Povezljivost

Povezljivost

Dobrodošli v Electroluxovem pametnem domu

Electrolux se s svojo ponudbo povezanih naprav osredotoča na ustvarjanje edinstvenih izkušenj za potrošnike, naj gre za zagotavljanje okusnih receptov in pomoči, da svoje kuhanje dvignete na novo raven, ali zagotavljanje nasvetov in prilagojene nege, ki skrbijo, da vaša oblačila ostanejo dlje sveža. Zato vam s povezanimi aparati Electrolux omogočamo več nadzora – ne glede na to, ali ste doma ali kje drugje – s pomočjo spremljanja situacije, daljinskega upravljanja, glasovnih ukazov, slik in še več.

Hands in bowl and Google Assistant on countertop

Povezan pametni dom

Povezani aparati izboljšajo in zagotavljajo priročnejšo izkušnjo opravljanja vsakodnevnih opravil. Rezultat je tako bolj svež, čist in okusen, in to z manj napora.

Odkrijte naše povezane aparate za preprosto pameten dom.

Kuhinja

Uživajte v še okusnejši hrani, tako da z aplikacijo My Electrolux popolnoma izkoristite svoje naprave. Razširite svoje kulinarično znanje s svojo parno pečico. Poleg tega lahko preprosto registrirate svoje aparate, poiščete prilagojene informacije in storitve, stopite v stik z Electroluxom, prenesete navodila in še več.

 

Perilo

Z aplikacijo My Electrolux Care lahko prek pametnega telefona nadzirate aparate za nego oblačil. Uporabite funkcijo Nasveti za nego, ki vam bo zagotovila profesionalne nasvete za najboljše pranje oblačil. Posebne nastavitve za pranje oblačil, ki jih nosite pogosteje, pa lahko shranite pod My Favorites.

Dobro počutje

Naj vas doma pričakajo popolnoma čista tla – odkrijte robotski sesalnik, ki vam s svojo napredno tehnologijo omogoča, da sesate od koder koli.

Aplikacija My Electrolux Kitchen

Če želite biti brez skrbi glede svojega gospodinjskega aparata Electrolux, prenesite aplikacijo My Electrolux Kitchen. Tam lahko najdete uporabniku prijazne vodiče, s katerimi se boste preprosto naučili uporabljati svoj aparat in ga registrirali. Aplikacija deluje tudi kot podaljšek vašega aparata, saj ga prek nje lahko spremljate in upravljate na daljavo, hkrati pa vam omogoča, da uredite svoje najljubše recepte.

Uživajte v polni izkušnji pametne kuhinje.

Prenesite aplikacijo My Electrolux Kitchen

Aplikacija My Electrolux Care

Z aplikacijo My Electrolux Care lahko prek pametnega telefona nadzirate aparate za nego oblačil. Uporabite funkcijo Nasveti za nego, ki vam bo zagotovila profesionalne nasvete za najboljše pranje oblačil. Posebne nastavitve za pranje oblačil, ki jih nosite pogosteje, pa lahko shranite pod My Favorites.

Prenesite aplikacijo My Electrolux Care

Daljinsko upravljanje

Uporabite aplikacijo My Electrolux Care, da začnete prati perilo in od koder koli v svojem domu preverite, kako poteka pranje. V aplikaciji My Electrolux Care izberite želeni cikel pranja in nato simbol za brezžično povezavo. To bo omogočilo način daljinskega upravljanja. Med pranjem bo aplikacija prikazovala stanje na zaslonu in vas obvestila, ko se program zaključi. Z aplikacijo My Electrolux Care boste imeli popoln nadzor nad nego svojega perila.

Nasveti za nego

Pranje in sušenje vaših oblačil nista dovolj – zanje morate skrbeti. Z aplikacijo izberite vrsto oblačila, barvo in stopnjo umazanosti – aplikacija My Electrolux Care pa vam bo priporočila najboljši program in ga samodejno nastavila na vašem aparatu. To je pametni način nege oblačil. Uporabite intuitivno funkcijo Nasveti za nego, da vaša oblačila dlje ostanejo kot nova – ta zagotavlja strokovno nego, saj vam vedno priporoča najboljši program za vaša oblačila.

