PODROBNOSTI IZDELKA

Novi kompaktni in intuitivni čistilec zraka Flow A3 nudi udobje čistejšega zraka v manjših sobah.

Prednosti

Electrolux - Oxygen Air purifier - FA31-201GY

Odziven na vaše potrebe

Flow A3 se odziva na spremembe kakovosti zraka in samodejno prilagodi hitrosti ventilatorja za učinkovito čiščenje, tako da lahko vi uživate v svojem času.

Electrolux - Oxygen Air purifier - FA31-201GY

Učinkovito in temeljito filtriranje

Flow A3 je opremljen z večstopenjskim filtrom, ki ujame mikroprah (tj PM 2.5), vonjave (tj. acetaldehid) in škodljive snovi v zraku (t.j. formalmaldehid) in vam z opozorilom v dveh korakih javi, ko ga je treba zamenjati.* *pričakovana življenjska doba filtra je do 12 mesecev, kar je odvisno od uporabe.

Electrolux - Oxygen Air purifier - FA31-201GY

Zmogljivo in enakomerno kroženje zraka

Spiralni odtok ustvarja vrtinec navzgor, kar omogoča učinkovito in nemoteno kroženje čistejšega zraka v prostoru. Doseže do 40 m2** površine (na podlagi švedskih predpisov o spremembi zraka na uro) in 16 m2 (US AHAM) **velikost prostora s CADR za dim 180 m3/h.

Electrolux - Oxygen Air purifier - FA31-201GY

Učinkovito tih

Flow A3 je izdelan za manjše prostore, njegova raven hrupa v nočnem načinu delovanja pa znaša le 26 dB (A)***. Tudi pri največji hitrosti je raven hrupa 50 dB (A)*** primerljiva z ravnjo pogovora pri večerji v restavraciji. ***izmerjeno 1 m nad izdelkom

Electrolux - Oxygen Air purifier - FA31-201GY

Intuitiven in dostopen

Kompaktni Flow A3 je mogoče brez težav namestiti v ozkih prostorih, njegov intuitivni vmesnik na dotik pa omogoča preprosto prilagajanje funkcij za udobno čiščenje zraka.

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema
pogled na plažo, pečine in valove