PODROBNOSTI IZDELKA

Naš najbolj kompakten sesalnik z vrečko učinkovito posesa prah in umazanijo z vseh površin, z vsakim potegom. Nastavek AllFloor za uporabo na vseh površinah se enostavno prilagaja uporabi na trdih tleh in preprogi, vsa dodatna oprema pa je priročno shranjena

Prednosti

Zmogljivo sesanje prahu. Z vsakim potegom

Učinkovita in enostavna uporaba za čiščenje z lahkoto. Zahvaljujoč novemu nastavku AllFloor in veliki moči sesanja brez truda pobere prah in umazanijo s trdih tal in preprog. Menjavo nastavka lahko zamenjate s pritiskom noge.

»Enostavno manevriranje za neprekinjeno čiščenje «

Ta ergonomski sesalnik omogoča čiščenje površine do 72 kvadratnih metrov, brez menjave električne vtičnice. Zahvaljujoč teleskopski cevi, velikim kolesom in radiju čiščenja 8,5 metra, ga je mogoče enostavno premikati in čistiti brez prekinitev.

Higiensko čistejši dom

Sistem visokega filtriranja zmore filtrirati do 99,99 %* delcev in pršic velikosti 1 mikrona, za čistejši izhodni zrak.

*Na podlagi internih testov filtriranja mikro prašnih delcev velikosti 0,3 do 10 mikronov, v skladu s standardom IEC62885-2:2021, 5.14 z uporabo standardnih peščenih/prašnih delcev.    

Enostavno shranjevanje in priročno spravljena dodatna oprema

Ta sesalnik, enostaven za uporabo, poskrbi za čiščenje z lahkoto. Kompaktna velikost sesalnika zagotavlja primernost za vsak dom, dodatna oprema pa je priročno shranjena, tako da imate vse, kar potrebujete, vedno pri roki.

Pametnejša izbira

Sesalnik 5000 in glavni nastavek sta izdelana iz do 37 % reciklirane plastike*.

»*Brez dodatne opreme *Dodatna izjava o omejitvi odgovornosti za Francijo - Sesalnik, vključno z vso dodatno opremo, izdelan iz recikliranih materialov, reciklirane plastike, do 19 % skupne teže«

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone