Hladilnik za vino proizvajalca Electrolux

Hladilnik za vino

Shranjujte svoje najljubše steklenice v optimalnem okolju in vino postrezite pri pravi temperaturi.

Prednosti vinskega hladilnika Cellar Pro 5

Nepravilno shranjevanje lahko negativno vpliva na vino. Cellar Pro 5 ustvari popolne pogoje za shranjevanje in staranje vin. Naši vinski hladilniki zagotavljajo, da so buteljke vina shranjene na temnem mestu s stabilno temperaturo in vlago nad 50 %. Delujejo brez vibracij in se ponašajo s kakovostnim pretokom zraka.

Postavite svojo zbirko vina na ogled s sistemom Perfect Shelving

Večina vinskih hladilnikov na trgu omogoča le shranjevanje bordojskega vina. A ljubitelji vina vedo, da je vrhunska zbirka veliko bolj raznolika.

Naši vinski hladilniki omogočajo ljubiteljem vina, da postavijo na ogled svojo celotno kolekcijo. Izvlečne in visokokakovostne lesene police so oblikovane z idealnimi razmiki, kar omogoča shranjevanje katerekoli 750-mililitrske buteljke in celo vaših najljubših šampanjcev – ne da bi opraskali nalepke.

Sistem Perfect Shelving omogoča shranjevanje 95 % različic buteljk brez poškodb ali opraskanih nalepk.

Single-Zone Pro

Idealisk vinförvaring med 700 Perfect Shelving

Vinski hladilnik Single-Zone Pro lahko nastavite na katerokoli temperaturo med 5 in 20 °C. Je kot nalašč za shranjevanje različnih vrst vina – kratkoročno in dolgoročno. Vinski hladilnik je na voljo v 30 in 60-centimetrski različici.

Dual-Zone Pro

Ker ima vinski hladilniki dve ločeni območji, lahko shranite različne buteljke pri optimalni temperaturi. Nastavite 6–12 °C za bela vina, 14–20 °C za rdeča ali 12–14 °C za optimalno staranje.