PODROBNOSTI IZDELKA

Uživajte v hrustljavem krompirčku ali slastni zelenjavi z manj olja ob uporabi posebej zasnovane nastavitve AirFry in pekača v vašem štedilniku. Pekač z rešetko omogoča vročemu zraku, da nenehno kroži v pečici, zato vašo hrano vsakokrat skuha do hrustljave odličnosti.

Prednosti

Zdrav način uživanja v ocvrti hrani

Izkoristite vse prednosti namiznega zračnega cvrtnika, ne da bi za to potrebovali dodaten aparat. Funkcija zračnega cvrtja AirFry je vgrajena v pečico in deluje v popolni harmoniji s pekačem AirFry. Za bolj hrustljavo zelenjavo in ocvrti krompir, brez nepotrebnega olja.

Pečenje na več ravneh. Pripravite več jedi hkrati

S pečenjem na več ravneh vam dodaten krožni grelec omogoča, da bodo vaše jedi pripravljene do popolnosti, tudi ko bodo na obeh pekačih naenkrat.

Natančne nastavitve s pomočjo našega LED prikazovalnika programske ure

Jedi je preprosto spremljati s pomočjo našega LED prikazovalnika programske ure. Preprosto lahko nastavite točen čas kuhanja in nadzorujete jedi med kuhanjem. Zagotavlja popoln nadzor nad pečico, zato lahko sprostite svojo kulinarično ustvarjalnost.  

Steklokeramična kuhalna plošča - za hitro pripravo

Steklokeramična kuhalna plošča je hitra in enostavna za čiščenje s keramičnimi območji, ki se hitro in natančno segrejejo za brezskrbno kuhanje.

Electrolux - Električni štedilnik - LKR64021AW

Kapaciteta XXL vam omogoča, da pečico čim bolj izkoristite

Kapaciteta XXL vašega štedilnika vam omogoča maksimirano kuhanje. Večja učinkovitost pomeni, da iz vaših jedi potegnete več ter se lahko zanesete na svoje recepte, da boste lahko po potrebi nahranili več ljudi.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone