Izberite kuhalno ploščo

Varno kuhajte na plinski kuhalni plošči ali izberite priročno steklokeramično kuhalno ploščo. Še bolje, indukcijske kuhalne plošče so varne, enostavne za čiščenje in imajo neverjeten nadzor temperature.

Nadgradnja na indukcijo

Zamenjajte kuhalno ploščo z indukcijsko kuhalno ploščo, ne da bi to kakor koli vplivalo na vaš pult. Naša ponudba indukcijskih kuhalnih plošč je na voljo od serije 900 do 300.

Najboljši v ponudbi

900 SensePro®

Indukcijska kuhalna plošča 900 SensePro® ima brezžični senzor, ki meri temperaturo sredice hrane. Senzor komunicira s kuhalno ploščo, tako da lahko kuhate, cvrete, dušite ali celo sous-vide z natančnostjo.

Spoznajte naš najpriljubljenejši izdelek

700 SenseBoil®

Indukcijska plošča 700 SenseBoil® ve, kdaj bo voda zavrela, in samodejno spremeni temperaturo. Ker vedno vzdržuje rahlo vrenje, se lahko vi posvetite ustvarjanju nepozabnega večera.

Kaj je novega

800 TotalFlex

Si želite kuhalno ploščo, ki samodejno zazna lonce in ponve? Kuhate z lonci in ponvami različnih velikosti? Ni problema! Kuhalna plošča 800 TotalFlex vam omogoča več svobode pri uporabi in postavitvi posod različnih velikosti na njeno odzivno stekleno ploščo.

Novosti

800 Bridge z eXTractor

Indukcijska kuhalna plošča 800 Bridge z eXTractorjem omogoča več možnosti postavitve in večjo svobodo oblikovanja v kuhinji. Zdaj vašemu ekstraktorju ni treba sedeti nad kuhalno ploščo, kar vam omogoča, da svojo kuhinjo oblikujete po svoje, brez omejitev.

Izvedite več o naših kuhalnih ploščah

Odzivno in varno indukcijsko kuhališče ali vzdržljivo steklokeramično kuhališče? Naša ponudba kuhalnih plošč ponuja odlične možnosti za majhne in velike kuhinje ter za vse ravni ambicij – od vsakodnevne hrane do gala večerij. Ponesite svoje kuhanje na višjo raven!