PODROBNOSTI IZDELKA

Naš lahek (samo 2,2 kg*) in zmogljiv sesalnik vam zelo olajša delo. Zaradi ergonomske in kompaktne zasnove ga lahko vodite in čistite od tal do stropa.
*Skupna teža, izmerjena na polno opremljenem sesalniku z nastavkom PowerPro multi-surface.

Prednosti

Najboljša učinkovitost čiščenja** v svoji kategoriji***

Uživajte v veliki moči sesanja in veliki hitrosti motorja, ki hitro in preprosto zagotovi tla brez prahu.​ ​

**Na podlagi zunanjih preizkusov skladno z IEC 62885-4 v povezavi z IEC 62885-2, 2021 z izračunanim povprečnim rezultatom za čiščenje tal skladno s 5.2, 5.3 (obe smeri), 5.4 in 5.5 (obe smeri). ​ ***V primerjavi z vodilnimi tremi prodajalci v 17 evropskih državah v cenovnem razredu od 300 do 379 EUR (Gfk 2021)

Dolga življenjska doba baterije, kompaktna velikost

Ergonomska, kompaktna zasnova in visoka zmogljivost. Naša novo zasnovana baterija zagotavlja še daljši čas delovanja za več čiščenja – do 50 min z enim polnjenjem.****

****Interni preizkusi ročne enote v načinu minimalne hitrosti v skladu z IEC 62885-4, ročna enota je vklopljena na minimalni moči. Z odstranjeno ročno enoto, meritev se opravi na ročni enoti.

5-slojni filtrirni sistem zajame do 99,9 % delcev*****

Naš 5-slojni filtrirni sistem zajame do 99,9 % mikro prašnih delcev velikosti 0,3–10 mikrometrov*****, kar zagotavlja, da je vaš dom vedno optimalno čist.

*****Odstrani do 99,9 % mikro prašnih delcev velikosti 0,3–10 µm na podlagi internega preizkusa v skladu z EN60312-1:2017.

Uživajte v še čistejših tleh z nastavkom PowerPro mop

Sesalnik in brisalec tal skupaj v enem pokončnom čistilniku. Zdaj lahko z nastavkom PowerPro mop zagotovite, da so vaša tla higiensko čista. Dodajte malo vode na vrtljive blazinice in uživajte v moči brez madežn​ega čiščenja. ​

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone