PODROBNOSTI IZDELKA

Brezžični sesalnik 500 zagotavlja odlično zmogljivost z ergonomsko obliko, ki je preprosta za uporabo. Ročna enota in dodatna oprema so snemljivi, kar zagotavlja prilagodljivo in brezskrbno čiščenje na vseh površinah. Vsi modeli so trajnostno izdelani iz reciklirane plastike.*
*Vsebnost reciklirane plastike v % se pri modelih brezžičnih sesalnikov Electrolux 500 giblje med 64 in 74 %.

Prednosti

Učinkovit brezžični sesalnik za vidno čist dom.

Naš brezžični sesalnik, ki je preprost za uporabo, zagotavlja učinkovite in vidne rezultate na vseh površinah. Odstranite drobni prah in delce kjer koli.

Hitro in priročno čiščenje s snemljivo enoto 2 v 1

Doživite udoben in prilagodljiv sesalnik z izredno ergonomsko obliko. Ročna enota se zlahka izvleče iz sesalnika za hitro čiščenje manjših nečistoč ali na težko dostopnih mestih.

Šoba PETPRO

Zmogljiva motorizirana šoba, ki se poveže z ročnim sesalnikom, omogoča globinsko čiščenje dlak in vlaken hišnih ljubljenčkov s pohištva in oblazinjenja.

Ohranja učinkovitost, tudi ko se posoda za prah napolni*

Uživajte v brezkompromisni učinkovitosti med celotnim postopkom čiščenja. Preoblikovana posoda za prah zagotavlja dolgotrajno delovanje* tudi pri večjem številu zbranih delcev

*Ohrani 99 % prvotne učinkovitosti čiščenja, ko se posoda za prah napolni v skladu z IEC 62885-2, izdaja 1.0: 5.1, 5.7 in 5.9 pri najvišji moči ​

Do 55 minut časa delovanja** za neprekinjeno priročno čiščenje

Očistite celoten dom z enim polnjenjem. Izkusite do 55 minut časa delovanja* pri polni bateriji in vsakič uživajte v neprekinjenem, priročnem čiščenju.

*Interni preizkusi ročne enote v načinu minimalne hitrosti v skladu z IEC 62885-4, ročna enota je vklopljena na minimalni moči. S odstranjeno ročno enoto, meritev se opravi na ročni enoti.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone