Naj postane vaša sanjska kuhinja resničnost

Ne glede na to, ali želite obnoviti svojo kuhinjo ali oblikovati novo, morate najprej razmisliti o svojem življenjskem slogu. Naprave Electrolux združujejo inovativne ideje za kuhanje z eleganco in preprostostjo ikoničnega skandinavskega dizajna. Zato lahko resnično oblikujete svojo sanjsko kuhinjo.

Načrtovanje kuhinje: Spoznajte najnovejše naprave

Naj vam Electrolux pomaga izbrati prave naprave za vašo sanjsko kuhinjo, kjer sta na prvem mestu čudovit dizajn in vrhunska zmogljivost. Sodobne kuhinje so srce doma, kjer skupaj z najbližjimi uživate v obrokih in brezskrbnem kuhanju. Odkrijte več pri partnerskih trgovinah podjetja Electrolux.

Priročnik za načrtovanje kuhinje po korakih

 1. Izberite svojo partnersko trgovino Electrolux
 2. Načrtujte prostor
 3. Izberite dizajn
 4. Izberite ustrezne naprave

Raziščite trajnostne kuhinjske aparate

Do okolja prijazno oblikovanje kuhinje se začne s trajnostnimi napravami. S pomivalnimi stroji, ki vam omogočajo, da izberete daljše in bolj energetsko učinkovite cikle. S parnimi pečicami, ki živila termično obdelajo z manj energije, hkrati pa ohranijo okus, teksturo, arome in hranila. S hladilniki z namenskimi predali, ki poskrbijo za maksimalno svežino sadežev in zelenjave.

 • Open dishwasher
  Pomivalni stroji

  Brezhibno čista posoda v eni uri ali daljši cikel, ki porabi manj energije in vode? Odločite se sami.

 • Electrolux ovens
  Pečice

  Pecite s paro za več okusa in boljšo teksturo, hkrati pa ohranite vitamine in hranila.

 • Open fridge freezer
  Hladilniki in zamrzovalniki

  Samodejno prilagajanje vlažnosti ohrani sadje in zelenjavo sveže dalj časa.

Uživajte otoško življenje

Kuhinjski otok se lahko odlično poda v vašo prenovljeno kuhinjo. Otok ustvari dodaten prostor za shranjevanje in pripravljanje hrane ter vam omogoča, da ste med kuhanjem obrnjeni k družini in gostom, hkrati pa spodbuja sodelovanje. Primaknite še stole in ustvarite neformalno jedilno mizo, ki jo lahko zlahka počistite. Izberite prave naprave, da v kuhinji ustvarite otoški raj s pomočjo partnerskih trgovin podjetja Electrolux.

Izberite partnerja za svojo sanjsko kuhinjo

Poiščite partnerske trgovine podjetja Electrolux, kjer lahko vidite in preizkusite naprave Electrolux. S pomočjo profesionalnih oblikovalcev lahko izberete kuhinjske pulte, omarice in oblikovne elemente po lastnem okusu.

Vaša kuhinja, vaš slog

Vaša sanjska kuhinja se mora ujemati z vašimi sanjami, ne sanjami nekoga drugega. Zato Electrolux ponuja različne dizajne za vse okuse in sloge kuhanja, od skandinavskega dizajna, ki se zlije z vašim domom, do linije Matt Black, ki izstopa, skupaj z intuitivnimi napravami, ki skoraj berejo vaše misli. Vaša sanjska kuhinja mora odražati vaš slog in način kuhanja.

Linija Matt Black

Sodobna in inovativna površina naše linije Matt Black ponuja najsodobnejše iz sveta notranjega oblikovanja. Mat črna barva poskrbi za eleganco. Ker se na njej ne poznajo prstni odtisi, se je boste želeli nenehno dotikati. Doživite linijo Matt Black v svoji najbližji Electrolux partnerski trgovini.

Linija Pure Black Design

Črna barva je novo nerjaveče jeklo. V naši liniji Pure Black Design se srečata kakovostno črno steklo in elegantna in sofisticirana črna kovinska površina, ki se prepletata v minimalističen skandinavski dizajn. Odstranite nepotrebno navlako in navdihnite ustvarjalnost in praktičnost v elegantnem prostoru.

Linija White Design

Nič ne ustvari bolj prijetnega vzdušja kot kuhinja s sijočimi belimi oblikovnimi elementi, ki razsvetlijo prostor, vnesejo toploto in ponujajo nevtralno osnovno za celoten dizajn vaše sanjske kuhinje. Linijo White Design uskladite z omaricami in barvo, lahko pa jo uporabite, da ustvarite kontrast s temnimi odtenki, ki izstopajo.

Svoj dizajn uskladite z energetsko učinkovitimi in intuitivnimi napravami

 • Electrolux kitchen with appliances
  EcoLine: Trajnost v kuhinji

  Trajnostno življenje se začne v kuhinji, saj se prav v tem prostoru porabi največ energije v vašem domu – kar 85 %* vpliva na okolje gospodinjskih aparatov se ustvari med uporabo. Linija Electrolux EcoLine vam vedno pomaga sprejeti najučinkovitejšo odločitev, hkrati pa zagotavlja vrhunsko zmogljivost.