My Favourites

Prilagojena funkcija My Favourites vam omogoča, da shranite nastavitve za pranje oblačil, ki jih nosite pogosteje. Prilagodite izkušnjo pranja sebi. Shranite najljubše nastavitve, vključno s prilagojenimi programi Nasveti za nego s funkcijo My Favourites. Shranite in si zagotovite hitri dostop do šestih programov za pranje in do šestih programov za sušenje. Prihranite čas in le z enim klikom operite oblačila, ki jih nosite pogosteje.

Pogosto zastavljena vprašanja

Imate vprašanje o aplikaciji My Electrolux Care, naših povezanih aparatih ali potrebujete pomoč, da nastavite povezljivost znotraj svojega brezžičnega omrežja? Preverite pogosto zastavljena vprašanja, kjer so navedeni odgovori na največkrat zastavljena vprašanja. Želite začeti uporabljati aplikacijo My Electrolux Care in svoje povezane aparate? Prenesite si naša Navodila za hiter začetek in se povežite.

KONTROLNI SEZNAM

 • Apple: telefon ali tablični računalnik. Vsaj iOS 8.0 ali novejši
 • Android: telefon ali tablični računalnik: vsaj Android 4.0.3 ali novejši
 • Brezžično omrežje (Wi-Fi): 802.11 b/g/n @ 2,4 GHz z WEP, WPA ali WPA2 AES/TKIP z internetno povezavo.
 • Zagotovite, da je signal v prostoru, v katerem bo nameščen aparat, dovolj močan.
 • Če ste zelo oddaljeni od usmerjevalnika Wi-Fi, boste morda potrebovali ojačevalec signala.

Izboljšajte svoje dobro počutje doma s povezanimi gospodinjskimi aparati

81 % izmed nas je srečnejših v čistem okolju,* in to si zdaj lahko zagotovite še lažje z našimi povezanimi aparati za čiščenje zraka in tal. Tako se lahko popolnoma sprostite, vedoč, da je za vaše dobro počutje in dobro počutje vaše družine odlično poskrbljeno.

* Hunting Dynasty, A Clean Environment´s Impact on People´s Happiness, maj 2019

Prevzemite nadzor nad čiščenjem svojega robotskega sesalnika

V aplikaciji lahko spremljate, kako se pomika iz enega prostora v drugega, nastavite, da očisti sobe, ki jih na primer včeraj ni, ali izberete specifičen prostor, za katerega želite, da ga očisti danes. Z aplikacijo Pure i je čiščenje veliko bolj preprosto, saj gre za ultimativno orodje za spremljanje in upravljanje čiščenja tal, preprosto za uporabo.

Resnično avtonomno čiščenje

Aplikacijo Pure i lahko popolnoma prilagodite sebi. Robotski sesalnik lahko med čiščenjem v celoti upravljajte ali le spremljajte, kako napreduje čiščenje, ko vas ni doma. Prav tako lahko nastavite urnik za redno čiščenje – naj gre za tedensko sesanje ali dnevno čiščenje dlak vaše ljube mačke. Robotski sesalnik se bo prilagodil vašim potrebam, zato da boste lahko vedno prišli v čist dom.

 • Daljinsko upravljanje

  Upravljajte robotski sesalnik med čiščenjem

 • Spremljanje čiščenja

  Spremljajte, kako napreduje čiščenje, kadar vas ni doma.

 • Urnik čiščenja

  Nastavite dnevno ali tedensko čiščenje.

Izboljšajte kakovost zraka v svojem domu

S pomočjo aplikacije Electrolux Wellbeing si lahko čist zrak zagotovite s samo enim klikom. Spremljajte kakovost zraka v različnih sobah, ugotovite, ali je treba v prostor vnesti ali odvesti zunanji zrak, ter spremljajte proces čiščenja zraka v realnem času. Prav tako lahko spremljate čas delovanja vaših filtrov, da jih ne zamenjate, preden bi bilo to res potrebno.

Upravljajte sobno temperaturo

Klimatska naprava prilagodi sobno temperaturo vašim željam. Ne glede na to, ali želite višjo temperaturo zvečer ali nižjo zjutraj, preprosto nastavite želeno temperaturo v aplikaciji, za vse drugo pa bo poskrbela naprava. Temperaturo lahko nastavite tudi v skladu s svojim urnikom, tako da boste vedno prišli v topel ali ohlajen dom.