PODROBNOSTI IZDELKA

Indukcijska tehnologija pametno cilja na mesto, ki ga ogrevate, druga področja pa pusti hladna in varna. Kuhalna plošča se takoj odzove na temperaturne spremembe, zaradi česar je vaše kuhanje učinkovitejše, stekleno površino pa lahko preprosto očistite.

Prednosti

Pravi štedilnik za vas – preprost, hiter in varen

Indukcijska tehnologija kuhanja pomeni, da se toplota dovaja hitro in natančno, kar pomeni, da področje okrog posode ostane hladno in varno. Prav tako se takoj odzove na temperaturne spremembe. Gladka površina pa omogoča preprosto čiščenje.

SteamBake za slastne pečene jedi

SteamBake omogoča, da doma ustvarite rezultate kot v pekarni. Vlaga omogoča, da testo povsem vzhaja, kar ustvarja slastno mehko notranjost z bogato, sijočo skorjo.

Zdrav način uživanja v ocvrti hrani

Izkoristite vse prednosti namiznega zračnega cvrtnika, ne da bi za to potrebovali dodaten aparat. Funkcija zračnega cvrtja AirFry je vgrajena v pečico in deluje v popolni harmoniji s pekačem AirFry. Za bolj hrustljavo zelenjavo in ocvrti krompir, brez nepotrebnega olja.

Pečenje na več ravneh. Pripravite več jedi hkrati

S pečenjem na več ravneh vam dodaten krožni grelec omogoča, da bodo vaše jedi pripravljene do popolnosti, tudi ko bodo na obeh pekačih naenkrat.

Natančne nastavitve s pomočjo našega LED prikazovalnika programske ure

Jedi je preprosto spremljati s pomočjo našega LED prikazovalnika programske ure. Preprosto lahko nastavite točen čas kuhanja in nadzorujete jedi med kuhanjem. Zagotavlja popoln nadzor nad pečico, zato lahko sprostite svojo kulinarično ustvarjalnost.  

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone