PODROBNOSTI IZDELKA

Indukcijska kuhalna plošča 600 Bridge vam omogoča združitev dveh ločenih kuhališč v eno veliko površino. S samodejno prilagoditvijo nastavitev temperature in časa vam omogoča, da kar najbolje izkoristite žar plošče ali posode za pečenje.

Prednosti

Kombinirajte in skuhajte še več z DoubleBridge

S funkcijo DoubleBridge lahko združite dve kuhališči na dveh različnih območjih kuhalne plošče. Združena kuhališča zagotavljajo ustrezne nastavitve temperature in časa.

Več svobode s 5 posameznimi krmilnimi gumbi za kuhališča

Uporabniški vmesnik s 5 posameznimi krmilnimi gumbi za kuhališča vam omogoča nadzor nad 5 različnimi kuhališči z njihovimi lastnimi nastavitvami, časovniki in stopnjami moči (do 9). Za večjo prilagodljivost in svobodo, ko kuhate.

Funkcija spomina segrevanja si zapomni nastavitve, če kaj polijete

S funkcijo spomina segrevanja si vaša kuhalna plošča zapomni nastavitve 120 sekund, če pride do razlitja ali če je treba dvigniti lonec. Ni treba ponovno začeti postopka kuhanja ali prilagoditi temperature, da bi ohranili potek priprave po vaših receptih.

Hob2Hood® za čisto pripravnost

Funkcija Hob2Hood® brezžično poveže kuhalno ploščo z napo. Začnite kuhati, napa pa bo samodejno prilagodila nastavitve ter zagotovila najboljše odsesavanje glede na moč, izbrano na kuhalni plošči. Za vsa opravlja težko delo.

Močna toplota v trenutku s PowerBoost

Vklopite funkcijo PowerBoost za takojšen dvig temperature med kuhanjem. Popolno za hitrejšo pripravo jedi. Vodo lahko zavrete hitreje kot kdaj koli prej in posodo pripravite za pečenje, ko jo potrebujete.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone