Odkrijte

Indukcijske kuhalne plošče

Najčistejša in najvarnejša površina

Indukcijske kuhalne plošče se prilagodijo vaši posodi, saj poskrbijo, da se hitro in enakomerno segreje. Če na kuhalni plošči ni posode, se kuhališča ne segrejejo. Poleg tega pa neuporabljena površina ostane hladna, tako je indukcijska kuhalna plošča varnejša. Nič se ne zažge, elegantna in ravna površina pa pomeni, da se umazanija nima kam skriti. Tako lahko porabite manj časa za čiščenje in več časa za uživanje v hrani.

Upravljalna plošča Electroluxove indukcijske kuhalne plošče

Prava temperatura v trenutku

Majhne nastavitve za dosego želenih rezultatov so preproste z indukcijo. Samo podrsajte po upravljalnih poljih in temperatura se v trenutku spremeni. Tako lahko omako kuhate pri ravno pravšnji temperaturi brez strahu, da bi jo zažgali. Natančen nadzor temperature pa pomeni manj porabljene energije, kar je dobra novica tudi za vaše račune za elektriko.

Skuhajte več naenkrat

Uživajte v več prostora, da ustvarite jedi, ki jih obožujete, s kuhalno površino FlexiBridge. Do štiri različna kuhališča lahko združite na eni enakomerni temperaturi. Ko torej pripravljate obroke za celo družino, vam ni treba skrbeti, da bo posoda preveč vroča ali mrzla. Lahko se sprostite in uživate v slastnih rezultatih.

Posoda na Electroluxovi indukcijski kuhalni plošči Infinite™ Pure

Preprosto razkošna

Kuhinji dodajte kanček več sloga s ploščo Infinite™ Pure. Upravljalnih tipk in kuhališč ne vidite, dokler se ne dotaknete tipke za vklop. Nato zasveti jasen rdeč LED-prikazovalnik in veste, da je plošča pripravljena za kuhanje. Izklopljena ali vklopljena, kuhinji vedno vdahne čudovito sodobno estetiko.

Več prednosti indukcije

 • Tipka Stop + Go na Electroluxovi indukcijski kuhalni plošči
  1
  Takojšnje povečanje toplote

  Hitreje si zagotovite odlične obroke s pomočjo tipke za povečanje moči. Je popolna za kuharska opravila v zadnjem trenutku.

 • Tipka Stop + Go na Electroluxovi indukcijski kuhalni plošči
  2
  Prekini in nadaljuj

  Kadar vas kaj zmoti, z enim pritiskom tipke Stop + Go prekinete opravilo, z drugim pa nadaljujete, kjer ste končali.

 • Para se iz posode dviga proti kuhinjski napi
  3
  Prostoročna kuhinjska napa

  Hob2Hood samodejno upravlja kuhinjsko napo glede na to, kaj se kuha na kuhalni plošči.

Od vrenja do počasnega kuhanja z eno potezo

Bi radi zgostili omako ali ocvrli meso ali ribe v ponvi? Ko pri kuhanju potrebujete hitro in preprosto menjavo temperature, uporabite PowerSlide. Med kuhanjem vam ni treba razmišljati o zviševanju in zniževanju temperature. S posodo preprosto drsite od temperature do temperature. S PowerSlide imate več svobode in prilagodljivosti, ne glede na to, kako velik ali zapleten je vaš obrok.

Ali potrebujem novo posodo za indukcijo?

Večina sodobne posode je združljiva z indukcijskimi kuhalnimi ploščami. Če niste prepričani, lahko obstoječo posodo preizkusite z magnetom. Če se magnet prime dna posode, potem deluje z indukcijo. Naša serija posod Infinite Chef se segreje do 14-krat hitreje od nerjavečega jekla. Je popolna dopolnitev indukcije.

Jagnjetina in korenje na Electroluxovem žaru Plancha

Izboljšajte okus do skrajnosti

Za najboljše jedi uporabite najboljšo posodo. Ker dodatke izdelujemo iz izjemnih materialov, so ti primerni za vsako kulinarično tehniko. Tako lahko kar najbolje izkoristite indukcijsko kuhalno ploščo. Kot naš žar s premazom proti prijemanju, ki vam nudi možnost za zdravo peko na žaru, praženje ali zapekanje brez dodane maščobe.