PODROBNOSTI IZDELKA

Spoznajte vašega novega kuharskega pomočnika - indukcijsko kuhalno ploščo 900 SensePro®. Brezžična temperaturna sonda meri temperaturo v notranjosti in to sporoča kuhinjski plošči, tako da lahko z zaupanjem kuhate, pražite, dušite in celo uporabite tehniko souse vide. Rezultati so vedno kot v restavraciji. 

Prednosti

Uživajte v natančnih rezultatih sonde za hrano

Naša brezžična sonda za hrano vam daje profesionalne rezultate tudi doma. Sonda za hrano točno izmeri temperaturo in se poveže s kuhalno ploščo za natančne rezultate. Ohranjanje natančno določene temperature pomeni, da lahko na kuhalni plošči kuhate po postopku sous-vide. 

Kuhalno ploščo upravljajte z intuitivnim prikazovalnikom na dotik

Okusite intuitivno izkušnjo z našim barvnim prikazovalnikom na dotik. Izberite hrano, ki jo želite skuhati in kuhalna plošča prikaže takojšnje povratne informacije za vsako območje. Da vam navodila po korakih za vedno odlične rezultate. 

Združite kuhališča za več prostora pri kuhanju s funkcijo Bridge

Funkcija Bridge omogoča združitev dveh ločenih kuhališč v eno veliko površino. S samodejno prilagoditvijo temperature in časa je popolna, da kar najbolje izkoristite žar plošče ali posode za pečenje.

Hob2Hood® za čisto pripravnost

Funkcija Hob2Hood® brezžično poveže kuhalno ploščo z napo. Začnite kuhati, napa pa bo samodejno prilagodila nastavitve ter zagotovila najboljše odsesavanje glede na moč, izbrano na kuhalni plošči. Za vsa opravlja težko delo.

Vsako območje s svojim časom

Kuhanje več jedi hkrati je lahko zahtevno, z nastavitvijo časovnikov pa gre enostavneje. Nastavite posamezne časovnike za vsako območje kuhanja in ko se časovnik izteče, se kuhalna plošča samodejno izključi.  Pametna pomoč omogoča, da so vse jedi skuhane hkrati.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Digitalna navodila za uporabo Podpora
woman on couch with mobile phone