PODROBNOSTI IZDELKA

Moč kuhanja s plinom z natančnostjo indukcije ― kuhalna plošča TouchSure zagotavlja najboljše od obeh. Hitro segrevanje s samo dotikom pomeni, da obroke pripravite, kot bi trenil. In ob koncu ni ohlajanja. Samo hitrejše in varnejše kuhanje s plinom, kjer imate popoln nadzor.

Prednosti

TouchControl: Preprosto, intuitivno, natančno

Funkcija TouchControl vam omogoča popoln nadzor nad plamenom - brez truda. Intuitivni gumbi na dotik vam omogočajo natančno spreminjanje nastavitev toplote za popolne rezultate kuhanja. Ker ni nobenih gumbov, kamor bi lahko kapljalo ali se razlivalo, je čiščenje enostavno.

Hob2Hood® za popolno udobje

Funkcija Hob2Hood® brezžično poveže kuhalno ploščo z napo. Začnite kuhati, napa pa bo samodejno prilagodila nastavitve ter zagotovila najboljše odsesavanje glede na moč, izbrano na kuhalni plošči. Dela za vas.

Indikatorji LED vam kažejo, ali je kuhalna plošča še vedno vroča

Da boste bolj pomirjeni pri kuhanju s plinom, smo dodali dva pomembna dodatka. Indikatorji LED vam povejo, ali je gorilnik vključen ali izključen. Indikatorji akumulirane toplote pa kažejo, ali so podstavki za posodo po uporabi še vedno vroči.

Uživajte ob brezskrbnosti s samodejnim izklopom

Funkcija samodejnega izklopa vam omogoča večjo brezskrbnost, saj samodejno ugasne kuhalno ploščo, če zazna, da plamen gori nenavadno dolgo.

Spremljajte svoje kuhanje z odštevalno uro

Nastavite odštevalno uro, da vam pomaga izraziti najboljše v vašem kuhanju. Ne glede na kuhalno ploščo lahko zagotovite natančne čase kuhanja za popolne recepte, vse od preprostega kuhanega jajca pa do svilnate kremne rižote.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone