Dodatki za nego perila

Dodatki za nego perila

Dopolnite svoj aparat

Tako kot lahko oblačila dopolnite s pravimi čevlji, uro ali torbico — lahko tudi nadgradite doživetje z aparatom z našimi dodatki. Izboljšajte delovanje naprave in odkrijte povsem nove načine za nego oblačil.

Ohranite jih sveže

Naše posebej ustvarjene vonjave vam zagotavljajo občutek ravnokar opranega perila v samo nekaj minutah.

Preprečite čezmerno pranje – osvežite svoja oblačila v samo 25 minutah

Uživajte v občutku ravnokar opranega perila z majhno količino porabljene vode. Če svoja najljubša oblačila osvežite s paro, lahko prihranite več kot 40 l vode na cikel, kar bo pomagalo podaljšati življenjsko dobo oblačil. Za dodaten občutek svežine pa dodajte dišavo.

Sveža oblačila s 96 % manjšo potrošnjo vode*

*Uporabite paro, da osvežite oblačila in prihranite več kot 40 l vode na cikel, preizkušeno na 1 kg občutljivega perila, pri pranju na programu FreshScent v primerjavi s pranjem na programu za občutljivo perilo.

Zloženo — vam v prid

Kar najbolje izkoristite svoj prostor z našim kompletom za namestitev na pralni stroj. Sušilni in pralni stroj zložite varno brez potrebe po dodatnih pritrdilnih elementih. Vgrajena drsna polica omogoča enostavno polnjenje in praznjenje stroja.

Za pranje občutljivega perila

Vrečka za občutljivo perilo Electrolux med temeljitim pranjem ščiti občutljive materiale.

Skrivnost za mehka oblačila brez statične elektrike

V sušilni stroj med sušenjem oblačil položite krpo, kar bo naredilo oblačila mehkejša in olajšalo likanje. Robčki so primerni za materiale, ki jih lahko peremo v pralnem stroju – poleg tega pa poskrbijo, da se perilo mečka manj, preprečujejo nabiranje statične elektrike in navdajo oblačila s prijetnim vonjem.