PODROBNOSTI IZDELKA

Sistem ColourCare v pralnih stroji PerfectCare 900 prečisti vodo in odstrani škodljive minerale in nečistoče, preden dosežejo perilo, kar zagotavlja, da se oblačila operejo v mehki in čisti vodi. Detergenti in mehčalci perila delujejo učinkoviteje v zmehčani vodi, pri čemer omogočajo nežno, vendar temeljito pranje. Vse to pri zgolj 30 °C zagotavlja podobne rezultate, kot bi jih dosegli pri pranju na 60 °C, zato oblačila dalj časa ohranijo barvo in strukturo.
Preberi več

Prednosti

Barve ne zbledijo*

S sistemom ColourCare so barve zaščitene in še naprej ostanejo živahne. Edinstven filter iz vode odstrani minerale in nečistoče, kar omogoča, da čistilna in mehčalna sredstva pričnejo učinkovati pri nižji temperaturi. Nežno pranje vsakokrat zagotovi odlične rezultate.

*Preizkus obstojnosti barve, ki je bil izveden s 50 pranji rdeče in črne tkanine iz poliestra pri 30 stopinjah Celzija.

Rešitev za dolgo življenje

Naš sistem UltraCare predhodno zmeša pralno sredstvo za hitro in temeljito čiščenje. S predhodno zmešanim mehčalcem je vsako vlakno v taknini doseženo in zaščiteno.

Izjemna nega perila s pritiskom pametnega telefona

Z aplikacijo MyElectrolux lahko s svojega pametnega telefona na daljavo upravljate naprave za perilo. Uporabite funkcijo Care Advisor (Svetovalec za nego) za navodila strokovnjaka glede najboljšega pranja perila. Z MyFavourites pa lahko določene nastavitve shranite za perilo, ki ga nosite pogosto.

Tkanina je videti kot nova dvakrat dlje časa*

Naš sistem SensiCare prilagodi cikel tako, da prepreči prepranost oblačil. Vaša oblačila tako ohranijo svoj izgled dlje časa.

*Preizkus obstojnosti barve, ki ga izvaja Ritex. Preizkus št. 15CR00099 decembra 2015.

Za tretjino manj gub*

Naš sistem SteamCare zaključi vsako pranje s paro in tako zmanjša gube za tretjino. Dosezite gladek zaključek, brez vročine običajnega likanja.

*V primerjavi z enakim strojem brez sistema SteamCare.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone