PODROBNOSTI IZDELKA

Močnejši in tišji. Brezžični sesalnik 600 zagotavlja čiščenje tal z močnejšim sesanjem in novo motorizirano šobo s tišjim delovanjem. Učinkovit pri čiščenju in prijazen do ušes.

Prednosti

Electrolux - Baterijski sesalnik - ES62HB25UV

Očistite najrazličnejše površine z večnamensko čistilno šobo

Brez zamenjevanja. Očistite različne površine z eno samo močno šobo. Močna večnamenska šoba vam omogoča čiščenje tako preprog kot trdih tal, pri čemer šobe ni potrebno zamenjati. Za povsem preprosto sesanje.

Electrolux - Baterijski sesalnik - ES62HB25UV

Več čiščenja, manj hrupa

Naš najtišji sesalnik.** Ta brezžični sesalnik zagotavlja intenzivno čiščenje, odlikuje pa ga motor, ki omogoča tišje čiščenje brez odrekanja zmogljivosti.

**Interni testi v skladu z ISO 3743 na ročni enoti v (Avg, 2021) v primerjavi z drugimi Electrolux brezžičnimi ročnimi sesalniki, kot je model WQ61-42GG.

Electrolux - Baterijski sesalnik - ES62HB25UV

Šoba BedProPowerTM+ UV zagotavlja čistejšo in bolj higienično posteljo

Odstrani lahko droben prah in -1,0<µm* velike delce, ki so po velikosti primerljivi s cvetnim prahom, bakterijami in pršicami, ter zagotavlja čistejše in bolj higienične postelje in kavče.>

* Na osnovi internega testa, izvedenega v skladu z metodo internega testiranja zajema A2 prahu pri uporabi ročne enote s šobo BedProPowerTM+ UV.

Electrolux - Baterijski sesalnik - ES62HB25UV

Zagotavlja do 55 minut delovanja.

Napredna baterija tega brezžičnega sesalnika omogoča do 55 minut čiščenja*** ob 100 % napolnjeni bateriji.

***Interni testi ročne enote ob uporabi pri najnižji moči v skladu z IEC 62 885-4.

Electrolux - Baterijski sesalnik - ES62HB25UV

Zajame do 99,9 % prahu**** za bolj zdrav dom.

Skrb za vaš zrak. Naš izjemno priročni sesalnik vključuje petslojni filtracijski sistem, ki prepreči izpust 99,9 % prašnih delcev**** iz cevi v zrak. Pomaga vam ustvariti bolj zdrav dom.

****Interni testi v skladu s standardom EN 60312-1:2017.

Dodatki

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
pogled na plažo, pečine in valove