Priročnik za nakup

Poiščite popoln sušilni stroj zase

Prostor in lokacija

 

Ne glede na to, ali se odločite za prostostoječi sušilni stroj ali vgrajeni sušilni stroj, ki se sklada z dizajnom in tematiko vašega prostora, morate vedno preveriti, če bo aparat primeren za vaš prostor. Koliko prostora imate na voljo?

60 cm širine: standardni sušilni stroj, ki bo ustrezal vašemu prostoru.

< 60 cm širine: kompaktni sušilni stroj je odlična izbira za majhne prostore, za več prostora ga lahko namestite tudi na zid. Če imate standardni pralni stroj s sprednjim polnjenjem, lahko standardni sušilni stroj namestite na pralni stroj.

Profesionalni nasvet: Vam primanjkuje prostora? Razmislite o nakupu kompaktnega pralno-sušilnega stroja.

 

Kapaciteta

Kolikokrat na teden uporabljate sušilni stroj?

Manj kot 4-krat na teden: če sušite le nekaj perila na teden, bo idealna izbira za vas stroj s kapaciteto 4–6 kg.


4- do 6-krat na teden: stroj s kapaciteto 7 kg vam bo olajšal življenje, prav tako pa lahko pere tudi večje predmete, kot npr. odeje.


6+ krat na teden: izberite sušilni stroj s kapaciteto 8+ kg, če pogosto sušite – večja kapaciteta vam bo prihranila čas.

Profesionalni nasvet: Bodite pozorni, da sušilnega stroja ne preobremenite. Če boste v stroju pustili nekaj prostora, se bo perilo hitreje posušilo. Če dvomite, izberite sušilni stroj z večjo kapaciteto, kot jo dejansko potrebujete.

Tkanine

Dobro skrbite za občutljivo perilo in svoje priljubljeno perilo, da bo obstojno dlje časa.

Občutljivo perilo: izberite sušilni stroj s funkcijo SensiDry, s katero boste varno posušili svoje priljubljeno občutljivo perilo.

Volna: izberite sušilni stroj s certifikatom Woolmark.

Likanje

Ali ne bi bilo odlično, če bi za likanje porabili manj časa? Izberite sušilni stroj z nadzorom vlage ProSense, s katerim bo vaše perilo ostalo malenkost vlažno za lažje likanje. Alternativno lahko izberete sušilni stroj s paro in tako zmanjšate potrebo po likanju.

Učinkovitost

Prihranite energijo in zmanjšajte stroške z energetsko učinkovitim sušilnim strojem. Ocena energetske učinkovitosti za sušilne stroje se giblje med A in G (A je najbolj energetsko učinkovita). Bolj kot je zmogljiv sušilni stroj, večji bo prihranek denarja in energije, s čimer lahko po več letih uporabe prihranite veliko.

Izberite svojo napravo

Od družinskih strojev z velikimi bobni do naprednih povezanih naprav – Electrolux ima popoln sušilni stroj za vas.

Sistem CycloneCare s tehnologijo 3DSense

Zaradi spiralnega pretoka zraka bodo najmehkejša volnena in najfinejša svilena oblačila oprana z občutkom. Edinstveni senzor pa zagotavlja ohranitev toplote in videza, tudi pri najdebelejših puhastih jaknah.

Izkusite rezultate sušenja kot še nikoli prej s sušilnim strojem PerfectCare 900.

Zaščiti toploto, ohrani videz.*

*Ohranja videz in toplotno izolacijo puhastih jaken, in sicer do 30 % učinkoviteje v primerjavi s sušenjem na zraku

blue down jackets