PODROBNOSTI IZDELKA

Novi povezani čistilec zraka se prilagodi spremembam v okolju.

Prednosti

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-604GY

Odziva se na vaše okolje

Edinstveni sistem PureSense redno spremlja ravni kakovosti notranjega in zunanjega zraka in samodejno spremeni stopnjo čiščenja zraka, tako da se lahko vedno vrnete v zdravo domače okolje.

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-604GY

Prilagojena filtracija, ki zadovolji vaše potrebe

Prilagodite Pure A9 osebnim in sezonskim potrebam z našimi 360 filtri in 5 stopnjami čiščenja. Vsak filter ima edinstveno pametno oznako, s katero lahko spremljate njegovo uporabo. Tudi če odstranite filter in ga ponovno namestite nasl. sezono, bo naprava samod. prepoznala preostalo življenjsko dobo.

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-604GY

Redno spremljanje

Doma ali na poti, spremljajte in optimizirajte kakovost zraka doma v aplikaciji, lahko pa se sprostite in pustite, da PURE A9 to stori za vas. Preverite, ali je bila naloga narejena v določenem časovnem obdobju, prejmite pametne povzetke ali preprosto spremenite nastavitve. PURE A9 je odličen asistent za kakovost zraka.

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-604GY

Sistem AirSurround je zasnovan tako, da doseže vse kote v vaši sobi.

Sistem AirSurround ustvari močne in spiralne gibe pri notranjem zraku, ki učinkovito kroži in očisti zrak do 4-krat hitreje v primerjavi s prejšnjimi generacijami. Pure A9 se priporoča za sobe velikosti do 129 m2 (glede na švedske predpise o spremembi zraka na uro) oziroma 52 m2 (US AHAM)

Electrolux - Oxygen Air purifier - PA91-604GY

Tiho in pametno

Z minimalno stopnjo hrupa pri samo 17 dB(A)* je vaš Pure A9 tako tih, da ga boste komajda opazili. Tudi pri najvišji hitrosti je raven hrupa samo 49 dB(A)*, kar je tišje kot vaš pogovor pri večerji doma. *izmerjeno na razdalji 1 m od sprednje strani izdelka

Podpora

Že imate ta izdelek?

Registrirajte svoj izdelek. S pomočjo spodnjih povezav pa lahko z lahkoto najdete podporo, relevantne rezervne dele in dodatno opremo, ki jo potrebujete.

Registriraj izdelek Rezervni deli in dodatna oprema
pogled na plažo, pečine in valove