PODROBNOSTI IZDELKA

Novi povezani čistilec zraka se prilagodi spremembam v okolju.

Prednosti

Odziva se na vaše okolje

Edinstveni sistem PureSense redno spremlja ravni kakovosti notranjega in zunanjega zraka in samodejno spremeni stopnjo čiščenja zraka, tako da se lahko vedno vrnete v zdravo domače okolje.

Prilagojeno filtriranje za vaše potrebe

Prilagodite svoj Pure A9 glede na svoje potrebe z našimi filtri 360 in čiščenjem v petih korakih. Vključuje filtriranje HEPA, ki zmore filtrirati do 99,5 % onesnaževalcev v zraku, velikih le 0,3 mikrona.

Redno spremljanje

Doma ali na poti, spremljajte in optimizirajte kakovost zraka doma v aplikaciji, lahko pa se sprostite in pustite, da PURE A9 to stori za vas. Preverite, ali je bila naloga narejena v določenem časovnem obdobju, prejmite pametne povzetke ali preprosto spremenite nastavitve. PURE A9 je odličen asistent za kakovost zraka.

Sistem AirSurround je zasnovan tako, da doseže vse kote v vaši sobi.

Sistem AirSurround ustvari močne in spiralne gibe pri notranjem zraku, ki učinkovito kroži in očisti zrak do 4-krat hitreje v primerjavi s prejšnjimi generacijami. Pure A9 se priporoča za sobe velikosti do 129 m2 (glede na švedske predpise o spremembi zraka na uro) oziroma 52 m2 (US AHAM)

Tiho in pametno

Z minimalno stopnjo hrupa pri samo 17 dB(A)* je vaš Pure A9 tako tih, da ga boste komajda opazili. Tudi pri najvišji hitrosti je raven hrupa samo 49 dB(A)*, kar je tišje kot vaš pogovor pri večerji doma. *izmerjeno na razdalji 1 m od sprednje strani izdelka

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema
woman on couch with mobile phone