PODROBNOSTI IZDELKA

Svetle svetleče diode plinske kuhalne plošče FlameLight vas obveščajo, kdaj je gorilnik vključen ali izključen. Omogočajo vam zanesljiv nadzor in izbiro med devetimi stopnjami moči plamena, tako da lahko enostavno izberete intenzivnost plamena, kadar koli kuhate.

Prednosti

Enostavno izberite intenzivnost plamena z močnimi svetlečimi diodami FlameLight

S svetlimi svetlečimi diodami FlameLight imate zanesljiv nadzor nad tem, kolikšno moč ste izbrali. Zaradi njihove močne svetlobe je mogoče enostavno videti in izbirati stopnje intenzivnosti plamena od 1 do 9. FlameLight vam prav tako pove, kdaj je gorilnik izključen ali vključen.

Zanesljivo kuhanje s StepPower

Natančno upravljajte plamen na plinski plošči s krmilnimi gumbi StepPower. Izberite stopnjo segrevanja od 1 do 9, s čimer preprosto nastavite pravo moč, ne da bi se vam bilo treba zaradi preverjanja skloniti.

Hob2Hood® za popolno udobje

Funkcija Hob2Hood® brezžično poveže kuhalno ploščo z napo. Začnite kuhati, napa pa bo samodejno prilagodila nastavitve ter zagotovila najboljše odsesavanje glede na moč, izbrano na kuhalni plošči. Dela za vas.

Spremljajte svoje kuhanje z odštevalno uro

Nastavite odštevalno uro, da vam pomaga izraziti najboljše v vašem kuhanju. Ne glede na kuhalno ploščo lahko zagotovite natančne čase kuhanja za popolne recepte, vse od preprostega kuhanega jajca pa do svilnate kremne rižote.

Indikatorji LED vam kažejo, ali je kuhalna plošča še vedno vroča

Da boste bolj pomirjeni pri kuhanju s plinom, smo dodali dva pomembna dodatka. Indikatorji LED vam povejo, ali je gorilnik vključen ali izključen. Indikatorji akumulirane toplote pa kažejo, ali so podstavki za posodo po uporabi še vedno vroči.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone