PODROBNOSTI IZDELKA

Novi priključeni čistilec zraka se prilagaja spremembam v vašem okolju.

Prednosti

Odziva se na vaše okolje

Edinstveni sistem PureSense redno spremlja ravni kakovosti notranjega in zunanjega zraka in samodejno spremeni stopnjo čiščenja zraka, tako da se lahko vedno vrnete v zdravo domače okolje.

Prilagojeno filtriranje za vaše potrebe

Prilagodite svoj Pure A9 glede na svoje potrebe z našimi filtri 360 in čiščenjem v petih korakih. Vključuje filtriranje HEPA, ki zmore filtrirati do 99,5 % onesnaževalcev v zraku, velikih le 0,3 mikrona.

Redno spremljanje

Doma ali na poti, spremljajte in optimizirajte kakovost zraka v aplikaciji, lahko pa se sprostite in pustite, da PURE A9 to stori za vas. Preverite, ali je bila naloga narejena v določenem časovnem obdobju prejmite pametne povzetke ali preprosto spremenite nastavitve. PURE A9 je odličen asistent za kakovost zraka.

Sistem AirSurround je zasnovan tako, da doseže vse kote v vaši sobi.

Sistem AirSurround ustvari močne in spiralne gibe pri notranjem zraku, ki učinkovito kroži in očisti zrak do 3-krat hitreje v primerjavi s prejšnjimi generacijami. Pure A9 se priporoča za sobe velikosti do 92 m2 (glede na švedske predpise o spremembi zraka na uro) oziroma 37 m2 (AHAM)

Tiho in pametno

Z minimalno stopnjo hrupa pri samo 17 dB(A)* je vaš Pure A9 tako tih, da ga boste komajda opazili. Tudi pri najvišji hitrosti je raven hrupa samo 46 dB(A)*, kar je tišje kot vaš pogovor pri večerji doma. *izmerjeno na razdalji 1 m od sprednje strani izdelka

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema
woman on couch with mobile phone