PODROBNOSTI IZDELKA

Predstavljamo 300 Bagged Cleaner – naš najbolj kompaktni sesalnik, ki vam omogoča zmogljivo sesanje z vsakim gibom. Ker je dodatna oprema priročno shranjena v ohišju in zahvaljujoč šobi DustPro, lahko tla vedno očistite brezhibno.

Prednosti

Učinkovito sesanje na vseh vrstah tal

Poenostavite vašo rutino čiščenja s tem učinkovitim in uporabnikom prijaznim sesalnikom. Novi nastavek Dust Pro v kombinaciji z zmogljivo močjo sesanja zagotavlja učinkovito pobiranje prahu in umazanije, ne glede na vrsto tal.

Čiščenje brez prekinitev

Z ergonomsko obliko, velikimi kolesi in radijem čiščenja 7,5 metra omogoča enostavno manevriranje po vseh površinah in okoli pohištva. Doseže velike površine brez menjave vtičnice

Higiensko čistejši dom

Sistem visokega filtriranja zmore filtrirati do 99,99 %* delcev in pršic velikosti 1 mikrona, za čistejši izhodni zrak.

*Na podlagi internih testov filtriranja mikro prašnih delcev velikosti 0,3 do 10 mikronov, v skladu s standardom IEC62885-2:2021, 5.14 z uporabo standardnih peščenih/prašnih delcev.    

Enostavno shranjevanje in priročno spravljena dodatna oprema

Ta sesalnik, enostaven za uporabo, poskrbi za čiščenje z lahkoto. Kompaktna velikost sesalnika zagotavlja primernost za vsak dom, dodatna oprema pa je priročno shranjena, tako da imate vse, kar potrebujete, vedno pri roki.

Pametnejša izbira

Sesalnik 300 in glavni nastavek sta izdelana iz do 31 % reciklirane plastike*.

»* Brez dodatne opreme *Dodatna izjava o omejitvi odgovornosti za Francijo - Sesalnik, vključno z vso dodatno opremo, izdelan iz recikliranih materialov, reciklirane plastike, do 16 % skupne teže«

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone