Dodatki za nego perila

Dopolnite svoj aparat

Tako kot lahko oblačila dopolnite s pravimi čevlji, uro ali torbico — lahko tudi nadgradite doživetje z aparatom z našimi dodatki. Izboljšajte delovanje naprave in odkrijte povsem nove načine za nego oblačil.

Naj bo sveže

Naše skrbno izbrane dišave v samo nekaj minutah zagotovijo, da sta vonj in otip perila taka, kot bi bilo sveže oprano.

Ne operite preveč — svoja oblačila osvežite v zgolj petnajstih minutah

Uživajte v občutku »ravnokar opranega perila« brez potrebe po zaganjanju celotnih programov po vsakem nošenju. Electroluxov FreshScent je prvi sistem na svetu, ki osveži oblačila s paro in dišavami, namesto pralnega sredstva. Para in naše skrbno izbrane dišave poskrbijo za čudovit otip in vonj perila.

Zloženo — vam v prid

Kar najbolje izkoristite svoj prostor z našim kompletom za namestitev na pralni stroj. Sušilni in pralni stroj zložite varno brez potrebe po dodatnih pritrdilnih elementih. Vgrajena drsna polica omogoča enostavno polnjenje in praznjenje stroja.

Skrivnost je v vrečki

Dragocena in občutljiva oblačila bodo zaščitena in temeljito oprana z uporabo Electroluxove vrečke za perilo.

Skrivnost do mehkih oblačil brez statične elektrike

Pri sušenju oblačil v sušilnem stroju dodajte krpice za sušilne stroje in oblačila bodo mehkejša in lažje jih boste likali. Krpice za sušilne stroje so primerne za vse pralne tkanine — zmanjšujejo pomečkanost, preprečujejo statiko in perilo prijetno odišavijo.