PODROBNOSTI IZDELKA

Pokončni sesalnik 500 zagotavlja odlično zmogljivost z ergonomsko obliko, ki je preprosta za uporabo. Ročna enota in dodatna oprema so snemljivi, kar zagotavlja prilagodljivo in brezskrbno čiščenje na vseh površinah. Vsi modeli so trajnostno izdelani iz reciklirane plastike.*
*Vsebnost reciklirane plastike v % se pri modelih pokončnih sesalnikov Electrolux 500 giblje med 64 in 74 %.

Prednosti

Učinkovit pokončni sesalnik za vidno čist dom.

Naš pokončni sesalnik, ki je preprost za uporabo, zagotavlja učinkovite in vidne rezultate na vseh površinah. Odstranite drobni prah in delce kjer koli.

Ohranja učinkovitost, tudi ko se posoda za prah napolni*

Uživajte v brezkompromisni učinkovitosti med celotnim postopkom čiščenja. Preoblikovana posoda za prah zagotavlja dolgotrajno delovanje* tudi pri večjem številu zbranih delcev

*Ohrani 99 % prvotne učinkovitosti čiščenja, ko se posoda za prah napolni v skladu z IEC 62885-2, izdaja 1.0: 5.1, 5.7 in 5.9 pri najvišji moči ​

Hitro in priročno čiščenje s snemljivo enoto 2 v 1

Doživite udoben in prilagodljiv sesalnik z izredno ergonomsko obliko. Ročna enota se zlahka izvleče iz sesalnika za hitro čiščenje manjših nečistoč ali na težko dostopnih mestih.

Čas delovanja do 45 minut** za neprekinjeno priročno čiščenje

Očistite celoten dom z enim polnjenjem. Izkusite do 45 minut časa delovanja* pri polni bateriji in vsakič uživajte v neprekinjenem, priročnem čiščenju.

*Interni preizkusi ročne enote v načinu minimalne hitrosti v skladu z IEC 62885-4, ročna enota je vklopljena na minimalni moči. S odstranjeno ročno enot, meritev se opravi na ročni enoti.

Funkcija Brush Roll Clean z lahkoto odstrani lase z krtače.

Poslovite se od prepletenih las, ne da bi se jih dotaknili. Z nogo preprosto pritisnite gumb Brush Roll Clean in rezalnik s krtače odreže prepletene lase.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone