Čiščenje brez meja

Uživajte v sesanju brez napora in hrupa!

Electrolux je prepoznal pomembnost varovanja okolja in začenja s pobudo v okviru promocijske kampanje sesalnik 2019. Cilj te pobude je vzbuditi občutljivost in poenotiti javnost o dolgoročnih ključnih okoljskih vprašanjih.

V nedeljo, 9. junija 2019, bo potekala Electroluxova akcija čiščenja morskega dna Piranskega zaliva kot zaključek promocije, s katero je Electrolux dviguje zavest okrog potrebe ohranjanja okolja.

Za boljšo prihodnost

V obdobju od 1. marca do 1. junija 2019, se od prodaje vsakega modela sesalnika, ki sodeluje v prodajni promociji, del sredstev namenja za financiranje skupnih akcij čiščenja morskega dna Piranskega zaliva ob sodelovanju hrvaških in slovenskih potapljaških društev.

Čiščenje morskega dna je organizirano v sodelovanju z agencijo “Promocija ronjenja”, katere glavni cilji so promocija aktivnosti potapljanja, izobraževanja in ekološke akcije čiščenja okolja.

Čiščenje brez meja

Kako do darila?

*Pri nakupu sesalnika iz prodajne promocije kupec ob spletni registraciji nakupa prejme vavčer z 20-odstotnim popustom za tečaj potapljanja v organizaciji "Promocija ronjenja".

Promocija velja za naslednje modele

Mirno tiho sesanje

Asortiment sesalnikov Electrolux silent zajema modele, katerih značilnosti so visoka energijska učinkovitost, tiho delovanje (z namenom manjšega onesnaževanja okolja s hrupom), vključuje pa tudi model GREEN, ki je proizveden kar od 55 - 70 % iz recikliranih materialov.

Asortiment aparatov silent je primer tehnološke inovacije, katere spodbujajo spremembe na bolje skozi smernice trajnostnega razvoja.

Najtišji sesalnik
Tišina v službi otroškega spanca

Odkrijte najtišji sesalnik Electrolux - UltraSilencer™ Zen in uživajte v mirnem, tihem čiščenju. Tako tihem, da ne bo oviral niti spanca vašega dojenčka.