Odkrijte

Pralni stroji

  • SensiCare
  • SteamCare
  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare

ColourCare — Vse vaše barve, vedno najsvetlejše

Naš sistem ColourCare čisti vodo, tako pralna sredstva učinkujejo najboljše, celo pri nizkih temperaturah. Nežno, a temeljito pranje ohranja barve perila tako svetle, kot so bile na dan nakupa.

Barve ne zbledijo — pranje za pranjem

Bistvo je v vodi. Edinstven filtrirni sistem odstrani škodljive minerale in nečistoče za nežno, a učinkovito pranje. Rezultati spodaj so pridobljeni na preizkusu obstojnosti barve poliestrskega perila za 50 pranj pri 30 stopinjah. V stroju ColourCare barve ne zbledijo, črna ostane črna — pranje za pranjem.

Obnovitvena sol — mehkejša voda, prijaznejša do oblačil

Ne da bi prišla v stik z oblačili, sol aktivira filter ionske izmenjave, ki zmehča vodo in odstrani grobe minerale in nečistoče. Tako barve pranje za pranjem ohranijo intenzivnost, črne barve pa ne zbledijo.

UltraCare — Povsem ohranjene teksture

Naš sistem UltraCare predhodno zmeša pralna sredstva za hitro in temeljito pranje. Na ta način je poskrbljeno, da je dosežena in zaščitena vsaka nit tkanine, zaradi česar je perilo sveže, mehko in dalj časa videti kot novo.

Perilo ostane mehko. Pranje za pranjem.

Neraztopljeno pralno sredstvo vodi do manj učinkovitega pranja, zaradi neenakomerne porazdelitve mehčalca pa so lahko vaša oblačila groba na otip. Pralni stroji PerfectCare z UltraCare predhodno zmešajo ter aktivirajo pralno sredstvo in mehčalec z vodo, preden pridejo v boben. To zagotavlja enakomerno porazdelitev, tako je vsaka nit tkanine oprana, sveža in mehka.

SteamCare — ostanite elegantni

Naš sistem SteamCare zagotavlja profesionalne rezultate v udobju vašega doma. Vsako pranje končajte s paro, da za tretjino zmanjšate pomečkanost in rezultat bo gladko perilo brez vročine, ki spremlja likanje. Ali pa uporabite sistem SteamCare, da osvežite perilo in se izognete nepotrebnemu pranju.

Tretjino manj gub

Dodajanje pare na koncu pranja pomeni, da se vlakna v perilu zmehčajo, gube pa se zmanjšajo za tretjino v primerjavi s strojem brez sistema SteamCare. Zdaj lahko perete in uporabljate paro naenkrat, brez rednega likanja pa vaša oblačila dalj časa ohranijo obliko in teksturo.

Ne perite — Osvežite

Včasih morate perilo samo na hitro osvežiti in ne povsem oprati. Pri našem sistemu FreshScent lahko združite sveži vonj z nežno paro za popolno osvežitev. Na ta način podaljšate življenjsko dobo perila, saj se izognete nepotrebnemu pranju, zaradi česar so izgled, otip in vonj perila čudoviti.

SensiCare — Vsak dan nežno pranje

Naš sistem SensiCare poskrbi za pravo stopnjo nege, tako da prilagodi čas ter porabo energije in vode količini perila. Tako preprečite, da bi se perilo predolgo pralo, zaradi česar dalj časa ohrani lep izgled in je prijetnejše na otip.

Tkanine so na otip kot nove dvakrat dlje časa

Glede na preizkus, ki ga je opravil Ritex leta 2015 (št. preizkusa 15CR00099) z uporabo stroja SensiCare, so tkanine na otip kot nove dvakrat dlje časa. Tipala v prvi minuti samodejno prilagodijo nastavitve programa količini perila, da se skrajša čas, zniža poraba energije in zmanjša poraba vode. To pomeni manjšo obrabo, ne samo za vaša oblačila, ampak tudi okolje.

  • SensiCare
  • SteamCare
  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare