PODROBNOSTI IZDELKA

Pričarajte občutek ravnokar opranega perila: Uporabite naš sistem FreshScent System v pralnih strojih Electrolux PerfectCare. Z uporabo funkcije za prihranek časa poskrbite za to, da bodo oblačila dišeča ter čudovita na videz in otip v zgolj 15 minutah.

Prednosti

Svežina z dišavo

Naša skrbno izbrana dišava je kombinacija osvežilnih vonjav citrusov in mehkih cvetličnih nians, kar daje vašim oblačilom svež vonj in občutek čistosti.

Sveža oblačila s 96 % manj porabljene vode*

Sistem FreshScent porabi za 96 % manj vode. Zaradi uporabe parnega čiščenja namesto polnih ciklov pranja je prijaznejši do okolja in omogoča, da je vaše perilo dalj časa videti kot novo in da je tako tudi na otip.

*Uporabite paro za osvežitev oblačil in prihranite več kot 40 l vode na cikel, testirano na 1 kg občutljivih oblačil z uporabo programa FreshScent v primerjavi z uporabo programa Delicates.

Svežina popolnoma brez truda

Svojim oblačilom vdihnite svežino pravkar opranega perila. V pokrovček plastenke z dišavo za čiščenje s paro vlijte 20 ml izdelka, ga izlijte v razdelek za mehčalec za perilo in zaženite program FreshScent ali Cashmere.

Embalaža iz reciklirane PET plastike

Naša dišava za čiščenje s paro je na voljo v embalaži iz reciklirane PET plastike. Tako lahko odslej preprosto in na okolju prijazen način ohranjate svežino svojih oblačil.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

 

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Pregled nad vsemi vašimi garancijami
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema
woman on couch with mobile phone