 • Man and woman making food in a kitchen
  Instinktivno kuhanje z linijo Intuit

  Naprave Intuit samodejno prilagajajo nastavitve in vam dajejo proste roke, da ste še bolj ustvarjalni v kuhinji, hkrati pa vam omogočajo, da več pozornosti namenite svojim najbližjim. Tako se lahko osredotočite na stvari, v katerih uživate, namesto na zapletene nastavitve.

Karseda izkoristite prostor

S pravimi napravami za jedi, ki jih radi kuhate – in kako jih kuhate – lahko majhna kuhinja postane prednost. Več stvari je na dosegu roke. Naredite manj korakov. Prav tako pa je majhno kuhinjo lažje pospraviti. Dodajte kuhinjski otok ali polotok in ustvarite prijeten prostor, kamor lahko sedejo vaši prijatelji in družina – tako vam ne bodo na poti.

Oblikovanje kuhinje od naprav do omaric in tlorisa

Pri oblikovanju sanjske kuhinje je treba razmisliti o veliko stvareh. V partnerskih studiih podjetja Electrolux vam bodo strokovnjaki predstavili inovativne tehnologije, ki se skladajo z vašim načinom kuhanja kot tudi različne družine naprav in materiale, barve in tlorise. Tako lahko ustvarite kuhinjo, ki ste si jo vedno želeli.

Pečica SteamPro za nepremagljiv okus in teksturo

Popeljite svoje kuhanje na višjo raven z vsestransko pečico 900 SteamPro. Njeni programi samodejno prilagodijo raven pare s 25 na 100 %, odvisno od tega, ali pečete kruh, cvrete, kuhate ribe in zelenjavo v sopari ali celo uporabljate tehniko sous-vide. Ohranite vitamine in izkusite okuse in teksture, kot jih niste še nikoli prej. Več informacij o najnovejših inovacijah podjetja Electrolux lahko dobite v eni izmed naših partnerskih trgovin.

 • Food cooking on kitchen hob
  Samodejna natančnost kuhalne plošče

  Brezžični termometer kuhalne plošče 900 SensePro® prikazuje središčno temperaturo živila, zato boste vedno vedeli, kdaj je popolno skuhano. Poleg tega lahko združite dve kuhališči – kot nalašč za običajno ali plancha žar ploščo.

 • Hands-free hood mounted on a wall.
  Samodejne in prostoročne kuhinjske nape

  Uživajte v enostavnem kuhanju in svežem zraku v kuhinji s kuhinjskimi napami, ki samodejno prilagajajo hitrost ventilatorja in odvajajo paro ter hlape stran od vas. Tako se lahko bolj osredotočite na kuhanje, saj vam ni treba ročno spreminjati hitrosti ventilatorja.

 • Close-up of open dishwasher with dishes
  Visokokakovostni tečaji za brezskrbno oblikovanje

  Visokokakovostni drsni tečaji vam omogočajo, da na vratih vgradnega pomivalnega stroja uporabite težke materiale, kot je kamen. Tečaji so celo dovolj močni za dvojne plošče in zelo široka vrata.

 • Fridge storage containing food
  Oblikujte svojo rešitev za shranjevanje

  Napredni kombinirani hladilnik MultiChill 0 °C zagotavlja namenski predal z neodvisnim upravljanjem temperature za popolno prilagodljivost – in ultimativno zaščito vaših živil.

Nadzirajte svoje kuhanje, kjerkoli ste

S povezanimi napravami in aplikacijo My Electrolux lahko spremljate in upravljate svoje naprave od koderkoli. Aplikacija vam prav tako ponuja nasvete za trajnostno življenje, recepte in strokovno pomoč. Celo sporoči vam, ali ste pustili vrata hladilnika odprta.

Povezane pečice

Ko boste naslednjič obnavljali kuhinjo, razmislite o povezljivi parni pečici. Tako lahko od koderkoli z aplikacijo Electrolux spremljate in upravljajte kuhanje. S pečico SteamBoost pa lahko dodate paro za še bolj hrustljave pekovske dobrote, kot tudi za bolj zdrave in okusne obroke. Več informacij o povezanih kuhinjah lahko dobite v eni izmed naših partnerskih trgovin Electrolux.

Navdih za oblikovanje kuhinje – skandinavski dizajn kuhinje

Eleganca in preprostost ikoničnega skandinavskega dizajna poskrbita, da so naprave Electrolux usklajene s kakršnimkoli dizajnom kuhinje – od sodobnega in »shaker« sloga do podeželskega in francosko provincialnega.

Izberite pravega partnerja za svojo sanjsko kuhinjo

Ko oblikujete sanjsko kuhinjo, morate razmisliti o številnih stvareh. Kako se dizajn izdelka ujema z dizajnom kuhinje? Katere materiale in barve imate raje? Kako naj poteka celotni proces kuhanja, od shranjevanja sestavin in priprave do postrežbe? Partnerji podjetja Electrolux vam bodo pokazali, kako lahko vaša sanjska kuhinja postane resničnost.

Poiščite partnerja blizu sebe

Izkoristite odlično mrežo priporočenih prodajaln, ko oblikujete novo kuhinjo. Obiščite salon kuhinj s statusom Electrolux partner za vrhunsko storitev in dostop do ekskluzivnih koristi in ponudb. - Kliknite spodaj, da poiščete trgovino.