PODROBNOSTI IZDELKA

Poenostavite vašo izkušnjo kuhanja z Hob2Hood. Odzivna v trenutku, kuhalna plošča samodejno vklopi in uravnava funkciji lučk in ventilatorja na vaši napi, kar vam omogoča, da se lahko povsem osredotočite na najpomembnejše, to je kuhanje.

Prednosti

Napa Hob2Hood opravi delo med vašim kuhanjem

Hob2Hood je brezžična povezava med vašo napo in kuhališčem ter brez napora prilagaja sesanje ventilatorja na osnovi vaše temperature kuhanja. Odzivna v trenutku ta funkcija zagotavlja dodatno pomoč v vaši kuhinji.

Pravi štedilnik za vas – preprost, hiter in varen

Indukcijska tehnologija kuhanja pomeni, da se toplota dovaja hitro in natančno, kar pomeni, da področje okrog posode ostane hladno in varno. Prav tako se takoj odzove na temperaturne spremembe. Gladka površina pa omogoča preprosto čiščenje.

Hrustljava in bolj zdrava hrana z AirFry

Uživajte v hrustljavem krompirčku ali slastni zelenjavi z manj olja ob uporabi posebej zasnovane nastavitve AirFry in pekača v vašem štedilniku. Pekač z rešetko omogoča vročemu zraku, da nenehno kroži v pečici, zato vašo hrano vsakokrat skuha do hrustljave odličnosti.

Pirolitično čiščenje – pameten samočistilni sistem za pečice

Funkcija pirolitičnega čiščenja je samočistilni sistem, ki dviga temperaturo v pečici, ki maščobo in ostanke spremeni v pepel. Notranjost vaše pečice lahko zdaj očistite s preprostim brisanjem z vlažno krpo.

Vrata z mehkim zapiranjem – za gladek, vrhunski občutek

Sistem mehkega zapiranja vrat omogoča zapiranje vrat vaše pečice brez napora. Dojemljiv neslišen odziv zagotavlja vrhunski občutek.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

 

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Pregled nad vsemi vašimi garancijami
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone