Izberite kuhalno ploščo

Varno kuhajte na plinski kuhalni plošči ali izberite priročno steklokeramično kuhalno ploščo. Še bolje, indukcijske kuhalne plošče so varne, enostavne za čiščenje in imajo neverjeten nadzor temperature.

Naše najbolj energetsko učinkovite kuhalne plošče

Naj kuhanje postane še večji užitek s kuhalnimi ploščami ECOLINE, našimi najbolj energetsko učinkovitimi modeli. Naša linija kuhalnih plošč porabi le energijo, ki je potrebna za kuhanje. Vse naše kuhalne plošče z napo se uvrščajo v energetski razred A+, plinske plošče pa se ponašajo z vertikalnimi gorilniki, ki porabijo 20 % manj energije.*

Odkrijte kuhalne plošče EcoLine

Naj kuhanje postane enostavnejše z manj porabljene energije

Dvignite svojo izkušnjo kuhanja na višjo raven in prihranite do 18 % energije* vsakič, ko kuhate z indukcijskimi ploščami Electrolux. Naša linija Sense zagotavlja vedno pravo temperaturo za vrenje, cvrtje ali kuhanje, kar omogoča vedno vrhunske rezultate.

 • Zavrita vodo
  Prihranite do 18% energije

  Zavrite vodo do polovice hitreje in prihranite do 18% energije z indukcijsko tehnologijo podjetja Electrolux.*

 • Pot on hob
  Kuhajte natančno

  Počasi kuhajte omako ali specite steak v ponvi do popolnosti. Na kuhalni plošči lahko kuhate celo s tehniko sous vide. SensePro® uporablja le energijo, ki je potrebna za natančno upravljanje temperature, za doseganje boljših rezultatov kuhanja.

 • Brez SenseBoil voda prekipi iz lonca
  Naj vam nikoli več ne prekipi – S SenseBoil

  SenseBoil prepreči, da bi tekočina v loncu prekipela, zato prihranite toliko energije, da bi z njo lahko popolnoma napolnili svoj telefon.**

*Rezultate je mogoče pridobiti na vseh modelih indukcijske kuhalne plošče ELECTROLUX od serije 300 do 900 (z izjemo TotalFlex). Izmerjeno interno v primerjavi z električno steklokeramično kuhalno ploščo (EHV56240AK) za segrevanje do 1,5 litra vode na kuhališču s premerom 180 mm.

** Interni testi kažejo, da vretje vode pri najvišji temperaturi 20 sekund dlje, kot je treba, brez senzorja Boil Detection porabi enako elektrike kot polnjenje baterije telefona 4.500 mAh.

Nadgradnja na indukcijo

Zamenjajte kuhalno ploščo z indukcijsko kuhalno ploščo, ne da bi to kakor koli vplivalo na vaš pult. Naša ponudba indukcijskih kuhalnih plošč je na voljo od serije 900 do 300.

Najboljši v ponudbi

900 SensePro®

Indukcijska kuhalna plošča 900 SensePro® ima brezžični senzor, ki meri temperaturo sredice hrane. Senzor komunicira s kuhalno ploščo, tako da lahko kuhate, cvrete, dušite ali celo sous-vide z natančnostjo.

Spoznajte naš najpriljubljenejši izdelek

700 SenseBoil®

Indukcijska plošča 700 SenseBoil® ve, kdaj bo voda zavrela, in samodejno spremeni temperaturo. Ker vedno vzdržuje rahlo vrenje, se lahko vi posvetite ustvarjanju nepozabnega večera.

Kaj je novega

800 TotalFlex

Si želite kuhalno ploščo, ki samodejno zazna lonce in ponve? Kuhate z lonci in ponvami različnih velikosti? Ni problema! Kuhalna plošča 800 TotalFlex vam omogoča več svobode pri uporabi in postavitvi posod različnih velikosti na njeno odzivno stekleno ploščo.

Novosti

800 Bridge z eXTractor

Indukcijska kuhalna plošča 800 Bridge z eXTractorjem omogoča več možnosti postavitve in večjo svobodo oblikovanja v kuhinji. Zdaj vašemu ekstraktorju ni treba sedeti nad kuhalno ploščo, kar vam omogoča, da svojo kuhinjo oblikujete po svoje, brez omejitev.

Izvedite več o naših kuhalnih ploščah

Odzivno in varno indukcijsko kuhališče ali vzdržljivo steklokeramično kuhališče? Naša ponudba kuhalnih plošč ponuja odlične možnosti za majhne in velike kuhinje ter za vse ravni ambicij – od vsakodnevne hrane do gala večerij. Ponesite svoje kuhanje na višjo raven!