Electrolux Kitchen Design Projekt

Kot vodilni dobavitelj gospodinjskih aparatov, ki že več kot 100 let oblikuje življenje na bolje, si prizadevamo ustvariti zaželene rešitve in odlične izkušnje z našimi izdelki in storitvami, ki obogatijo vsakdanje življenje ljudi in kakovost našega planeta. Želimo biti gonilna sila pri definiranju prijetnega in trajnostnega življenja.

 

We serve clients all over the globe. We have extensive knowledge of the European market peculiarities, including  building and design standards, kitchen trends, consumers and appliances usability insights.

Uresničite svojo naslednjo vizijo

Počnemo več kot samo dobavljanje kuhinjskih aparatov izjemne kakovosti za gradbene in oblikovalske projekte. Verjamemo, da so močne globalne blagovne znamke, skupaj s predanimi lokalnimi ekipami, ključni razlogi, da ima skupina Electrolux tako dolgo zgodovino, da je vodilni dobavitelj za industrijo Project Business na številnih trgih. Naša skandinavska oblikovalska dediščina, naše inovativne rešitve, naše globoko razumevanje potreb strank in kuhinjskih trendov ter naše strokovno znanje o lokalnih zahtevah so nas najboljši partner za uresničitev vaše vizije.

Popolne kuhinjske rešitve

Nudimo najbolj personalizirano in popolno kuhinjsko rešitev za vse vrste gradbenih, arhitekturnih in oblikovalskih projektov. Od ultra luksuznega kompleksa do najpreprostejše namestitve - imamo popoln izbor kuhinjskih aparatov, ki izpolnijo vsa pričakovanja.

Globalni projekti

Zahvaljujoč prisotnosti skupine Electrolux v več kot 150 državah imamo zmogljivosti za izvedbo nacionalnih ali mednarodnih projektov. Naša dediščina, poglobljeno znanje pri načrtovanju in proizvodnji gospodinjskih aparatov ter dolgoletne izkušnje pri projektnem poslovanju nam dajejo vse pooblastila za zagotavljanje najboljših kuhinjskih rešitev.

Ste pripravljeni začeti s svojim naslednjim projektom?

Naša ekipa strokovnjakov je predana temu, da vam pomaga spremeniti vašo vizijo v izjemne dosežke.

Novice

Platforma na enem mestu za vse, kar je novega v svetu Electrolux Kitchen Design. Tukaj boste našli najnovejše posodobitve naših partnerstev, razvoja projektov, prizadevanj za trajnost, storitev in inovacij izdelkov.

Ste pripravljeni začeti s svojim naslednjim projektom?

Naša ekipa strokovnjakov je predana temu, da vam pomaga spremeniti vašo vizijo v izjemne dosežke.

Celovite kuhinjske rešitve

V Electroluxu smo že več kot 100 let v ospredju inovativnih kuhinjskih aparatov. Radi rečemo, da smo strokovnjaki za vsakdan in da smo zbrali obsežno znanje o uporabi kuhinjskih aparatov, od Tokia do Lime in Stockholma do Johannesburga. Nudimo celovite pogodbene rešitve kuhinj za gradbene in oblikovalske projekte. Od ultra luksuznega do osnovne klasike – imamo znanje in izdelke, ki se odlično prilegajo.

Široka paleta gospodinjskih aparatov

Od kuhinje do aparatov za pranje perila in dobrega počutja imamo popolno in obsežno ponudbo. V Electroluxu ustvarjamo in oblikujemo vrhunske aparate, ki ustrezajo najzahtevnejšim projektom. Poleg tega dobro poznamo kulinarične trende in razumemo raznolikost kuharske kulture po Evropi, zaradi česar smo popoln partner za vaš gradbeni projekt.

BIMObjects

Electrolux ponuja najobsežnejšo zbirko kuhinjskih aparatov na platformi BIMObject. To omogoča natančno in učinkovito načrtovanje in gradnjo kuhinje, kar omogoča višjo kakovost v vsaki fazi od načrtovanja do dokončane kuhinje.

Najboljše namestitve v svojem razredu

Zavezani smo k temu, da svojim strankam ponudimo najboljšo izkušnjo namestitve v svojem razredu. Z nenehnimi inovacijami naredimo namestitev naših

kuhinjskih vgradnih aparatov, kot so pečice, kuhalne plošče, pomivalni stroji in hladilniki, čim enostavnejšo. Primer tega je naša rešitev PerfectFit, kjer monterji dobijo hiter, enostaven in natančen postopek z do 25 % manj korakov namestitve, medtem ko uporabljajo samo en izvijač Torx.

Prenesite aplikacijo Electrolux Installer

Kot aplikacija izključno za profesionalne monterje naprav, Electrolux Installer App ponuja najhitrejši in najbolj preprost način namestitve naprav naših blagovnih znamk Electrolux in AEG.

 

PRENESITE NA APP STORE >

PRENESITE NA PLAY STORE >