PODROBNOSTI IZDELKA

Svetel LED prikazovalnik plinske kuhalne plošče FlameLight vam sporoča ali je gorilnik prižgan ali ugasnjen. Prav tako omogoča zanesljiv nadzor in izbiro med devetimi stopnjami moči plamena, tako da lahko enostavno izberete intenzivnost plamena pri kuhanju.

Prednosti

Electrolux - Plinska plošča - KGG64365K

Preprosto izberite intenzivnost plamena z LED prikazovalniki FlameLight

S svetlimi LED prikazovalniki FlameLight z gotovostjo nadzorujte moč delovanja. Zaradi njegovih živahnih barv lahko enostavno preverite intenzivnost plamena stopnje 1 do 9. FlameLight vam tudi pokaže, ali je gorilnik prižgan ali ugasnjen.

Electrolux - Plinska plošča - KGG64365K

Zanesljivo kuhanje s StepPower

Natančno upravljajte s plamenom na kuhalni plošči s krmilniki StepPower. Izberite stopnjo segrevanja od 1 do 9, zaradi česar je preprosto nastaviti pravo moč, ne da bi se vam bilo treba zaradi preverjanja prepogibati.

Electrolux - Plinska plošča - KGG64365K

Ostanite osredotočeni na kuhanje

Nastavljanje ventilatorja nape med kuhanjem utegne biti moteče – a ne s Hob2Hood. Ko začnete kuhati, samodejno vklopi kuhinjsko napo in luči, tako se lahko osredotočite na kuhanje. Vključili smo tudi upravljanje na dotik, tako lahko ventilator nastavite sami.

Electrolux - Plinska plošča - KGG64365K

Vašemu kuhanju je preprosto slediti z odštevalno uro

Nastavite odštevalno uro, ki vam pomaga pri izvrstni kuhi, ne glede na to, kaj se pripravlja na kuhalni plošči - kuhano jajce ali kremna rižota. Uro lahko uporabite tudi za druga opravila, na primer pri mariniranju mesa ali pripravi testa.

Electrolux - Plinska plošča - KGG64365K

Indikatorji LED vas obveščajo, ali je plošča še vedno vroča

Za večje zaupanje pri kuhanju s plinom smo dodali še dve pomembni funkciji. Indikatorji LED vas obveščajo, ali je gorilnik vključen ali izključen. Indikatorji toplote prikazujejo, ali so nosilci za posodo po uporabi še vroči.

Dodatki

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
pogled na plažo, pečine in valove