Odkrij

AirComfort

Svež zrak ima novo obliko

Nežna zaobljenost je zamenjala ostre linije. Novi Electroluxov AirFlower ni kot ostale klimatske naprave, je precej drugačen od drugih običajnih kvadratnih modelov. Učinkovita funkcija, ki se ujema z elegantno obliko, omogoča, da svoj dom opremite s tehnologijo. To je edinstvena podoba stvari, ki tvorijo želeno domače udobje.

 • 1
  TRAJNOSTNI SLOG

  AirFlower vključuje patentirano zasnovo po navdihu vrtnice, ki poudari vaš dom, a omogoča tudi bolj enakomeren pretok zraka. In ob uporabi okolju prijaznega plina R290 predstavlja klimatsko napravo, ki je precej bolj okolju prijazna brez slabšega hlajenja ali gretja.

 • 2
  MOGOČNA TIŠINA

  Klimatska naprava AirFlower ohranja hrup in tresljaje na najnižji ravni, tako lahko delate, se igrate ali spite v sproščujočem okolju. Sistem AirSurround proizvaja posreden pretok zraka — zrak pošlje spiralno navzgor, preden pade in ponovno pride v enoto, kar zagotavlja največjo moč z najmanjšim hrupom.

 • 3
  HITRA NAMESTITEV

  Ker vzame zgolj 60 sekund, je AirFlower ena izmed najhitreje namestljivih prenosnih klimatskih naprav na trgu. Priložen komplet WindowKit omogoča preprosto namestitev poleg oken. S preprosto pritrdljivimi zaklepi lahko klimatsko napravo kadarkoli premaknete iz prostora v prostor.

Hladnejši in bolj zdrav dom

Ženska, ki mirno spi, saj je ne zbudi zvok hladilne enote

Skoraj neslišna klimatska naprava

Uživajte v čistem zraku in dobrem nočnem spancu s klimatsko napravo OptiBreeze. Poseben način spanja uravnava stopnje temperature za dopolnitev vašega vzorca spanja. Obenem pa iz zraka odstranjuje neprijetne vonjave, alergene in bakterije. Spali boste dobro in se zbudili zdravi, ker izpopolnjeni filtri zagotavljajo, da je zrak vedno čist in svež. Vse to pri skoraj neslišni glasnosti med delovanjem 22 dB.

Electroluxova enota ChillFlex v dnevni sobi

Zadovoljivo hlajenje kjerkoli

Kjerkoli uživajte v prilagodljivi, elegantni in učinkoviti klimatski napravi. Prenosna klimatska naprava ChillFlex ima kolesca, ki skoraj ne puščajo prask, in ročaj na vrhu, tako jo preprosto premikate. Poleg tega pa tipalo v daljinskem upravljalniku ohranja popolno temperaturo, kjerkoli je postavljena. Samo zraven sebe jo morate postaviti za največje udobje.

Starš in otrok, ki počivata v hladnem osvežujočem domu

Prenosna klimatska naprava

Bodite polni energije in sproščeni z udobno klimo ne glede na vreme. Če ste v spalnici ali delovnem prostoru, enoto preprosto vzemite s sabo. Prenosna klimatska naprava ChillFlex Plus je premična in vam zagotavlja osvežujoč zrak, kadarkoli ga potrebujete. In z izjemno energijsko učinkovitostjo in sodobno zasnovo deluje dobro in tako tudi izgleda.

Svež zrak v slogu

Electroluxova klimatska naprava OptiBreeze X3 je popolna mešanica oblike in funkcije. Neopazen dodatek, ki zagotavlja svež in čist zrak, kar koristi zdravju in blagostanju.

 • 1
  Nagrajen slog

  Dobitnik nagrade Red Dot za najboljšo zasnovo v kategoriji

 • 2
  Sistem PureO2

  Izredno učinkovito čiščenje alergenov in okolje brez delcev

 • 3
  En klik do udobja

  Nastavite vklop ali izklop ob določenem času v dnevu

Brezžični upravljalnik

Hlajenje s pomočjo pametnega telefona

Vedno se vrnite domov na popolno temperaturo s pomočjo našega brezžičnega upravljalnika. Lahko ga uporabite za upravljanje domače klimatske naprave preko pametnega telefona od koderkoli. Nadzorujte ter nastavite različne temperature in hitrosti ventilatorja za vsak prostor. Tako se lahko vrnete v udobje, ki ga lahko nudi samo vaš dom.

Udobnejši dom

Pametni razvlaževalnik spremeni učenje doma v svež prostor za delo

Pametno razvlaževanje

Za natančno reguliranje vlage ter hitro in prilagodljivo sušenje zraka izberite AmbiFlex. Je pameten razvlaževalnik, ki samodejno regulira vlago v prostoru. Elegantna izvedba pomeni, da ga lahko postavite kamorkoli za učinkovito razvlaževanje doma.

Toplejši, udobnejši dom

Ženska, ki počiva s psom v svojem toplem in udobnem domu

Radiator za vsak prostor

Bi radi kakšen prostor včasih malce dodatno ogreli? Radiator HeatFlex je eleganten prenosni oljni grelnik in popolna rešitev. Na pripraven in cenovno ugoden način zagotavlja stabilno toploto kjerkoli v vašem domu. In dobro se poda vsakemu okrasu.

Skandinavska izkušenost, sezonsko zatočišče

Electroluxova toplotna črpalka zrak-zrak Optibreeze X5 uporablja naše neprekosljivo znanje letnih časov, da zagotovi celoletno udobje ob stalno nizkih stroških.

 • 1
  Nizka poraba energije, nizki računi

  Razred A++ za ogrevanje in hlajenje zaradi optimizirane zasnove

 • 2
  Sistem PureO2

  Izredno učinkoviti čistilni sestavni deli za okolje brez alergenov in delcev

 • 3
  Tiše od šepeta

  Naša zasnova z nizko stopnjo hrupa pomeni, da lahko deluje vso noč