Odkrijte

Pralni stroji

  • SensiCare
  • SteamCare
  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare

ColourCare — Vse vaše barve, vedno najsvetlejše

Naš sistem ColourCare čisti vodo, tako pralna sredstva učinkujejo najboljše, celo pri nizkih temperaturah. Nežno, a temeljito pranje ohranja barve perila tako svetle, kot so bile na dan nakupa.

Barve ne zbledijo — pranje za pranjem

Bistvo je v vodi. Edinstven filtrirni sistem odstrani škodljive minerale in nečistoče za nežno, a učinkovito pranje. Rezultati spodaj so pridobljeni na preizkusu obstojnosti barve poliestrskega perila za 50 pranj pri 30 stopinjah. V pralnem stroju s sistemom ColourCare barve ne zbledijo, rdeča ostane rdeča, črna ostane črna — pranje za pranjem.

UltraCare — Povsem ohranjene teksture

Naš sistem UltraCare predhodno zmeša pralno sredstvo z vodo za hitro in temeljito pranje. Na ta način je poskrbljeno, da je dosežena in zaščitena vsaka nit tkanine, zaradi česar so oblačila sveža, mehka in dalj časa videti kot nova.

Oblačila ostanejo mehka. Pranje za pranjem.

Neraztopljeno pralno sredstvo vodi do manj učinkovitega pranja, zaradi neenakomerne porazdelitve mehčalca pa so lahko vaša oblačila groba na otip. Pralni stroji PerfectCare s sistemom UltraCare predhodno zmešajo ter aktivirajo pralno sredstvo in mehčalec z vodo, preden pridejo v boben. To zagotavlja enakomerno porazdelitev, tako je vsaka nit tkanine oprana, sveža in mehka.

SteamCare —Vedno elegantni

Naš sistem SteamCare zagotavlja profesionalne rezultate v udobju vašega doma. Vsako pranje končajte s paro, da za tretjino zmanjšate pomečkanost in rezultat bodo gladka oblačila brez vročine, ki spremlja likanje. Ali pa uporabite sistem SteamCare, da osvežite perilo in se izognete nepotrebnemu pranju.

Za tretjino manj gub

Dodajanje pare na koncu pranja pomeni, da se vlakna v oblačilu zmehčajo, gube pa se zmanjšajo za tretjino v primerjavi s strojem brez sistema SteamCare. Zdaj lahko perete in uporabljate paro naenkrat, brez rednega likanja pa vaša oblačila dalj časa ohranijo obliko in teksturo.

Ne perite — Osvežite

Včasih morate perilo samo na hitro osvežiti in ne povsem oprati. Pri našem sistemu FreshScent lahko združite sveži vonj z nežno paro za popolno osvežitev. Na ta način podaljšate življenjsko dobo perila, saj se izognete nepotrebnemu pranju, zaradi česar so izgled, otip in vonj perila čudoviti.

SensiCare — Vsak dan nežno pranje

Naš sistem SensiCare poskrbi za pravo stopnjo nege, tako da prilagodi čas ter porabo energije in vode količini oblačil. Tako preprečite, da bi se oblačila predolgo prala, zaradi česar dalj časa ohranijo lep izgled in so prijetnejša na otip.

Tkanine so na otip kot nove dvakrat dlje časa

Glede na preizkus, ki ga je opravil Ritex leta 2015 (št. preizkusa 15CR00099) z uporabo stroja SensiCare, so tkanine na otip kot nove dvakrat dlje časa. Tipala v prvi minuti samodejno prilagodijo nastavitve programa količini perila, da se skrajša čas, zniža poraba energije in zmanjša poraba vode. To pomeni manjšo obrabo, ne samo za vaša oblačila, ampak tudi okolje.

  • SensiCare
  • SteamCare
  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare