Nosite svojo garderobo

Nadgradite nego

Oblačila, za katera dobro skrbite, imajo boljšo in daljšo življenjsko dobo. Naši stroji PerfectCare več kot čistijo — ohranjajo in negujejo vaš slog. Naj navodila na oznaki za nego perila ne narekujejo vašega izgleda. Bodite prepričani, da lahko doma poskrbite za občutljivo in volneno perilo ter celo za perilo, ki ga lahko perete samo ročno. Ne obnavljajte garderobe, nadgradite nego.

Nova
linija PerfectCare

Nadgradite doživetje za nego perila z
našim najbolj izpopolnjenim sistemom za pranje do zdaj.

Predstavljajte si slog, ki traja

Predstavljajte si, da so vaša oblačila dalj časa videti kot nova. Barve, ki ne zbledijo, in oblačila, ki ohranijo obliko in teksturo. Pralni stroji PerfectCare več kot perejo — ohranjajo in negujejo vaš slog.

Sušenje predstavlja nego

Predstavljajte si, da vaša oblačila dalj časa ohranijo prijeten otip, obliko in namen. Svilena oblačila se ne zmečkajo, volnena se ne skrčijo, oblačila za dejavnosti na prostem pa ostanejo vodoodporna. Predstavljajte si, da si upate v sušilnem stroju posušiti perilo, za katero si nikoli ne bi mislili, da ga lahko.

Oprano, posušeno in negovano v samo enem ciklu

Prihranite prostor s pralno-sušilnim strojem. Zahvaljujoč nežnemu pranju in sušenju lahko v pralno-sušilnem stroju Electrolux PerfectCare negujete tudi svoja volnena oblačila. Vse v eni napravi.

Vodniki za nego

Naši stroji več kot perejo. Nežno negujejo vaša oblačila. Ni važno, kako občutljiva so, dobro bodo negovana.