Pečice

Pecite na žaru, pecite pecivo in meso v eni večnamenski pečici. Ali pa naredite korak dlje s parno pečico, ki poskrbi, da so jedi znotraj sočne, zunaj pa hrustljave.

Zakaj izbrati pečico Sous Vide?

Kuhanje v vakumu s tehniko SousVide izvabi najboljše iz vsake sestavine. S pečico CombiSteam Pro lahko tudi vi uporabljate tehniko SousVide, kot profesionalni kuharji.

CombiSteam Pro

  • Odkrijte nove in intenzivne okuse s funkcijo SousVide
  • Multifunkcijska pečica s paro in senzorjem vlažnosti
  • Pametno kuhanje s termometrom za popolne rezultate in okuse

Zakaj kuhati s paro?

Verjetno se sprašujete, zakaj je toliko napisanega na temo kuhanja s paro? Je to zaradi okusa ali zdrave prehrane? V bistvu zaradi obojega. Kuhanje s paro predstavlja odličen način za ohranjanje okusa, zmanjšanje potrebe po dodajanju maščobe pri kuhi in odlično ohranjane hranil. Electrolux tehnologija za kuhanje s paro vam omogoča, da so jedi pripravljene pri enakomerni temperaturii in se ne izsušijo ali zažgejo. Tako bodo vaši obroki okusni in zdravi obenem.
Ekran pečice

Steamify® za ravno pravšnje kuhanje s paro

Skrb za preveč ali premalo pare je odveč. Naše pečice s funkcijo Steamify® so kot asistent, ki vam z uravnavanjem količine pare omogoča še enostavnejše ustvarjanje okusnih jedi. Preprosto nastavite temperaturo, Steamify® pa bo poskrbel za pravo količino pare. Na ta način bodo vaši obroki še bolj okusni, bolj zdravi in vedno pripravljeni do popolnosti.
 
Zlata in hrustljava skorjica

Kjer se okusno spremeni v slastno

Čas je za odkrivanje moči pare s pečico 700 SteamCrisp®, ki tekom procesa kuhanja dovaja vlago. Na ta način se hrana pripravlja pri nižjih temperaturah in se ne izsuši, ima pa zlato zapečeno skorjico in sočno sredico.