PODROBNOSTI IZDELKA

Oblačila ni treba vedno v celoti oprati, zadostuje, da jih osvežite s paro. Uporabite odišavljeno paro in uživajte v svežih oblačilih z nežnim vonjem zelenega čaja in citrusov.

Prednosti

Uporabite paro in ne celega pralnega cikla, tako da prihranite 96% vode.*

Uporabite le 2 l vode za celoten cikel osvežitve s paro, namesto pranja. Uživajte v občutku sveže opranih oblačil, z dodatkom arome zelenega čaja in citrusov - bolje za vaša oblačila in bolje za okolje.

*Na podlagi internega testa z 1 kg perila pri programu s paro v primerjavi s programom za občutljiva oblačila.

Paro lahko uporabite na vseh oblačilih, tudi na najbolj občutljivih tkaninah.

Para je odličen način za osvežitev oblačil iz kašmirja ter volnenih, svilenih, bombažnih in sintetičnih oblačil - tudi najbolj občutljivih oblačil z bleščicami ali čipkami. Je nežen način, da svoja priljubljena oblačila pripravite za novo uporabo.

Pravočasno osvežite svoja oblačila.

Zahvaljujoč funkciji varčevanja s časom, imate lahko sveža oblačila v 25, 20 ali celo 15 minutah. Dodajte aromo zelenega čaja in citrusov v predalček za mehčalec, izberite program s paro in uživajte v občutku sveže opranih oblačil.

Naša nova formula z eteričnimi olji.

Naša nova formula z eteričnimi olji z aromo zelenega čaja in citrusov. Uravnotežene note citrusov: bergamotka, verbena in limona, za bogat volumen belih cvetov.

Prihranite vodo in zmanjšajte količino odpadne embalaže.

Prihranite vodo in zmanjšajte količino odpadkov: Naša aroma zelenega čaja in citrusov je na voljo v reciklirani plastični embalaži PET. Zdaj je enostavneje poskrbeti za sveža oblačila in hkrati poskrbeti za okolje.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema
woman on couch with mobile phone