PODROBNOSTI IZDELKA

Močnejši in tišji. Brezžični sesalnik 600 zagotavlja čiščenje tal z močnejšim sesanjem in novo motorizirano šobo s tišjim delovanjem. Učinkovit pri čiščenju in prijazen do ušes.
*V primerjavi z Electrolux modelom WQ61-42GG na podlagi internih testov. Zmogljivost pobiranja prahu merjena na podlagi 59F-IEC 62885-2 Edition2 FDIS. Glasnost zvoka manjša za polovico (-3 dBA), merjena na ročni enoti v skladu z ISO 3743.

Prednosti

Očistite najrazličnejše površine z večnamensko čistilno šobo

Brez zamenjevanja. Očistite različne površine z eno samo močno šobo. Močna večnamenska šoba vam omogoča čiščenje tako preprog kot trdih tal, pri čemer šobe ni potrebno zamenjati. Za povsem preprosto sesanje.

Več čiščenja, manj hrupa

Naš najtišji sesalnik.** Ta brezžični sesalnik zagotavlja intenzivno čiščenje, odlikuje pa ga motor, ki omogoča tišje čiščenje brez odrekanja zmogljivosti.

**Interni testi v skladu z ISO 3743 na ročni enoti v (Avg, 2021) v primerjavi z drugimi Electrolux brezžičnimi ročnimi sesalniki, kot je model WQ61-42GG.

S šobo PetPro+ se lahko za vselej poslovite od nadležnih dlak hišnih ljubljenčkov

Je vaše stanovanje polno živalskih dlak? Brez skrbi. Šoba PetPro+ je zasnovana posebej za čiščenje dlak hišnih ljubljenčkov. Od kavčev do ležišč za hišne živali – s šobo PetPro lahko dlake odstranite z vsega pohištva.

Brez dviganja s polnilnim stojalom „primi in pojdi“

Imate dovolj dvigovanja težkih sesalnikov? Zahvaljujoč polnilnemu stojalu „primi in pojdi“ vam sesalnika ob začetku in koncu uporabe ne bo treba nikoli več dvigati. Preprost začetek, preprost konec.

Zagotavlja do 55 minut delovanja.

Napredna baterija tega brezžičnega sesalnika omogoča do 55 minut čiščenja*** ob 100 % napolnjeni bateriji.

***Interni testi ročne enote ob uporabi pri najnižji moči v skladu z IEC 62 885-4.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone