PerfectCare lahko doma poskrbite za občutljivo in volneno perilo ter celo za perilo, ki ga lahko perete samo ročno. Oblecite se elegantno vsak dan in uživajte v brezmejnem slogu.

Sušilni stroji PerfectCare

Predstavljajte si, da vaša oblačila dalj časa ohranijo prijeten otip, obliko in namen. Svilena oblačila se ne zmečkajo, volnena se ne skrčijo, oblačila za dejavnosti na prostem pa ostanejo vodoodporna. Predstavljajte si, da si upate v sušilnem stroju posušiti perilo, za katero si nikoli ne bi mislili, da ga lahko.

Raziščite lastnostiLinija sušilnih strojev PerfectCare

Mamica s hčerko in piknik košaro na polju

Popoln par

Končno sistem za celotno garderobo. Pralni in sušilni stroji iz linije PerfectCare so zasnovani in optimizirani za delovanje v paru.