Odkrijte

Pralni stroji

ColourCare – vse vaše barve, vedno najbolj sijoče

Naš sistem ColourCare očisti vodo za najboljše delovanje pralnih sredstev, tudi pri nizki temperaturi. Nežno, a temeljito pranje ohranja barve vaših oblačil enako svetle, kot so bile ob nakupu.

Barve ne zbledijo, ne glede na to, kolikokrat jih operete.

Glavni dejavnik je voda. Edinstven filtrirni sistem odstranjuje škodljive minerale in nečistoče za nežno, a temeljito pranje. Spodnji rezultati izhajajo iz testa barv, izvedenega na poliestru za 50 ciklov pranja pri 30 stopinjah. S sistemom ColourCare barve ne zbledijo in črna ostane črtna, ne glede na to, kolikokrat jih operete.

UltraCare – vaše teksture, popolnoma ohranjene

Naš sistem UltraCare predhodno zmeša pralna sredstva za hitro in temeljito pranje. To zagotavlja, da je doseženo in zaščiteno vsako vlakno, kar ohranja tkanine sveže, mehke in na videz kot nove dlje časa.

Oblačila ostanejo mehka. Pranje za pranjem.

Neraztopljeno pralno sredstvo vodi do manj učinkovitega pranja, zaradi neenakomerne porazdelitve mehčalca pa so lahko vaša oblačila groba na otip. Pralni stroji PerfectCare s sistemom UltraCare predhodno zmešajo ter aktivirajo pralno sredstvo in mehčalec z vodo, preden pridejo v boben. To zagotavlja enakomerno porazdelitev, tako je vsaka nit tkanine oprana, sveža in mehka.

SteamCare – ostanite elegantni

Naš sistem SteamCare vam zagotavlja profesionalne rezultate v udobju lastnega doma. Vsako pranje zaključite s paro, kar zmanjša zmečkanost za tretjino in zagotovi gladke rezultate brez vročine običajnega likanja. Ali pa uporabite sistem SteamCare, da le osvežite oblačilo in se izognete nepotrebnemu pranju.

Za tretjino manj gub

Dodajanje pare ob koncu pranja sprosti vlakna vaših oblačil, prav tako pa nastane za tretjino manj gub kot v primerjavi s pralnim strojem brez sistema SteamCare. Zdaj lahko operete in dodate paro naenkrat, brez rednega likanja pa bodo vaša oblačila dlje časa ohranila obliko in teksturo.

Ne perite — Osvežite

Včasih morate perilo samo na hitro osvežiti in ne povsem oprati. Pri našem sistemu FreshScent lahko združite sveži vonj z nežno paro za popolno osvežitev. Na ta način podaljšate življenjsko dobo perila, saj se izognete nepotrebnemu pranju, zaradi česar so izgled, otip in vonj perila čudoviti.

SensiCare – vaš vsakdan nežno opran

Naš sistem SensiCare zagotavlja pravo raven nege, tako da prilagodi čas ter porabo energije in vode količini perila. To prepreči, da bi se oblačila prala predolgo, in poskrbi, da oblačila ohranijo videz in občutek dlje časa.

Tkanine ostanejo kot nove dvakrat dlje

Glede na test, ki ga je izvedlo podjetje Ritex leta 2015 (test št. 15CR00099), uporaba sistema SensiCare zagotavlja, da tkanine ostanejo kot nove dvakrat dlje. Senzorji samodejno prilagodijo nastavitve pralnega cikla količini perila v prvi minuti in zmanjšajo čas ter porabo energije in vode. To pomeni manj obremenitve ne samo za vaša oblačila, ampak tudi za okolje.